Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:
Jančika napisal/-a:Nataša, si kaj boljše?

Oj,

ja je bolje, antibiotik je končno prijel. Do sobote sem na antibiotiku, pol bomo pa videli kako se bom počutila Tosalifi pravi, da je dobro še malo počakati, ko prenehaš z antibiotiki :roll: . Sem se pa odločila, da pod -5 ne grem več teč, ker tole sem pokasirala zaradi mrzlega zraka, ker imam vneto oz. gnojno grlo in učke. Niti nahoda nimam.

Pridno tekajte - jaz bom že nadoknadila :lol: !!!

Pozdravi svoja mala "razgrajača" :wink: :lol: !!!

:wink:

Nataša, pozdravi se! Veliko čaja in počitka. :wink:

Jančika, ti pa svoja malčka pozdravi!

Ostali pa se čuvajte virusov, ki prežijo na nas. :lol:

Se kaj vidimo, na kakšnem skupnem teku? Bo kaj akcije?

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ, če greš jutri na testiranje potem bi lahko tekla danes z mano :lol: . 18.30 :?: , ker bi bil en tak izi tekec :?:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:MojcaZ, če greš jutri na testiranje potem bi lahko tekla danes z mano :lol: . 18.30 :?: , ker bi bil en tak izi tekec :?:

Kdaj greš iz službe? Čakam, da vidim kakšen je plan in ti sporočim do 17h na mobi. OK?

Prijetno vožnjo ti želim!

Nazadnje spremenil MojcaZ, dne 13 Jan 2009, 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:
lenči napisal/-a:MojcaZ, če greš jutri na testiranje potem bi lahko tekla danes z mano :lol: . 18.30 :?: , ker bi bil en tak izi tekec :?:

Kdaj greš iz službe? Čakam, da vidim kakšen je plan in ti sporočim do 17h. OK?
Prijetno vožnjo ti želim!

Iz službe grem okoli 17.15, javi na GSM :lol: :wink:
 katrca
Nataša, a bi lahko jaz tvojemu Robocopu na ZS poslala eno zasebno ( z njegove strani službeno ) vprašanje. Rabila bi en strokovni nasvet, pa nisem v nikakršnem nasprotju z zakonom, samo preventivno. No, če lahko, bom hvaležna. lp, Katja
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:Nataša, a bi lahko jaz tvojemu Robocopu na ZS poslala eno zasebno ( z njegove strani službeno ) vprašanje. Rabila bi en strokovni nasvet, pa nisem v nikakršnem nasprotju z zakonom, samo preventivno. No, če lahko, bom hvaležna. lp, Katja

Čakaj, čakaj a ti mene za dovoljenje sprašuješ?? :rol: :twisted:
Ojoj, pa sej nisi normalna :lol: :lol: :twisted: !!! :twisted:
Zaradi mene mu lahko pišeš, rišeš, poješ ( mhm to pa ne gre a ne) ....

Prosim, ne sprašuj, piši kar ti srce poželi :wink: !!!

katrca
:D jaz sem mislila, da bi ti NJEGA vprašala za dovoljenje, ker ga nič ne berem, da ne bo čudno gledal.
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a::D jaz sem mislila, da bi ti NJEGA vprašala za dovoljenje, ker ga nič ne berem, da ne bo čudno gledal.

To je že bolje. :lol: :lol: :lol:
Daj hitro mu nekaj napiši, ker zdaj pa kar naprej gleda kdaj bo dobil svoj prvi ZS 8) :lol: :lol: .

Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša, tosalifi, a lahko opišeta, kje se gre na/čez Brnico? Ker zdaj bom kmalu tam blizu doma, pa da ne bom samo ob Savinji gor pa dol lutala.

No, jaz sem danes izkoristila še enega jokerja in šla teč ob šestih s prijateljico (ful ne maram it teč, ko sta otroka še budna, ampak ko bom enkrat zanosila, spet skoraj eno leto ne bom tekla, zato si dam zdaj duška, če je le mož doma), gleženj je OK, sploh ne vem, kaj je bilo to dopoldan. No, saj se ne pritožujem :) .
Uporabniški avatar
 Koci
Vidim, da te zanima tek na Brnico. Sam sem večkrat že tekel na ta "hribček".
Po teku čez viseči most čez Savinjo se usmeriš desno v klanec in ko prideš na vrh se po kakšnih 300 m odcepi cesta levo (sedaj je na novo asfaltirana) v klanec. držati se je treba markacij, ki vodijo do koče.

Klanca je za kakšnih 4 km, pa prijeten tek želim.
Uporabniški avatar
 Jančika
Koci, hvala, se mi zdi, da vem, kje je to, vsaj približno. Je potem kaka varijanta, da se pride dol po drugi strani, torej do Kasaz oz. Liboj? Mislim, da sem videla neke kažipote, se bom naslednjič bolj zavzela. 4km klanca, uh :shock: .
Uporabniški avatar
 tosalifi
Jančika, ti je že Koci malo opisal. Ven pa prideš na glavno cesto, mogoče 200m od mosta čez Savinjo v Petročah, malo naprej imaš odcep za Mirosan,levo greš za Kasaze, desno pa za Petrovče. Ni pa to konstanten klanec, najhujši je tisti takoj za visečim mostom. Od Špice je en tak krog dobrih 11 km.

LP
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Sneg je padu!!!!!
Kepanje!!!
Za snežaka ga je premalo.
Se bo šel kdo danes pretegniti v Celju, meni bi bolj proti 20 uri odgovarjalo.
Obljubim da ne bom nobenega naribu :twisted:
Drugače vas pa bi moral itak najprej ujeti :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Franci Škorjanc napisal/-a:
Se bo šel kdo danes pretegniti v Celju, meni bi bolj proti 20 uri odgovarjalo.

:--( :--( :--(

Jaz bi, pa ne smem!!!!!!

Zdaj bo pa hudo, ker se super počutim, sam moram počivat!!!!

Uporabniški avatar
 lenči
Jaz bom srečna, če pridem normalno domov v teh pogojih :twisted: . Lepo tekajte, tisti, ki boste tekli.
Nataša, strpno do konca :lol: , potem pa poln gas :wink: .
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA