Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Prvi hribček je malo bolj strm pa eden vmes tut, ostali pa niso kritični. Je res lepa trasa. Ni tok hribovito kot KRožnik. Dolžina pa je tam pribl. od 9-15km(če bi šli še do Šoštanja). Aja, pa pol še za tiste, ki hočete imeti daljšo razdaljo kroga ali dva okrog jezera.
Lenči, verjemi mi, da boš zmogla preteči vse hribčke.
:wink:

Samo da mi poveš, da ni hujše kot kRožnik, pa sem že pečena. Sigurno pridem sprobat tole varianto. Enkrat :wink: , dvakrat :D :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Ker visoka vročina vztraja :twisted: , sem šla k zdravniku. Domov sem prišla z Ospenom 1500, ker imam totalno gnojno žrelo , kar je pokazala tudi krvna slika. Pa sem v p....za kakšnih deset dni. Baza bo pa očitno počakala. :cry: .

Nataša, čim hitrejše okrevanje ti želim in da se ne boš preveč sekirala za bazo sedaj. Pošteno se pozdravi, potem bo pa šlo kot namazano. Pa še mraza ne bo več tako hudega. Ja, tkole mamo. Pa bo že minilo, vsaj veš kaj je in da ni nič hudega. Lepo se pocrkljaj in počivaj. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika, pocrkljal boščka, kot le mami zna :lol: . Tudi za vas pridejo lažji časi glede organizacije in selitev, tko da še malo, pa bo. Potem pa bo res odlično. Si pa organizatorka, še odtekla si. Se kaj vidimo :lol: :wink: , ko tečemo.
Uporabniški avatar
 lenči
Pokorno javljam, da sem spet nazaj :lol: :wink: . Danes preživela 14 km Zagorskega hribovja. Res polžji tempo ampak je šlo in bolečine, hm, musklfiber je, to pa to :wink: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, super! Tu pa tam pa mora biti tudi malo musklfibra :D .

Od mene ni danes nič, od pol osmih zjutraj sem že sama z otrokoma. Še moja starša, ki sta hotela priti popoldan malo naokoli (jaz sem potihem računala, da bi takrat skliznila na en lauf), sta oba zbolela...je pa zato tavečji sin zgleda že zdrav. Je naredil ene 5km samo gor pa dol med dnevno in kuhinjo :lol: . Majko milo, koliko energije imajo ti mali pajaci!
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Mali škratje imajo res polno enrgije, razen kadar bi mi želeli da gremo kam skupaj :wink:

Vsem bolanim želim da čimprej ozdravijo.

Lenči če boš začela po hribih laufat, boš pa morala iti na SlovenskiAlpskiMaraton.

LP
Uporabniški avatar
 lenči
Franci Škorjanc napisal/-a:Lenči če boš začela po hribih laufat, boš pa morala iti na SlovenskiAlpskiMaraton.
LP

Ja pa ja de Slika . Najprej moram uradnega ravninskega pod streho spravit. Da bi se mi pa na maratonu ravnina pokonci postavljala Slika .
Kakšno kratko jo še že mahnem, je kar luštno. Pa pravijo, da je dober trening Slika
Uporabniški avatar
 Jančika
Bo ta teden kak skupni tek? Jaz ne morem pred osmo, sem že danes izkoristila bonus. Pa v četrtek imam španščino zvečer.
Uporabniški avatar
 Jančika
Evo, pa imam še drugega otroka bolnega in še levi gleženj me nekaj heca. Pojma nimam, kako to; včeraj nisem nič opazila, ne med tekom ne po njem. Glede na to, da bom spet cel dan zaprta v bajti, srčno upam, da bo gleženj do večera boljši, da se bom šla malo zluftat.

Nataša, si kaj boljše?
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Nataša, si kaj boljše?

Oj,

ja je bolje, antibiotik je končno prijel. Do sobote sem na antibiotiku, pol bomo pa videli kako se bom počutila Tosalifi pravi, da je dobro še malo počakati, ko prenehaš z antibiotiki :roll: . Sem se pa odločila, da pod -5 ne grem več teč, ker tole sem pokasirala zaradi mrzlega zraka, ker imam vneto oz. gnojno grlo in učke. Niti nahoda nimam.

Pridno tekajte - jaz bom že nadoknadila :lol: !!!

Pozdravi svoja mala "razgrajača" :wink: :lol: !!!

Uporabniški avatar
 tosalifi
Sem zasledil, da se dobivate za skupinske teke, kar je kul. Logično, da se med tekom tudi pogovarjate, vendar pa ima potem mrzel zrak lažjo pot, do vaših pljučk.

LP
Uporabniški avatar
 natasa
tosalifi napisal/-a:Sem zasledil, da se dobivate za skupinske teke, kar je kul. Logično, da se med tekom tudi pogovarjate, vendar pa ima potem mrzel zrak lažjo pot, do vaših pljučk.

LP

Ja, sem razmišljala v tej smeri. Toda kako utihniti :? :shock: :?: :?:

Uporabniški avatar
 tosalifi
natasa napisal/-a:
tosalifi napisal/-a:Sem zasledil, da se dobivate za skupinske teke, kar je kul. Logično, da se med tekom tudi pogovarjate, vendar pa ima potem mrzel zrak lažjo pot, do vaših pljučk.

LP

Ja, sem razmišljala v tej smeri. Toda kako utihniti :? :shock: :?: :?:

Jest osebno najrajši tečem sam, pa ne zaradi tega da mi ne bi pasala družba, še posebej ženska he, he.... Ampak problem nastane, ko je sotekač kondicijsko boljše pripravljen, jaz komaj diham on bi pa veselo debatiral. Nataša, enkrat si me celo dohitela, krog čez Brnco je sicer hitro minil, dosegel sem najboljši čas, vendar sem drugi dan komaj vstal.

LP
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

ti si torej to!!
Ampak tega kroga pa ne moreš pozabit . :lol: :lol: :twisted:

Pa sej ni bilo tako hudo. :oops:

Pozdravljen na TF!!

Uporabniški avatar
 tosalifi
natasa napisal/-a:Oj,

ti si torej to!!
Ampak tega kroga pa ne moreš pozabit . :lol: :lol: :twisted:

Pa sej ni bilo tako hudo. :oops:

Pozdravljen na TF!!

Sploh ne, sem videl da še imam nekaj rezerve. Čeprav sem bolj stepski volk, se vam pa mogoče kdaj pridružim.

LP
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA