Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Izy15 napisal/-a:Intervali 4x1000m v tempu cca 4:10. Vmes 400m lahkotnega teka
p.s.: Miroslav imaš mogoče kje zrisano progo? Bi se dalo bolj natančno videt? Mi deluje super. :D

Na žalost sem uro resetiral in nimam GPS slike te ture.
:(
Dobiš drugič.
:D
Včeraj 600 m plavanja.
Danes jutranji 17 km tek skozi gozd po grebenu iz Lancove vasi na Ptujsko goro in nazaj.
Popoldan 1 km plavanja (v gramoznici v Brunšviku :ignore: ).
Popoldan po 22 km kolesa z mojo drago preskočil na cestno kolo in prevozil 61 km po ravnicah Dravskega in Ptujskega polja.
Višincev praktično nič, povprečna hitrost 28,7 km/h, temperaturi primerno.
Jutranja tura z cestnim kolesom po Haloških hribčkih.
51,88 km, okoli 600 višinskih m, povprečno 26,7 km/h, najvišja hitrost 76,85 km/h.
Od doma skozi Doleno v Kočice, Nadole, Stogovci, Ptujska gora, Majšperk, Stoperce, Sitež, Nadole, Kočice in skozi Doleno nazaj.
Odlična razgibana tura z lepimi asfalti in skoraj nič prometa.
:juhuhu:
 Cr00k
Miroslav napisal/-a:Jutranja tura z cestnim kolesom po Haloških hribčkih...

Ti bom jst dal hribčke :) Moja je doma iz Dravinjskega vrha in sem sel zadnjič na en lahkoten tek... no, tek ni bil čisto nič lahkoten. Komaj pregrizel 5km :)
Cr00k napisal/-a:
Miroslav napisal/-a:Jutranja tura z cestnim kolesom po Haloških hribčkih...

Ti bom jst dal hribčke :) Moja je doma iz Dravinjskega vrha in sem sel zadnjič na en lahkoten tek... no, tek ni bil čisto nič lahkoten. Komaj pregrizel 5km :)

Ti Haloški hribčki znajo presenetiti.
Drugače pa so s svojo lepoto in razgibanostjo prav privlačni za peš ali kolesarske ture.
Lahko so srečni tisti, ki živijo tam.
:wink:
33,7 km kolesa in 1 km plavanja.
Od doma z gorskim kolesom po daljši poti v gramoznico, tam odplaval 1 km in nazaj domov.
V tej vročini je voda blagodejna.
 mojA
Živjo! Me je prav zanimalo, kako vam gre v tej vročini. 3 dni sem že skoraj mrtva, no, danes sem se pa le odločila in odtekla ob šestih zjutraj 6 km. Super!
Prišla domov, pomila 3 okna, se stuširala in odšla z mokro glavo v službo... dober občutek še vedno traja... :lol:
Jutri grem spet, samo še bolj zgodaj... :D
Jutranji vzpon od doma s cestnim kolesom na Areh (do Ruške koče na 1246 mnv) in nazaj.
91,3 km poti, dobrih 1050 višinskih m.
Iz krožišča v Hočah na vrh v 1:14:39 (18 km poti, 1000 m višincev navzgor, povprečno 14,5 km/h), v obratni smeri v 0:23:37 (18 km poti, 1000 m višincev navzdol, povprečno 45,7 km/h).
Zgoraj prijetnih 22 stopinj. Po poti srečal kar nekaj kolesarjev, ki so se "mantrali" na vrh.
Včeraj 16 km teka, 360 višinskih m.
Od doma čez Doklece na Janški vrh in isto nazaj. Pot na Janški vrh sem v celoti pretekel. Se poznajo treningi po hribih. :D

Danes 57,5 km cestnega kolesa, okoli 800 višinskih m.
Od doma čez Podlehnik in Žetale do Rudijevega doma na Donački gori in isto nazaj.

Mala primerjava:
- pot na Janški vrh; na 1,7 km poti se vzpneš za 240 višinskih m, povprečni naklon 14,1 %,
- pot do Rudijevega doma na Donački gori; na 2,4 km poti se vzpneš za 300 višinskih m, povprečni naklon je 12,5 %.
Na obeh vzponih je nekaj prav strmin odsekov. To sta v moji okolici dve najhujši strmini, ki sem jih prevozil s cestnim kolesom, daljši od 1 km. Meni osebno je Janški vrh težji.
:wink:
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA