Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

skitnica napisal/-a:Za hojo mislim da ne bo problem. Potrebujem pa še nekaj podatkov o lokaciji štarta.

na prejšnih straneh te teme imaš vse, opis, fotografije in zemljevid, ki ga je prilimal Peter. Kar se pa hoje tiče, nekaj bo tudi teka, seveda v zmernem tempu za lepo vreme, ampak nekateri odseki so tekaško tako vabljivi, da bi jih bilo greh prehoditi.
Uporabniški avatar
 skitnica
Lep pozdrav!
Sem malo pobrskal nazaj in našel vse kar moram vedeti.Čeprav vTrbovjah nisem bil še nikoli ,upam da mi bo uspelo najti Delavski dom.Če drži , da je start v soboto ob 06 uri me lahko pričakujete zraven.
Štefan
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Skitnica super. Drugače pa. če pridejo vsi, ki še omahujejo nas bo pisana vesela druščina
in sigurno bo veselo. Vreme bo pa itak super. Tako da se vidimo v soboto ob 6:00 pred muzejem. Pa še en knapovski SREČNO.
Se je pa zgodilo, da so zaprli pizzerijo kjer smo imeli običajno analizo. No, saj je bilo to moč čutiti že ob našem zadnjem obisku, ko je bilo že vse zanemarjeno. Tako da po svoje še bolje.
Uporabniški avatar
 Vreme
Vreme seveda BO, jasno če pa bo Vreme zraven :lol: Upam samo,da vas ne bom preveč bremzal, ker nisem ravno v vrhunski formi :? . Sicer pa je tako ali tako bil dogovorjen tempo za lepo Vreme :--
Uporabniški avatar
 Vreme
Lepo ga šibajo - trenutni neposredni pogled opravljene poti od Piskeca: LINK

Sam sem moral, na žalost zaradi zdravstvenih težav pot predčasno končati :(

Pa drugič!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22