Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Danes 9 km, lahkega teka,na to pa še kratki intervali. 7 krat 100m v rasponu21"-19".400m v času 41" in 500m čas1min 52sek.Kako ppijetno se človek počuti po tovrstni rekreaciji.
Uporabniški avatar
 Medicius
danijel.hajdinjak napisal/-a:Kot navadno, 23km v tempu 4'23''/km

A drugih razdalj ali tempov ne tečeš? Vsak tretji ali četrti dan dobrih 20km v tempu okrog 4'20''/km?
Sicer sem sam danes tekel bazo dobrih 6km v tempu 5'20''/km z 130 povprečnega pulza brez težav. Je pa še prisotna utrujenost nog (bolečina), ki jo čutim ko grem po stopnicah. Bom malo zmanjšal intenzivnost intervalov in tempo treningov, razdaljo vsaj 40 km/teden ob različnih treningih pa bom pustil. Mogoče bom v naslednji set treningov vključil kak bazični tek več. Bodo mi noge že povedale, če delam dobro. :oops:
Ja ne vem, paše mi tako. En tak lep krog mam. 3x na teden. Čez vikend še mal podaljšam ponavad, na 27 ali pa 31, drgač pa več ali manj tako ja. Tempo se mal spreminja - odvisno koliko se mi da, med 4'10''/km in 4'30''/km. Garmin kaže mal manj kot 230 vm, absolutna višinska razlika je 137m. Kdaj pa kdaj se spravim 1km narest v hitrem tempu (kao interval), potem 1km mal počasneje pa spet hitrega. Samo ne sedaj čez zimo. Ne vem, če delam prav/najboljše za napredek, paše mi pa precej :D

garmin od danes: http://connect.garmin.com/activity/425752509

Lp
Uporabniški avatar
 Medicius
Saj drugače so rezultati tvojih treningov za moje pojme odlični. Jaz upam, da se bom do Radenskega maratona pripravil, da bom 21-ko tekel okrog 4:40/km. Hitrejši tempo bi zame bil vrhunski, saj nisem nek rojen tekač ampak tečem iz veselja in strmenja k zdravemu načinu življenja.
 mihaambroz
Danes - 6 km teka, 1km ogrevanja, 3km intervalov (pospeševanje 200m, 100m tempo 5 min/km, 200m pospeševanje,...), 3 serije po 50 počepov/20 sklec/50 trebušnjakov (eno za drugim, sem držal visok pulz), potem pa 2 km izteka, cca. 200m šprint v klanec, raztezovanje.

Prej pa sem prehodil že cca 8km po Mariboru, sedaj grem pa še s punco na sprehod na Piramido.

Jutri pa dalje....prijavljen na Beograjski maraton 27.4.2014 8)

lp,M
Navdušena tekačica sem tudi sama že nekaj let in sem se odločila, da je čas, da na kakšnem forumu sodelujem tudi jaz.
Tečem več ali manj vsak dan - danes sem samo okoli 6km, ker sem precej utrujena in se mi zdi, da bi morala kakšen dan počivati, da dobim nazaj tekaško energijo.
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA