Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
lenči napisal/-a:8.2.2013 ob 9.00 uri Kulturniško kroženje, vsaj nekaj polžkov se bo tam našlo :clap: .

Bravo! :clap: ...mogoče se pa kej srečamo :wink:
Uporabniški avatar
 maca
lenči napisal/-a:8.2.2013 ob 9.00 uri Kulturniško kroženje, vsaj nekaj polžkov se bo tam našlo :clap: .

bo, bo, tudi moja polžja malenkost pride
 *Irena*

Mogoče tudi jaz pridem :D :D :D
 matjazk
Kaj pa naj bi pomenilo to Kulturniško kroženje jutri (koliko časa, se lahko štarta tudi kasneje,...)? Zgleda mi zanimivo, dokaj blizu mene, pa še nikoli bil tam...
Uporabniški avatar
 pajo
matjazk napisal/-a:Kaj pa naj bi pomenilo to Kulturniško kroženje jutri (koliko časa, se lahko štarta tudi kasneje,...)? Zgleda mi zanimivo, dokaj blizu mene, pa še nikoli bil tam...

Prideš ko prideš tečeš kolikor ti pač paše - krogi xy in hitrost sta tvoja odločitev. Ni tekmovalno ampak zgolj prijetno druženje oseb, ki se srečujemo na razlićnih tekih. Dobrodošel. :D
Uporabniški avatar
 pajo
Pa smo ga kulturno zdihali.... Lepa družba, solidno vreme, škripanje pod nogami kaj češ še več za ta denar. :D Potrebna je samo ideja vse ostalo potem štima. Se kmalu zopet vidimo. Baje se nekaj dobrega kuha v loncu kaj se tekov tiče za prihodnji vikend. Bo kmalu znano.
maca palačinke so pa zakon. Mi niso nikjer obtičale. HVALA! :clap:
maca -lenči hvala za družbo pri teku.
Uporabniški avatar
 maca
Jaz sem po polžje oddelala še 5 krog :clap: , sem ga, trmasto, lepo celega pretekla :evil: .
Hvala za družbo vsem, še posebej Pajotu in Lenči za prve 4 kroge :clap: .
Ko sem odhajala, se sonce še vedno ni prav drznilo pokukati iza oblakov :--( , gotovo zato, ker se je matjazk prremislil in ni prišel :argue: .

Družba, hvala, ker ste mi pustili eno palačinko, kok je padla v ritko :laola

Zajcu sem že poročala, čakam na njegovo modro odločitev, kdaj spet zaokrožimo :clap: . Gotovo mi je tole kroženje ljubše kot okoli vojašnice.
Uporabniški avatar
 lenči
Osem nas je bilo na štartu, od tega ena pohodnica, ki še okreva po bolezni. :laola .
Hvala vsem za prihod, Maci in Pajotu za družbo, sploh ne vem, kdaj je minilo, tako lepo je bilo :clap: . Škripanje pod nogami, lepota pokrajine, račke in labodi.....res bo treba ponovit, tole je super kroženje :laola
Maca, hvala za palačinke, sem hotela vzeti še ta zadnjo, ker so tako dobre, pa sem si rekla, nak, bo verjetno lačna, ko pride v cilj :D :oops: .
Kulturniško kroženje vsekakor uspelo, meni se sami ne bi dalo toliko preteči. Lepo je bilo videti znane obraze, ki jih že nekaj časa nisi. Še lokacija je za večino zelo primerna.
Pozdravček do prihodnjič vsem :clap:
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA