Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 klatez
Kaj misliš, da lahko Ero tako odkrito za kiklcami laufa... :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
5rca napisal/-a:ERO :?:

Saj bo, si je v nedeljo ogledal kako mora zgledat :wink: :lol: , sedaj pa išče ta pravo :lol: .
Uporabniški avatar
 5rca
lenči napisal/-a:
5rca napisal/-a:ERO :?:

Saj bo, si je v nedeljo ogledal kako mora zgledat :wink: :lol: , sedaj pa išče ta pravo :lol: .

aha ... ok ... jo že naročam :)
Uporabniški avatar
 5rca
klatez napisal/-a:Kaj misliš, da lahko Ero tako odkrito za kiklcami laufa... :wink:

jahhh, saj vem, da smo me bolj počasne kiklce, pa ne bo laufal za nami :) mogoče sam kakšn trenutk :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Sem malo bolj podrobno pregledala kiklce in opise, če so pajkice spodaj ponavadi vedno piše, če jih pa ni, pa nič in pri tej nič ne piše :( . Tko, da upam, da Ero najde takšno s pajkicami ali preveri, če ima ta pajkice.
Uporabniški avatar
 vanja
Sem naročila! Če v njej ne bom tekla, bom pa samo šminkirala... :D

Lep pozdrav!

Vanja
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz bom naročila, ko bo sigurno da ma pajkice spodaj, drugače jo res lahko imam samo za "razstavo".
Uporabniški avatar
 lenči
Razlog :?: . Kot je že tudi Sebi napisala, brez pajkic te pošteno ožuli :oops: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
se mi je zdelo, da je ta... tudi jaz za pajkice ;)
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Jaz bom naročila, ko bo sigurno da ma pajkice spodaj, drugače jo res lahko imam samo za "razstavo".

Pa de ne boš pol pozabla v hrib tečt :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a:Jaz bom naročila, ko bo sigurno da ma pajkice spodaj, drugače jo res lahko imam samo za "razstavo".

Pa de ne boš pol pozabla v hrib tečt :wink:

Pa ne pozabi na mostičke :D :wink:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA