Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Laufer
:clap:
Izglada da ko pridem iz Berlina pijeva :toast:
Uporabniški avatar
 Classix
Laufer napisal/-a::clap:
Izglada da ko pridem iz Berlina pijeva :toast:

Bolj malo sem za čarunalnikom, pa tvojega vpisa sploh nisem videl. Nekako se mi zdi, da sem že pod sto, vendar se ne bom tehtal do par dni pred LM. Zakaj ? Ne vem...Na pijačo greva lahko kadarkoli, samo nič v zvezi z promili do LM. Zakaj ? 'Bemti, da tudi to ne vem...menda je zdravo.

Deveti teden priprav...zaradi prehlada, je trajal skoraj dva tedna:

1. Počasni tek 5K
2. Ogrevanje 1.3K, tempo tek 7.2K, ohlajanje 1.3K
3. Počasni tek 5K
4. Dolgi počasni tek 14K...to je bilo danes dopoldne in je hkrati, do sedaj, najdaljši tek v moji ''karieri''.

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 UršaR
Clasix, sem že mislila, da si pozabil na nas s svojimi poročili. Si pa priden - ker tečeš in ker to tako pridno beležiš. Bravo!

Kaj pa nikotin pred LM? Nekje sem prebrala, da tudi to menda ni zdravo. :D

LP, Urša
 spela*
Classix napisal/-a:4. Dolgi počasni tek 14K...to je bilo danes dopoldne in je hkrati, do sedaj, najdaljši tek v moji ''karieri''.

Bravo, Classix! :clap:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Classix napisal/-a: .....samo nič v zvezi z promili do LM. Zakaj ? 'Bemti, da tudi to ne vem...menda je zdravo. .....

.....Dolgi počasni tek 14K...to je bilo danes dopoldne in je hkrati, do sedaj, najdaljši tek v moji ''karieri''......
LP
Matjaž

Classix bravo, samo tako naprej pa bo docentura in veselje na teku.
Uporabniški avatar
 pajo
Počasnela napisal/-a:Clasix, sem že mislila, da si pozabil na nas s svojimi poročili. Si pa priden - ker tečeš in ker to tako pridno beležiš. Bravo!

LP, Urša

Ah pa naj še kakega zacmari po teku. Mali veliki mož oziroma njegov sosed jih prav tako z veseljem prižiga pa dobro teče ko vrag. ( sej men še vedno dišijo za umret)
Za tek pa ... :cast:
Uporabniški avatar
 UršaR
pajo napisal/-a:
Počasnela napisal/-a:Clasix, sem že mislila, da si pozabil na nas s svojimi poročili. Si pa priden - ker tečeš in ker to tako pridno beležiš. Bravo!

LP, Urša

Ah pa naj še kakega zacmari po teku. Mali veliki mož oziroma njegov sosed jih prav tako z veseljem prižiga pa dobro teče ko vrag. ( sej men še vedno dišijo za umret)
Za tek pa ... :cast:

Mogoče se je bralo preveč ala c.c.c. tega pa ne smeš. :nono: Pa ni bilo čisto tako mišljeno. Bolj kot hec, ker edino o tem ni nič napisal. :D

Kar se pa Classixovega teka in vztrajnosti tiče pa vsekakor :cast:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Classix
Deseti teden...

1. 1. Grajski tek Otočec 7.5K
2. Iztek 3.2K
3. Ogrevanje 1.3K, intervalni tek 8 x 400m/iztek, 1.3K ohlajanje
4. Iztek 4K
5. DPT 16K...nova meja je postavljena, pa še 2229 kalorij sem ob tem teku odpihnil.

Kuk je men fajn...

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Vreme
16K čestike, te že vidim kako boš šibal na Sladkih6 :lauf:
Uporabniški avatar
 RoKo
Classix napisal/-a:res je da Palmanova prihaja, vendar bo na Matjaža še malo počakala. Resno pa razmišljam, da bi se za tja predrezerviral za leto 2010. Očitno bo gneča Slika
LP
Matjaž

Da ti ne pade na pamet kakšno prelaganje. :lol: 2009-80 kg
Uporabniški avatar
 Classix
RoKo napisal/-a:
Da ti ne pade na pamet kakšno prelaganje. :lol: 2009-80 kg

Hja...če pa''ablast'' tako zaukaže, bo pa tako. Kakšno kilco (več ali manj) pa mi boš že spregledal k'nede. Po tistem pravilu...če plačam v osmih dneh je ceneje.

Enajsti teden:

1. Iztek 6 K
2. Ogrevanje 1.3K, tempo tek 6 K, ohlajanje 1.3K
3. Iztek 4 K
4. DPT 10 K

Tako...do LM sta na vrsti še dva treninga, katera bom opravil v ponedeljek in sredo in sicer iztek 6 K in ogrevanje 1.3 K + tempo tek 4 K + ohlajanje 1.3 K. Vmes enkrat še zadnje tehtanje. Nato počitek, v nedeljo pa lovim 1:09:59 na 10.5 K.

Vsem skupaj lepa hvala za vse vzpodbude v tem ''pripravljalnem'' obdobju, prav tako vsem skupaj želim uresničitev vseh želja, katere so povezane z LM.

Ponosen sem, da sem član take druščine :TF)

LP
Matjaž
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA