Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ bilo je super :lol: ! Še vreme se je shladilo, ko sva čakali na najini sotekačici :wink: !!

Žal ju nisva dočakali :--( !!

Pa naslednjo sredo!
:lol:
MojcaZ uživaj na dopustu! :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:MojcaZ bilo je super :lol: ! Še vreme se je shladilo, ko sva čakali na najini sotekačici :wink: !!

Pa naslednjo sredo!
:lol:
MojcaZ uživaj na dopustu! :wink:

Super je blo! Nataša, hvala za družbo.

Zdej pa grem na morje, komi čakam. 8) :wink:

Pridno tecite! :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Mojca99
natasa napisal/-a:MojcaZ bilo je super :lol: ! Še vreme se je shladilo, ko sva čakali na najini sotekačici :wink: !!

Ja jaz sem tudi žal "zaružila" na poti iz Ljubljane. Pa ne zaradi črnega na nebu, ampak zaradi mavrice, ki se je naredila ob enih 19h nad Trojanami. Kar pomeni, da se mi je sestanek v Ljubljani čisto preveč zavlekel :cry: in sem bila čisto prepozna. Še toliko ni bilo časa, da bi kar v petah priletela :shock: So me pa za kazen potem doma na vrtu komarji popikali :cry: . Če bi šla tečt, se mi to sigurno ne bi zgodilo :roll:. Upam, da bom naslednji teden le uspela priti...
Uporabniški avatar
 natasa
JOJ KAKO SEM VESELA :juhuhu: DA NIMAM NOBENE VEZE Z

LJUBLJANO !!! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:JOJ KAKO SEM VESELA :juhuhu: DA NIMAM NOBENE VEZE Z

LJUBLJANO !!! :wink:

Ja, kar pleši in se veseli, meni pa vse bolj kvarijo sredin koledar :evil: . Ker pride šef v ponedeljek z dopusta se kar bojim, da me bo tokrat doletela zelo dolga sreda :cry: . Ampak, upajmo na najboljše :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Danes je sreda !!! :hello:

Pridem, razen če ne bo cesta zaprta :wink: .

Šmrk :cry: , ne bom se več tako hecala. Grem domov, črno proti Trojanam, jaz pa z motorjem. Zavijem po Zasavju, strela v Zagorju policija :evil: , obvoz zaradi prometne. No, pa sem šla po trasi teka proti domu in zamudila skupni tek.

Od jeze sem šla doma eno kratko varianto, sem šibala kot strela 6 min/km :lol: .

Pa naslednjo sredo. Če bo vse posreči.

mlad motorist umrl
Uporabniški avatar
 lenči
Žalostno, je pa res bilo včeraj treba pazit na cesti. Sem šla čisto počasi.
Uporabniški avatar
 lenči
Kot vse kaže, bo danes dolgi torek in jo jutri lahko mahnem ob 5 domov. Bom pa za vsak slučaj vrgla v avto opremo, če se malo zalomi, da se lahko kar preoblečem in ni treba domov.

Se veselim teka jutri, upam, da ne bo prevroče.
Uporabniški avatar
 zdejan
A gre mogoče to soboto še kdo iz Celja na tek v Izlake? Lahko ga peljem.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes ob 19.00 na mostičku, čaka en polžek :oops: , zvesto na sotekačice, skesan :-(( in v upanju na odpustek, ker je v sredo manjkal :wink:.

:hello:
Uporabniški avatar
 Jančika
Sem se psihično pripravila, da se vam danes pridružim, pa zgleda ne bo zneslo s časom. Verjetno bom prepozna, ampak opremo bom imela s sabo v avtu in bom poskusila malo žonglirati. Drugače pa naslednji teden.
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Sem se psihično pripravila, da se vam danes pridružim, pa zgleda ne bo zneslo s časom. Verjetno bom prepozna, ampak opremo bom imela s sabo v avtu in bom poskusila malo žonglirati. Drugače pa naslednji teden.

Bomo vesele ne glede na to, kdaj ti bo uspelo priti. Jaz danes tečem sigurno, ker potem dva dni počivam za zagorski tek. Vse je napeljano, da grem pravočasno domov in je dovolj rezerve :lol: za do 19.00 (tudi za kakšen obvoz :wink: ).

Vidim, da greva obedve na Ptuj, me veseli, da se spoznava :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Takole bom rekla,

verjetno me danes ne bo :cry: !!

Če me ni do 19-ih me ni treba čakat. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
.No, pet minut ogrevanja, potem pa grem četudi sama. Pa v mislim z vsemi :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Meni žal ni uspelo. Mislim, saj na silo bi zneslo, samo potem bi danes otroke videla vsega skupaj pol ure :( . In ker zdaj moža ni doma, danes tek sploh odpade. Saj če sem poštena, bi bil današnji tek malo mučen, ker je ravno takšen čas ciklusa, ko sem komaj napol operativna (fantje, ni treba dalje brat :) ). Imam namreč ubijalske ovulacije (med M pa nobenih problemov sploh, čudo čudno), občasno krče kot pri porodu (pa sploh ne pretiravam), včeraj zjutraj recimo nisem mogla hoditi vzravnano :( . Danes sem sicer že skoraj OK in bi si upala iti teč. Malo me pa mori, če ne bo takole spet ravno v času teka na Ptuju :? . Upam, da ne, res.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA