Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 wind
včeraj: štiri serije sklec: 110, 66, 70, 80, vmes desetminutne pavze.

danes: popoldanski tempo tek 10 km, v povprečno 4:19 min/km, s tem za malenkost (21s) popravil svoj najboljši čas na desetki. Glede na to, da je zadnje kilometre sonce že lepo žgalo, in da že dober mesec ne počnem drugega, kot da večinoma uživam v fartleku po razgibani hosti, sem seveda povsem zadovoljen. :D
 hoja
Vzpon na Boč (bife Volavšek-stolp),nadaljevanje v tekaškem koraku na Lovski dom-Ložno-Stara graba-Rudijev dom(prvič pretekla vso progo :D )vzpon na vrh Donačke gore in še tekaški spust.Dolžina proge 19 km,čas 2:34,za višince ne vem,nekaj jih je bilo.
 bruny
Danes pozno popoldan z gorskim kolesom v krajinski park Boč & Plešivec...http://connect.garmin.com/activity/199988681, da vidim ,,če sem še ali nisem,,. Po dveh - treh tednih, ko sem se bolj ,,vlačil,, kot živel je ,,ruknila,, kar izrazita erythema migrans - prva stopnja lymske borelioze in zato pretekli teden nekaj dni na ,,antibiotik dieti,,. Očitno sem zadevo ,,fasal,, v mesecu juniju, ko sem raziskoval stare rimske ceste in povezave oziroma nadaljevanja med njimi na severnih studeniških legah Boča, kjer je golazen najbolj dejavna. Ja na srečo mi ni pobralo preveč moči in sem kar solidno odpeljal pač v okviru svojih zmožnosti. Računam :wink: , da ne bo posledic. Ja in po napisanem @ hoja danes tudi nekaj metrov na skupnih poteh ampak ob različnih urah...
Uporabniški avatar
 dexi27
Včeraj jutranji tek pa potem biciklanje po Romunskih cestah, kar je pravo doživetje za vse, ki imajo radi adrenalin :--

Danes zjutraj pa spet 15 pa še nekaj teka zdaj pa delat (pardon v službo :oops: )

Pa dober tek :!: :lol:
Uporabniški avatar
 bor©
Vreme napisal/-a:Dve uri gonjenja kosilnice. Saj je to tudi trening, mar ne? :mrgreen:

Tudi to je trening! Bi pa bil na tvojem mestu bolj tiho, kajti, če že nisi prijavil tvojega obsežnega grunta, za katerega potrebuješ 2 uri košnje :shock: ti lahko ABLAST potrka na vrata!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA