Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 maca
O, spet so kiklce na dnevnem redu? A je že pomlad, a tale odjuga pomeni, d ase bliža najlepši čas elta? Yupi, jst sem za, za pomlad in za kiklce.

Tekaška kiklca je čist ok, edino žepi niso ok, ker so odprtine obrnjene navzdol in ne navzgor, so pač namenjene teniškim žogicam. Moja prva kiklca je teniška. Je iz žepa padlo vse razen kakega robca.

In ker je kiklca zame!!!! zakon, sem jo v Medeji imela na dolge enobarvne pajke, pa na kaprice bo tudi šla, torej, ni zime za eskime oz. kiklca je poleti in pozimi. Tko.

Pa da vas vidim punce, al je to samo modna muha oz. muha enoletnica.
Uporabniški avatar
 aisha
Tanjusha napisal/-a:@aisha: jst sm jih gledala v Intersportu - ena njihova znamka, material je dry-fit. Cena je bla 9,90 eur, tako da si bom eno verjetno privoscila v poletnih mesecih kljub dejstvu, da gre za teniski model pa lahko potem povem, kako se obnese :)

HVALA ZA ODGOVORE :wink:

no pol pa tud kiklce probamo, punce, a ne? :clap:
Uporabniški avatar
 aisha
spela* napisal/-a:
aisha napisal/-a:aha, kje se jih pa da kupit ... a mogoče kdo ve .....

(mogoče je blo že napisan pa sem spregledala :oops: )

Tudi v Tomas Sportu so jih baje dobili. MiciM bo pa napisala še kaj o cenah.

TNX tud tebi spela* :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Baje preverjen, imajo črne znamke Nike z običajnimi tekaškimi (seveda kratkimi) hlačami spodaj. Na ta zadnjo fajn padejo, imajo žepek z zadrgo.
Uporabniški avatar
 lenči
maca56 napisal/-a:In ker je kiklca zame!!!! zakon, sem jo v Medeji imela na dolge enobarvne pajke, pa na kaprice bo tudi šla, torej, ni zime za eskime oz. kiklca je poleti in pozimi. Tko.

Pa da vas vidim punce, al je to samo modna muha oz. muha enoletnica.

Ha, ha, jaz sem tudi razmišljala, da bi jo čez pajkice dala, pa vidim, da deluje. Moram preverit :lol: , mi je žal, da čepi kiklca sama v omari.
Glede na to, da zdaj zbiram naročila za naše punce, objavljam še tukaj, v kolikor je kakšna kandidatka :D

detajli na http://www.vitezi.net/forum/viewtopic.php?t=1345

ps. eno sem si omislil tudi sam, čakam na primeren trenutek da jo preizkusim :mrgreen:
Nazadnje spremenil Rollback, dne 20 Okt 2009, 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne, trenutno jih ni, na žalost sta samo dve in še to št.L in XL. Ostale in sicer pet različnih modelov pa bomo dobili spomladi, če se ne motim bodo tudi dolge pajkice z kiklico, vse to po 15.feb

miciM :wink:
TS Čopova
uh, šele sedaj sem opazu tole temo!
komaj čakam da vidim kakšno v kiklci tečt (čeprav bom verjetno moral počakati do pomladi)

čeprav tudi proti pajkicam načeloma nimam nič

(ja sem moški in krvav pod kožo :-- )
Uporabniški avatar
 Loni
masamune napisal/-a:uh, šele sedaj sem opazu tole temo!
komaj čakam da vidim kakšno v kiklci tečt (čeprav bom verjetno moral počakati do pomladi)

čeprav tudi proti pajkicam načeloma nimam nič

(ja sem moški in krvav pod kožo :-- )

Kje pa ti tečeš, da nobene ne vidiš? Prejšnji vikend so bile gvišno opažene, tako v soboto kot v nedeljo. Ali pa si med onimi ta hitrimi, ki še jezera ne opazijo, čeprav okoli njega tečejo :wink:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA