Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz sem zelo lev pri tiskanju, vendar ko smo mi tiskali majice, sem pri enem tiskarju ugotovil, da mi naredi za isto ceno ne glede na količni majic. Treba je pripraviti kao film, fora je pa to, ko ta fil lahko naredim sam. Potrebujem le Corel, "pauž" papir - to ne vem točno kakšen je, imam 3 liste pri sebi - in dober laserski prineter (ink jet ni dober, ker ni dovolj črn). Ko se je to natisnilo sem dobil čez en dan majice (z majicami skupaj je prišlo okoli 2.000 SIT). Tisk je super, ker po 2 letih na niti eni majici ni šlo dol prav nič. Problem je le enobarvnost, vendar baje tudi več barvnost ni veliko bolj komplicirana, le vsako varvo je potrebno večkrat natisniti. Saj v bistvu je to sitotisk. Le tam pri filmih je eno čaranje, ker je pri tem tiskarju cena tiska na 1 majico ali na 100 majic enak. Ne vem kako torej s filmi!
 superga
Pozdravljeni;
V radencih sva že govorila z Erotom glede tiska; filme že imamo narejene pri našem tiskarju, tako da to ni problem. Pogovarjala sva se glede tiska z imenom (ERO in MATJAŽ že imata vzorec !!), pri katerem bi bila cena 1.500 sit/ ime (za vsako ime je treba svoj film).
Cena za tisk logotipa TEKAŠKI FORUM, bi bila max. 200 do 300 sit po majici.
Pri tem je pomembno še to, da bi se vse majice tiskale istočasno, ker tudi priprava na tisk stane.
L.P.
 Nataša
pa bo thomas sport logo gor al ne? :evil: :?: :roll:
 superga
Ne, to je cenik za tisk logotipa TEKAŠKI FORUM. Lahko se tiska na vaše majice ali se kupi nove.
L.P.
p.s. samo popravek: TOMAS SPORT
 Jože
Pozdravljeni Tomas sport!

Se opravičujem, če sem morda pretirano kritičen do prevelike reklame, ki je bila natisnjena na majice, ki naj bi služile prepoznavnosti tekaškega foruma. Namen je bil samo opozoriti, da naj bi se člani indentificirali in izražali pripadnost tekaškemu forumu in ne Tomas sportu, sveda je pa razumljivo, da v primeru, da sponzor vlaga določena materialna sredstva, pričakuje povračilo. Kompromis bi bil, da bi se logotip TS pojavljal v primerno manjši obliki, ki ne bi postavljala TF povsem v ozadje, s tem pa bi tudi TS2 pridobil na številu zadetkov v tekaški populaciji, saj bi uporabniki opremo s tako oblikovanimi logotipi pogosteje uporabljali.

L.P. Jože
Nazadnje spremenil Jože, dne 20 Maj 2004, 15:48, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
superga napisal/-a:p.s. samo popravek: TOMAS SPORT

se opravičujem, nisem iz kšne žlehtnobe se zmotla!
drgač pa nisem načelno proti TS znaku, samo da je bl mejhn k zdej. une prve bombažne majice so ble na primer čist kul.
Uporabniški avatar
 Dule
superga napisal/-a:Pozdravljeni;
V radencih sva že govorila z Erotom glede tiska; filme že imamo narejene pri našem tiskarju, tako da to ni problem. Pogovarjala sva se glede tiska z imenom (ERO in MATJAŽ že imata vzorec !!), pri katerem bi bila cena 1.500 sit/ ime (za vsako ime je treba svoj film).
Cena za tisk logotipa TEKAŠKI FORUM, bi bila max. 200 do 300 sit po majici.
Pri tem je pomembno še to, da bi se vse majice tiskale istočasno, ker tudi priprava na tisk stane.
L.P.

Ko se bodo zbirale prijave, sem tudi za še eno majico samo z logotipom TEKAŠKI FORUM :wink: .
Uporabniški avatar
 Fotr
Imamo že majico z velikim logotipom TF in majhnim Tomas sportom, imamo majico z dvema Tomas sportoma in bolj neopaznim TF, logično je da sledi majica samo z znakom Tekaškega foruma. Če bo kakšnega jurja več stala, po moje nič zato, saj smo pri prejšnjih majicah profitirali. Tako člani TF kot Tomas sport!
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Zanima me ali bi se še dalo dobiti kakšno majico TF oz. kdaj se bodo dale spet tiskat. Jaz bi jo tudi imel :D

lp Vid
Uporabniški avatar
 žure
Tud jaz bi imel eno...
A bo se kak ponatis?
 verdi
bo kaj s tem ponatisom?
Uporabniški avatar
 pershing
Hojla vsem!

Ker sem še čist frišen, še zelen imam eno vprašanje in sicer:

Ali imamo zelenci tudi možnost nabaviti tekaške drese foruma???

Že vnaprej se pristojnim zahvaljujem za odgovor...
Uporabniški avatar
 mazi
No tudi jaz sem zamudil ugodno akcijo nakupa tekaškega dresa...

Če bo še kakšna možnost za tako poceni nabavo se vsekakor priporočam - če ima kdo od TF kakšen pameten predlog kako do poceni opreme mi prosim sporoči! :lol:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla!
Vidim, da se nas je v zadnjem času kar dosti prijavilo na novo. Mogoče pa nas bodo opazili? :? Mislim glede prošenj za majčke in pajkice.
Lp - Darja
Uporabniški avatar
 ero
*Darja* napisal/-a:Vidim, da se nas je v zadnjem času kar dosti prijavilo na novo. Mogoče pa nas bodo opazili? :? Mislim glede prošenj za majčke in pajkice.

ste opaženi, nč bat :)

problem je le v tem, da majčk in pajkic že nekaj časa ni več. resno pa razmišljamo o naslednji rundi...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA