Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
mogoče bi pa kakšen tek v hrib pred LM izvedel... sej ne da te vabim s seboj, mam prepočasen tempo zate :oops:
Lenči, danes počivam, pa Ketonal kremco uporabljam, pa uno konjsko zadevo, pa kr ležim haha... službo mam popoldne... jutr mam zobarja, tko da sem frej... ni frke da ne saniram tole...
Uporabniški avatar
 Ksenija
semjul napisal/-a::D

Ja kar naravnost, ne desno v hrib. Mislim da gre najprej skozi naselje ja,

pa celo zelo ozko je na enem ovinku, ampak tako široka pa nisi, da ne bi šlo skozi :wink:

očitno sem se zgubla... majke mi. sem se pa nasmehnila, ko sem tam še na Začetku znojil spraševala vprašala za nadaljevanje poti - kje naj grem za Partizanski vrh - pa tip začne nekaj (mogoče je bil isto nedomačin kot sama ;)) v glavnem sem ga vprašala če je kje kaj ozka cesta, pa pravi ne tovarnjaki se vozjo :shock: ok zdej mogoče je traktorje mislil... v glavnem - čist komot se tule izgubiš, tko da veš :oops: sem se ravnala po tem ktera pot mi je ljubša, svetlejša, privlačnejša - ko sem stala na razcepu pa tuhtala levo al desno,v glavnem določene signalčke sem iskala... šla sem mimo mislim da Sp. Znojil gor v hrib, potem pa desno (priznam najprej levo en ovinek pa potem nazaj do precepa pa naravnost po kao bližnjici) no in končnooo desno - mi je bilo zanimivo da se v istem gozdu že drugič "izgubljam" da imam isti cilj pa da sem prvič prišla do cilja v smeri v katero jst tokrat grem... pa spet pridem na drugo cesto pa gledam... ok, mogoče sem pa takrat iz te leve strani prišla... grem desno... in prispem na cilj točno tam kjer sem si zaželela na cesto (sej je označena tale zadevica kao z gozdno potjo) pa gremo potem še gor na P. vrh.. jupi, zdej se izgubila ne bom več, sam vode ni pa tačka boli pa prste nabijat navzdol... v glavnem na poti do Planinske vasi srečam še nekaj folka, nato pa po bližnjici za Prapreče (druščina kolesarjev me prav lepo pozdravlja, ko jst sopiham navzdol)) pa spet po bližnjici za potoško vas in evo nas ... jeeeee zmagala sem. (sem pa resno razmišljala če bo kakšen divji merjasec se kje pojavil)... ampak gozd je pa enkraten, pa kolk vode - sem si akr postregla nekje ;), pa mah pa... noro :cast:
hvala ti za nasvet kje naj grem...
aja mimogrede, sem se nekaj trudila tule km izračunat preko Tisa pa mi ne gre... nekak okrog 20 bi jih moralo bit ane (Štart pri Šparu Zagorje, cilj Europark)?
komaj čakam da tačka neha bolet...
še enkrat hvala :cast:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, bova vzele prijateljčka s sabo, pa kilometri ne bodo več vprašanje. Res, tale igračka je prav super. Samo prehud gozd ne sme biti, da sonce vanj ne posije, bi signale zgubil. Pa goretex copate si moram nabavit, je po mokri travi in posledično v mokrih tačkah po hladnem kar neprijetno.

Čimprejšnje okrevanje ti želim :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem gledala v nebo, skor vedno se vidi - sam potem sem pa pozabila na to ;)
ja copate prave in greva to turco... komaj čakam !
Uporabniški avatar
 Ksenija
kolk si ti uvideven :oops: ... bog ve kako naokrog sem jst tole šla ;)
a se ti kaj sanja o km :oops:
Uporabniški avatar
 semjul
Ksenija napisal/-a:kolk si ti uvideven :oops: ... bog ve kako naokrog sem jst tole šla ;)
a se ti kaj sanja o km :oops:

moram reči, da nimam pojma kje si hodila, kajti če si šla res čez Znojile,
potem si delala dober ovinek, kajti tam kjer sem jaz napisal bi šla pod Čebinami. Si pa sigurno naredila 20 km in +, in to ni tako malo, sploh z načeto nogo.
Še več takšnih podvigov ti želim :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala, se jih prav veselim, ker tale turca mi je res všeč, pa še nekaj drugih imam v mislih. čeprav danes tačka zelooo boli. Bolečina je na sprednji strani kjer se trup in noga srečata :) in se razširja do kolena... čeprav ko sedim oz. ne stopim nanjo bolečine ni...bomo videli kako bo 10 k na LM, glede na pripetije na Zagorskem teku si resnično želim tole pretečt... silila pa ne bom... mi tek v naravi pomen več. 10 km bo počakalo ;)
Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi danes uživala na tej trasi - Izgubiti ali ne - sem jo poimenovala... luštn dan
Uporabniški avatar
 lenči
Danes osvojila Kum, sicer z avtom :oops: , ampak bila prvič gor. Lep sončen dan je razveselil naše dušice, kosilo pa telesca :wink: . So pa asi tisti, ki prikolesarijo gor :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
enkrat se ga bova iz Podkuma lotili v kombinaciji s tekom ;)
 docca
¸Tudi jaz sem bila danes na Kumu - družinsko. Si me kaj videla, Lenči? :D
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:¸Tudi jaz sem bila danes na Kumu - družinsko. Si me kaj videla, Lenči? :D

Ne, nisem, smo kar precej časa presedeli notri pri kosilu, prišli smo pa ob 13.00. Med potjo pa smo opazovali naravo in priznam, ljudi sploh nisem gledala. Me je lepota narave čisto očarala.
Uporabniški avatar
 semjul
lenči napisal/-a:Danes osvojila Kum, sicer z avtom :oops: , ampak bila prvič gor. Lep sončen dan je razveselil naše dušice, kosilo pa telesca :wink: . So pa asi tisti, ki prikolesarijo gor :D .

hvala, ker nas imaš za ase, moj kolesarski čas za Kum 1:17. To je najboljši dosežek, drugač pa okol uro in pol.
Uporabniški avatar
 lenči
semjul napisal/-a:
lenči napisal/-a:Danes osvojila Kum, sicer z avtom :oops: , ampak bila prvič gor. Lep sončen dan je razveselil naše dušice, kosilo pa telesca :wink: . So pa asi tisti, ki prikolesarijo gor :D .

hvala, ker nas imaš za ase, moj kolesarski čas za Kum 1:17. To je najboljši dosežek, drugač pa okol uro in pol.

Ste asi :cast: , imam srečo, da je Kum malo dlje, ker moj je že sanjal o vzponu, pa sem ga prepričala, da je Šmohor zame čist OK :wink: . Najprej bom sprejela Ksenjin predlog, mi je bolj pri duši.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA