Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pajo
aliboy napisal/-a:Berem, da ste se lepo imeli :), prihodnjič se vam pa pridružim.
Lep dan,
Aleš

To pomeni ža naslednji vikend. Da ne boš pozabil priti. :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
pajo napisal/-a:
aliboy napisal/-a:Berem, da ste se lepo imeli :), prihodnjič se vam pa pridružim.
Lep dan,
Aleš

To pomeni ža naslednji vikend. Da ne boš pozabil priti. :D

:laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ne bi mogla bolje izrabiti današnjega dopoldneva. Tek v lepem okolju in v dobri družbi, požirek čaja po vsakem krogu, pa je šlo, čeprav zadnjih nekaj mesecev nisem veliko tekla.
:D

Takšna druženja dvignejo motivacijo, če te zamika, da bi zaradi drugih obveznosti tek odrinil na stranski tir.

Še dobro, da smo Maci pustili palačinko :oops: . Nisem pomislila, da mogoče ni jedla, ker je hotela teči, še en krog.
 matjazk
matjazk se ni premislil, ampak enostavno prepozno prišel, šele ob 12.00, ko ni bilo več nobenega tekača, odtekel 3 kroge...drugače pa super proga, še kdaj za ponovit
Uporabniški avatar
 Ksenija
matjazk napisal/-a:matjazk se ni premislil, ampak enostavno prepozno prišel, šele ob 12.00, ko ni bilo več nobenega tekača, odtekel 3 kroge...drugače pa super proga, še kdaj za ponovit

je ane...meni najljubša pokrajina.. danes klancev glih nisem oboževala... ponovim itak ;)
Uporabniški avatar
 lenči
No, 3.3.2013 pride spet delegacija s Štajerske občudovat jezerce :D . Štart ob 9.00, Pajo pravi, da greva 5 krogov :wink: .
Vabljeni na druženje, če ne drugače, na parkirišču :lol: . Ker ne grem v Gorico in ker bom prihranila na bencinu in parkirnini, bo šel prispevek NGU kot prispevek za Ruthin tek na Bledu na njihov račun :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
Jap, smo krožili....najprej je hrustalo po nogami, potem pa čmokalo :lol: :clap: . Krogec gor ali dol, eni več, drugi kakšnega manj, tretji na sprehodu...skratka, dogajalo se je :laola

Slika

No, dve polžki sta pa pobegnili pred uradnim snemanjem. Aja, tudi Ksenija je bila zraven

Slika

Naslednjič pa poročamo v drugi temi: PST :clap:

Polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Spodobnih 20,5 km. Lepo,lepo... Končno sonce! Se vidimo. Vsem skupaj hvala za družbo in dobrote.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem bila danes utrujena od včerajšnjega smučanja, zato sem 6km odtekla kar v domačem okolju :D .

Lep pozdrav vsem skupaj!
Uporabniški avatar
 romanl
Enkica napisal/-a:A kdo ve, a letos bo (jubilejni deseti) Tek okrog Gradiškega jezera? A ni bil ponavadi sredi maja?

Slišati je, da je prestavljen na september.
Uporabniški avatar
 muc
Nekje sem videl datum 15.09.2013...nisem pa 100%

Sem pa par dni nazaj naredil en krogec in je prov pasal...mir, tišina,...mal povečan obisk se pa pričakuje verjetno par dni pred DM-tekom :lol:

See ya... :wink:
Uporabniški avatar
 maca
Ene par se nas jutri, v soboto, dobi ob 9.00. :mrgreen:
In bomo malce krožili, predvsem zato, da bomo jezičke brusili. :--
Pridružite se nam. :clap:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112