Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
muc napisal/-a:Popoldne pa rokavice na roke in gremo...krogec, dva, tri,... :wink:

In točno tako sem tud naredu...lušten je blo! :wink:
Uporabniški avatar
 muc
1, 2, 3,...jutranje nedeljsko kroženje okrog jezera je mimo,
TF družbica je s sabo pripeljala še sonce in tako je bil dan popoln! :wink:

Do LJ maratona še slabih 14 dni kar pa ne pomeni, da se ne smemo še kdaj srečat...lahko tudi samo na parkirišču :lol: ...see ya ;)
Uporabniški avatar
 Cormi
muc napisal/-a:1, 2, 3,...jutranje nedeljsko kroženje okrog jezera je mimo,
TF družbica je s sabo pripeljala še sonce in tako je bil dan popoln! :wink:

Do LJ maratona še slabih 14 dni kar pa ne pomeni, da se ne smemo še kdaj srečat...lahko tudi samo na parkirišču :lol: ...see ya ;)

Muc, hvala za družbo, čeprav tvoja in naša hitrost nista kompatibilni in še dobro, da obstaja tudi parking :lol: . Sicer pa...tudi po LM se bo še kdaj prileglo kroženje :D itak bo treba trenirat za Palmanovo :mrgreen:
Nazadnje spremenil Cormi, dne 15 Okt 2012, 13:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Cormi
pajo napisal/-a:Sem zamočil včeraj...

In jst v soboto...Ni panike, jezero ostaja in potka okoli tudi, le labodi se znajo razmnožit do naslednje priložnosti :evil:
Uporabniški avatar
 muc
Cormi napisal/-a:
pajo napisal/-a:Sem zamočil včeraj...

In jst v soboto...Ni panike, jezero ostaja in potka okoli tudi, le labodi se znajo razmnožit do naslednje priložnosti :evil:

Pajo vikend se hitro bliža tako da,... :wink:
Do takrat bom pa jest mal na labode popazil :lol:

p.s.
piškoti...hmmmm :wink:
Uporabniški avatar
 muc
Včeraj krogec,dva,...danes krogec, dva,...za jutri pa še ne vem! :wink:

Dons smo še eno kratko TF debato usekal po končanem kroženju...lušten je blo...see ya :D
Uporabniški avatar
 muc
Včeraj sta po dolgem času padla dva krogca...vse po starem, labodi & ekipa na mestu...cesta splužena, jutri ne bo več... :--

See ya :wink:
 nana
nana napisal/-a:
maca napisal/-a:za kakšno sredo sem jaz, če ti odgovarja. saj veš, meni je to lahko dop. ali pop., se prilagodim, če vem vnaprej.

Zdajle sem mal aut, takoj ko se poštimam ti pa povem. Midva bi načeloma oba lahko prišla v sredo dopoldne :wink:

Maca, jaz sem spet "in". Sam mal kondicije naberem, pa se vidimo :D Mogoče takoj v začetku leta... tale veseli december me bo čisto izmučil :wink:
Uporabniški avatar
 muc
Današnji statistika na Gradiškem j. okrog petih popoldne :
sprehajalci - 0
tekači - jest :wink:
labodi - 7
avto - 1 !...pa ne moj :--

Za vikend bo pa gužva(sonce)...see ya :wink:
Uporabniški avatar
 maca
nana napisal/-a:
nana napisal/-a:
maca napisal/-a:za kakšno sredo sem jaz, če ti odgovarja. saj veš, meni je to lahko dop. ali pop., se prilagodim, če vem vnaprej.

Zdajle sem mal aut, takoj ko se poštimam ti pa povem. Midva bi načeloma oba lahko prišla v sredo dopoldne :wink:

Maca, jaz sem spet "in". Sam mal kondicije naberem, pa se vidimo :D Mogoče takoj v začetku leta... tale veseli december me bo čisto izmučil :wink:

Nana, veselega decembra je že konec, kilce so se nabrale, a ja, pa januar se je tudi začel.
Torej-kdaj jo mahneva v penzionističnem času dneva?
 nana
maca napisal/-a:Nana, veselega decembra je že konec, kilce so se nabrale, a ja, pa januar se je tudi začel.

Joj maca, si ti čarovnica al kaj, da vidiš kile tudi, ko me ne vidiš :oops:
Čez vikend mal potreniram in če ne izdihnem, se lahko zmeniva za sredo?
Uporabniški avatar
 maca
nana napisal/-a:
maca napisal/-a:Nana, veselega decembra je že konec, kilce so se nabrale, a ja, pa januar se je tudi začel.

Joj maca, si ti čarovnica al kaj, da vidiš kile tudi, ko me ne vidiš :oops:
Čez vikend mal potreniram in če ne izdihnem, se lahko zmeniva za sredo?

Kdo le je videl tvoje kilce, vidla sem samo svoje. Mi tako paše sladko.
Za sredo pa velja, se še pokonektamo v torek. Da bo zihr, vreme in vse ostalo (če bo sneg ali sonce-gremo, lih v naliv pa nebi).
 nana
Ko berem tvoj prispevek v drugi temi se mi zdi, da nisem ravno taprava družba zate. Mi gre zeloooo počasi in z veliko muko. Razen, če upaš tvegat :wink:
Sem gledala vreme... če bo napoved v četrtek bistveno boljša (zjutraj je tako zgledalo), greva lahko v četrtek nameso v sredo. Pouk imam samo do 11h.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA