Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
Včeraj kroženje okrog jezera ni bilo možno, ker je cesta pod vodo...če pa koga vseeno zamika pa za vsak slučaj še plavutke v avto! :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Sam že kr neki časa nisem bil na Gradiškem j., ampak sem pa iz zanesljivih virov izvedel, da so nekateri znani TF-jevci, kar pridni pri nabiranju krogcev hehe :wink:

Bo treba it mal pogledat...mogoče že ta vikend...zgodaj zjutraj ker potem bo juhuhu sprehajalcev...see ya :D
 matej-jethro
muc napisal/-a: Bo treba it mal pogledat...mogoče že ta vikend...zgodaj zjutraj ker potem bo juhuhu sprehajalcev...see ya :D

Kaj pa če bi šel recimo ...jutr? :D Mene fuuul zanima kaj je zdej tm :lol:
Uporabniški avatar
 Scooby
:lol: :lol:

Proga je super. Zna bit pa kar mrzlo zjutraj. Pa če malo povečaš število krogov, se tudi kar nekaj višincev nabere. :wink:
Uporabniški avatar
 Enkica
Hvala Matej! Ma enkrat vseeno dobiš vodeno turco tja, Tajataja. Štirje krogi torej ob enaki kilometraži odležejo skoraj za dva Golovca višincev :shock: !
Uporabniški avatar
 muc
peropro napisal/-a:Mogoče kdo ve, je cesta okol jezera trenutno pod vodo?

Če bo šel danes kdo tja, naj prosim javi!!!!

HVALA!

Oj, cesta okrog jezera je suha in ni panike...danes zjutraj preverjeno...veliko uživancije! :wink:
 peropro
Hvala, top!

Pelem jutri tja ene 10-15 ljudi, pa bi blo mal neugodno, če bi v supergah namest z rokavčki uletel :$
Uporabniški avatar
 muc
haha ampak glede na lepo vremensko napoved pazite na uro tekanja...gužva bo, sploh ko se pokaže sonce... :wink:

p.s. za vsak slučaj vseeno vzemite rokavčke...v vodi ne bo gužve :--
Uporabniški avatar
 muc
Obvestilo na FB-ju..če kdo od tekačev pogreša ključe?!

Matej Kotnik - župan občine Lukovica

|POMOČ!| Na Gradiškem jezeru so že včeraj se našli ključi vozila Renault, ki imajo siv obesek s plišastim psom. Naprošam vas, da obvestite tistega, ki jih je izgubil, da ga bodo z jutrišnjim dnem čakali na Občini Lukovica (01 7296 300). Delite objavo, da pride do lastnika. Hvala!
Uporabniški avatar
 muc
Prebujajoče nedeljsko jutro na Gradiškem jezero je še vedno lepo...po dolgem času spet par krogcev...priporočam! :wink:
Priponke
gradiškio.jpg
gradiškio.jpg (63.55 KiB) Pogledano 10947 krat
Uporabniški avatar
 muc
Oj, v nedeljo se je na jezeru odvijal tek okoli jezera...menda...to sem opazil popoldne, ko sem se mimogrede pripeljal na kolesu :)

Važno, da se miga... :wink:
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA