Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Miroslav napisal/-a:Danes sem opravil že tretji popolnoma bos tek, kratek (2 km), več še ne upam, pa tudi mudi se ne. To je pravi filing. Sem pa tudi fasal prvi žulj. Meča pa se počasi navajajo, bolijo še, ni pa več tako hudo.
Pot med bosonoge tekače bo boleča in trnova. :lol:
Moram pa povedat, da hodim, tečem, vozim... samo še v Vivo Neo.
Super so!
:clap:
Rollback hvala!

Super in še kdaj :wink:
Na 6 km v bosonogi tehniki sem že.
2 km pretečem tudi popolnoma bos.
Meča med tekom malce bolijo, musklfibra pa skoraj ni več.
Boljše gre, kot sem si mislil.
Vprašanje: na Maratonu treh src imam željo pretečt 5,5 km bos. Ali se mi bodo stopala do takrat že toliko utrdila, glede na to, da sedaj komaj zmorem 2 km?
:D
Miroslav napisal/-a:Na 6 km v bosonogi tehniki sem že.
2 km pretečem tudi popolnoma bos.
Meča med tekom malce bolijo, musklfibra pa skoraj ni več.
Boljše gre, kot sem si mislil.
Vprašanje: na Maratonu treh src imam željo pretečt 5,5 km bos. Ali se mi bodo stopala do takrat že toliko utrdila, glede na to, da sedaj komaj zmorem 2 km?

Bravooooo, odlično ti gre, lepo počasi in zmaguješ :clap: . In do maja lahko mirno greš na 5,5 bos, seveda pa vmes lepo po pameti...kaj je bolj problem: stopala ali podplati ?...ker proti kakšnemu žulju se da predhodno pomagat, stopalni lok pa boš itak do takrat okrepil. Veliko je pa tudi odvisno, kako hitro boš šibal :D . Jaz si malo potejpam palec in kazalec, ker z njima kar lepo "grabim" podlago in trpita, pa obliž na spodnji strani proti žuljem...pač moram hodit tudi v štiklah :lol: in si ne morem privoščiti prehudih žuljev :wink: . :laola
Zdravo Lenči!

Ti si mi za zgled! Kako dobro napreduješ!
:clap:
Problem so podplati, stopalni lok mi sploh ne dela problemov. Z desnim podplatom tečema malo bolj grobo, pa bo že šlo. Saj je do Radenc še dva meseca. Tečem pa počasi, nikamor se mi več ne mudi. Mi je dalo malo mislit ob tekaškem postu. Zdaj vem, kaj hočem. Hočem pa uživat!
Tudi sam počasi prehajam v minimalistične vode.

Prejšnji vikend 13+21 km na Never give up , včeraj dobrih 10 km na Malem maratonu Mozirja. Praktično brez težav in navdušen nad mojo novo pridobitvijo

Slika

Lahki in udobni. :clap: Sicer pa je po mojem k dobremu prehodu na minimalistične copate prispevala tudi prejšnja obutev s spominsko peno. Z nakupom Asics-a pa sem očitno poškodoval koleno. :?

Sicer pa je bilo zadnjič zanimivo videti, da je kar veliko tekačev, ki so trenirali na atletskem stadionu na Poljanah imela obutev s spominsko peno.
Vreme napisal/-a: Praktično brez težav in navdušen nad mojo novo pridobitvijo

Eh, Vreme, jaz pa mislim, da je brez težav zaradi "tatuja" na tvoji nogi. :wink: :D
Kje pa se to dobi? Se mi zdi dobra ideja za moja dva mulca, ki tudi rada tečeta. Da ju že od malega navadim na TF.
Pa čestitam za "prebito tisočko" v tem letu!
Jaz imam pa problem :(
Skooooz bi bila bosa. Vem, da je treba postopno in se zelo bojim, da bi si nakopala kakšno nepotrebno poškodbo. A včeraj na pimer se nisem mogla upret in sem šla bosa s Porezna v dolino. Božanski občutek, direkten stik z gozdno potjo, nobenih bolečin, nobenega žulja :D
Danes pa spet meča bolijo :( Upam, da se ne bodo več dolgo upirala :lol:
Radolca napisal/-a:drugače je teči v neki "minimanistični obutvi" kot pa bos :!:
vedno bolj me "rajca", da bi šel na nočno desetko bosonogi tek odlaufat :?

:laola PRAVILNA ODLOČITEV Radolca :laola je lep asfalt

sem na dan Državnosti se s kolesom u Bohinj zapelu :lauf: , dobr je šlo :lol: se preobleku ino serzu :oops: :oops: :oops: pa so me mal čudn gledal :nono: :roll: :roll: ko sem se okrog jezera čist bos podal :oops: :mrgreen: :mrgreen: :oops: je kar bodlo, sem bil mislil da so kamni kej bolj naokrogl narjen :--( :--( pa niso bli :ignore: :ignore: :lol: k se je tako vzpodbodlo kje na poti :-- k je kolen prov hitr gor se vzdignu, pa tud asfalt ni prov fin nazaj grede :-(( je blo treba kar potrpet :( , za ohladitev sem pa še sem pa ke plaval :mrgreen: da so se stopala mal ohladila :oops: :juhuhu: :juhuhu: od pregrevanja pa 2 žulov :ignore: , še zdej se čutm :lol: :beer: pa tud ni škodvov
Ampak triatlon sm pa naredu pa bos naokrog pretekel :clap: je bil pa specifičen tek, še dobr da se nisem vidu :lol: slik pa nebi kazal :D
TOPLO ne PRIPOROČAM :hehe: .......primerna pot za nepridiprave, ki jih beremo po časopisih in internetu :hack: malo za pokoro :lol:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA