Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 skitnica
Vsem sodelujočim na današnjem potepanju po Knapovski poti ,najlepša hvala za drzžbo in dobro počutje.Se priporočam za drugič.
Lep pozdrav Štefan.
Uporabniški avatar
 olii
Bilo je res noro. Na koncu nisem mogla verjet, da mi je uspelo. Danes ne vem katera mišiča me ne boli. Po stopnicah gre težko, bo popoldan treba na krajši razgibalni tek. :D

Seveda brez dobre družbe in tako lepega vremena bi težko uspelo. :hehe:
Uporabniški avatar
 Vreme
olii napisal/-a:Bilo je res noro. Na koncu nisem mogla verjet, da mi je uspelo. Danes ne vem katera mišiča me ne boli. Po stopnicah gre težko, bo popoldan treba na krajši razgibalni tek. :D

Seveda brez dobre družbe in tako lepega vremena bi težko uspelo. :hehe:

:laola

Sedaj pa 11.2. še na Šentiljsko :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Slika

Ja, ni kaj, najboljše, da še jaz napišem par besedi o teh zasavskih krtinah (Semjul že ve, o čem je govora, pa Piskec tudi). Luštni kraji, česar pa človek ne more vedeti, če ne gre tja pogledat. In z višje perspektive so res krasni, glede na to, da sem jaz te konce do zdaj videla samo z železniških postaj, no, parkrat sem bila v Zagorju in to je bilo to.
Vstala sem še pred kurami, ure očitno res ne rabim. Se po hitrem postopku zložila v avto, do Trbovelj sem bila ravno prav lačna, da sem tiktak zmazala zajtrk, medtem so se namalali še ostali, edino Skitnica ni v redu prebral, kje je štart, pa smo ga tako mimogrede sneli izpred njegovega avta. Štart z malo zamude, ker je moja malenkost morala še grmovje najti :wink: Dve fajn dečvi in 6 ornk dečkov nas je začelo. Vreme je svoje napisal, Rok nas je zapustil kmalu po ledenem spustu z Mrzlice, ma nič zato...
Skratka, krasna trasa, fletni klanci, noben predolg, spusti dolgi, par super strmih, na kožo pisanih mojim krakom. Od Trbovelj do Trbovelj pa slabih 10 ur dobre družbe, kaj čem rečt. Kaj zelo matrat se mi ni bilo treba, navzdol je itak šlo samo, v breg so pa tudi noge že tako navajene grist, vmes sem si na ravnem dala še duška z nordijsko hojo (fiziterapevta je treba ubogat, baje je to najboljša vaja za moje malce neuravnoteženo telo, poleg tistega spiska vaj za doma, s katerega delam menda samo tri ali štiri, pri ostalih sem pa že sama sebi nevarna). Pa se pardoniram za tisto štrkljanje s palicami, upam, da nisem komu skravžljala možganov. :wink: Ni kaj. Resnično najprej čestitam Piskecu, po moje še sam ni vedel, da zmore tako hitro. In seveda Olii, da gre kar tako grist v klance. Pred skoraj tremi leti sem tako šla jaz prvič na zimsko Šentiljsko in zmagala. Pa Semjulu želim uspešno pregovarjanje, on že ve, koga... Ečo je pa itak Ečo, zdaj vem še nekaj novega, zakaj mi gre tako dobro navzdol. :wink: Sem včeraj takoj spet malo v prakso ta efekt dala.
Skratka, tako je bilo fajn, da je bilo kar kičasto. Tudi brez snega, saj smo ledu imeli čisto zadosti. In čevapi so bili samo pika na i. Vsemu skup. Pridem spet.
 rlosting
Bolje pozno kot nikoli-še moje kratko poročilce.

Odlična družba, idealno vreme za ta letni čas, prelepa Knapovska pot-kaj še hočeš za lepšo soboto. :laola

Na žalost sem se kaj kmalu poslovil, saj mi koleno očitno ne dopušča daljšega miganja :--( :--(
Pa saj bo bolje :D

Hvala vsem za prijetno druženje!
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Leon &co.!

:laola

Spet ste "korak pred konkurenco"!

Še naprej uspešno!

lp. Zvone

P.S. Tudi jaz čakam na "zimske razmere" in (globok) sneg.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Kičasto. Če rata, bo še danes gor moj prispevek. Pa naj povem še to, da sem za lahkotni tempo najbolj zaslužen jaz, saj me je vredi bolela peta desne noge. Ni ahilca, je pa nekje okrog narastišča. Super.

Tačka je vredi, filmček je zmontiran, ... eni pravijo naj malo počivam in res, malo pavze je pasalo :lol:

Ej, tačka me je na šentiljski prejšnji vikend še fejst bolela ... samo filmček je pa končno gor ... :--
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=ZFD9B4AZ ... vFgEMbcNxK
Uporabniški avatar
 MAKALU
Bravo Zdravko :clap: lepa predstavitev ...posebno lep je pogled z Mrzlice, kjer tudi sam ne vem kakšen je pogled ?...ko sem bil tam je bilo točno tako vreme kot si ga posnel :D

LP Andrej
Včeraj sem naredila kakšno tretjino te poti, pa moram priznati, da mi je bila zelo všeč. Moj izlet se je križal od Čemšeniške planine do Mrzlice. Če boste še kdaj organizirali treking po Knapovski poti, in če bom imela čas, bi se vam z veseljem pridružila. :)

Aja, pa še nekaj foto utrinkov od včeraj s trekinga od Trojan do Laškega: https://plus.google.com/photos/116809668183983922390/albums/5736802080113343841
Prelep dan je bil, fotoaparat je kar škljocal. :D
Bom spremljala, hvala.

8)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA