Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Toplo vreme me je spet potegnilo na domače brege, saj je ob lepem vremenu, zrak kolikor toliko primeren za globoko intenzivno dihanje.

Start pri športni dvorani Polaj, na Mrzlico in nazaj, v času dveh ur in 29 min, s kratkim postankom na Mrzlici vred.

super je bilo, le zadnje tričetrt ure me je tema prehitela in je bilo malce iskanja varnih stopinj.

Sem pa danes po dolgem času polovičko videl kako je tekel v Limbušu.
Priprave na sladkih 6 potekajo po načrtih. :wink:
Uporabniški avatar
 50cent
Polovička se je danes klatil po Rušah in iskal znan obraz kje bo dal za sok :) in čeprav sem naredil celoten krog okoli Ruš sem ga mahnil domov........žejn :lol: :lol: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: ... in ... dal za sok ... žejn

:bum: ne morem verjet :toast:

Prej bi pričakoval, da se bosta s Semjulom zmenila, kako jo bomo en vikend mahnili na pir na zasavske gore, kot da bi žejen sok iskal okol Pohorja :--
Uporabniški avatar
 semjul
50cent napisal/-a:Polovička se je danes klatil po Rušah in iskal znan obraz kje bo dal za sok :) in čeprav sem naredil celoten krog okoli Ruš sem ga mahnil domov........žejn :lol: :lol: .

kako se že reče tisti stvarci, katero so izumili :idea: v te namene :roll:
mislim da telefon :wink:, in mislim, da so ga iznašli ravno zato , ker je vse preveč ljudi šlo žejnih domov :twisted:
Uporabniški avatar
 semjul
ZdravkoC napisal/-a:

Prej bi pričakoval, da se bosta s Semjulom zmenila, kako jo bomo en vikend mahnili na pir na zasavske gore, kot da bi žejen sok iskal okol Pohorja :--

tudi sam sem mnenja da je že skrajni čas, da se odžejata kje na Zasavskih vrhovih, pa še kdo.....
samo zmenit se je treba sedaj, ko bodo na koledarju tu pa tam kakšne luknje :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a: ... na Zasavskih vrhovih, pa še kdo.....
... zmenit se je treba sedaj, ko bodo na koledarju tu pa tam kakšne luknje :wink:

Če bi bila zimska liga ob sobotah, bi ga lahko v nedeljo fejst okrog klatili, je pa v nedeljo, sobote so pa za počitek - če verješ :D
Uporabniški avatar
 zvone
Gremo spat, noč bo!

Fantje, nehajte čvekat! Gremo spat noč bo. Treba se spoćit za Pohorje in sladkih 6.

Lahko noč! Zvone
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
zvone napisal/-a:Gremo spat, noč bo!

Ja, kmalu bo noč, te pa gremo :-((
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a:

Jah saj....si nisem upal teči v Radizel ker te bi moral pa pivo pit :beer: :twisted:

semjul napisal/-a:kako se že reče tisti stvarci, katero so izumili :idea: v te namene :roll:

Res je, da ne vzamem s seboj nikoli telefona ko tečem po civilizaciji(cesti). Je pa vedno v žepu ko tečem na Pohorje, pa še to le iz preventive če bi se kje poškodoval v kakšnih rovtah da bi lahko poklical pomoč (Bernardinca z "obvezno opremo" :ignore: :lol:) ....

zvone napisal/-a: Fantje, nehajte čvekat! Gremo spat noč bo. Treba se spoćit za Pohorje...

Pa še res je :) ....jutri me res čaka Pohorje.

ALEŠ
Sem nov na TF pa vidim, da vas je kr neki tekačev iz naših koncev tu gor.
Sem nov v TRB pa me zanima če kdo pozna kako progo iz doline v okoliške hribe(makadam,gozdna steza)
Uporabniški avatar
 semjul

pozdravljen Aleš,

dobrodošel na forumu,

Tekaških poligonov je iz Trbovelj po okoliškem hribovju preveč, da bi vse opisoval tule.
Lahko si prebereš tole temo od začetka in boš našel kar nekaj uporabnih smeri.
Če te zanima kakšna določena smer pa povprašaj in z veseljem ti napišem, če bom smer seveda poznal.

Lahko pa se dogovoriva za kak skupen trening po okolici.
(če nisi prehiter :wink: )
 docca
Jutri nameravam it tečt iz Hrastnika do Radeč. To znese 10 km v eno smer. Tudi nazaj bom probala nekaj časa tečt, verjetno pa dolgo ne bo šlo, ker več kot 14 km še nisem naredila.
Zasavci, upam da koga srečam.
Uporabniški avatar
 Ksenija
jaz pa verjamem da ti bo šlo nazaj tud!

Kje je pa kaj David08?
 docca
Uspel mi je :laola
Tekla sem Iz Hrastnika do Radeč in nazaj. Čas 2 uri 14min.
Pridelala sem 2 žulja, drugih težav zaenkrat nimam.
Ksenja, naslednjič greva lahko skupaj.

Kaj sem vesela :D
Uporabniški avatar
 IRA
docca BRAVO!!!

:laola

In Ksenija, bravo, bravo, bravo tudi za tvoje teke :P
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15