Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
ob pol petih, ko še obcestni psi počivajo, sem odtekel 11 km iz Škofje Loke po Sorškem polju in nazaj v Škofjo loko. tempo je bil prav peklenski okoli 5,5 :--
Uporabniški avatar
 skitnica
Včeraj sem se udeležil tekme v Črni na Kor. To je 32. Maraton Kralja Matjaža. Na progi dolžine 21,095km sem dosegel čas 1h:41´, kar je zadoščalo za 1. mesto v kategoriji M60.
 Cr00k
Evo, da se po dolgem casu spet malo javim - sem bolj na tesno s casom, kar pa ne pomeni, da sem nehal tect 8)

Vseskozi pridno nabiram kilometre - danes sem zakljucil 13.vajo, kjer sem premeagal 6,9km v dobrih 40min. Na koncu sem malo hitreje in dlje tekel, ker se je ulilo kot iz skafa in sem kot premocen cucek prisel domov :)

No, vsaj vroce ni bilo :D

Prvi mesec sem tako zakljucil z 70,5km in total :) lajkam, bravo jst! :clap: :mrgreen:
Nazadnje spremenil Cr00k, dne 13 Avg 2013, 22:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Radolca
babi u cerku, jaz pa na lauf, usak ima svoje "bogoslužje" :lol:

zjutraj iz Škofje Loke po Sorškem polju ob železnici do Kranja in nazaj - garmin je nameru 17 km :D

zadnji "daljši tek" je bil maraton v Radencih - 42 km. od takrat dalje nsem pretekel več kot 14 km v enem kosu. konec avgusta sem se prijavil za mali blejski maraton. zato je že zadnji čas, da probam kako se teče na daljše razdalje - pravi žegn tale jutranji daljši tek 8)
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA