muc napisal/-a:Popoldne pa rokavice na roke in gremo...krogec, dva, tri,...
In točno tako sem tud naredu...lušten je blo!

muc napisal/-a:Popoldne pa rokavice na roke in gremo...krogec, dva, tri,...
muc napisal/-a:1, 2, 3,...jutranje nedeljsko kroženje okrog jezera je mimo,
TF družbica je s sabo pripeljala še sonce in tako je bil dan popoln!![]()
Do LJ maratona še slabih 14 dni kar pa ne pomeni, da se ne smemo še kdaj srečat...lahko tudi samo na parkirišču...see ya
pajo napisal/-a:Sem zamočil včeraj...
Cormi napisal/-a:pajo napisal/-a:Sem zamočil včeraj...
In jst v soboto...Ni panike, jezero ostaja in potka okoli tudi, le labodi se znajo razmnožit do naslednje priložnosti
nana napisal/-a:maca napisal/-a:za kakšno sredo sem jaz, če ti odgovarja. saj veš, meni je to lahko dop. ali pop., se prilagodim, če vem vnaprej.
Zdajle sem mal aut, takoj ko se poštimam ti pa povem. Midva bi načeloma oba lahko prišla v sredo dopoldne
nana napisal/-a:nana napisal/-a:maca napisal/-a:za kakšno sredo sem jaz, če ti odgovarja. saj veš, meni je to lahko dop. ali pop., se prilagodim, če vem vnaprej.
Zdajle sem mal aut, takoj ko se poštimam ti pa povem. Midva bi načeloma oba lahko prišla v sredo dopoldne
Maca, jaz sem spet "in". Sam mal kondicije naberem, pa se vidimoMogoče takoj v začetku leta... tale veseli december me bo čisto izmučil
maca napisal/-a:Nana, veselega decembra je že konec, kilce so se nabrale, a ja, pa januar se je tudi začel.
Torej-kdaj jo mahneva v penzionističnem času dneva?
nana napisal/-a:maca napisal/-a:Nana, veselega decembra je že konec, kilce so se nabrale, a ja, pa januar se je tudi začel.
Torej-kdaj jo mahneva v penzionističnem času dneva?
Joj maca, si ti čarovnica al kaj, da vidiš kile tudi, ko me ne vidiš![]()
Čez vikend mal potreniram in če ne izdihnem, se lahko zmeniva za sredo?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA