Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Danes sem se odpravil na 18km, dolgi tek. Pomembno je bilo odtečit daljšo progo brez bolečin v mečih, kar mije na moje veliko zadovoljstvo uspelo.Tekel sem 5:30km,stem da sem zadnje 4km tekel v rasponu 4:20do 4:35.Jutri pavza pojutašnjem pa intervali.Za starega tekača bi rekel ZADOVOLJEN.
Uporabniški avatar
 gumpy
Odtekel dolg počasen tek. Zneslo je 16km pazil pa sem, da je povprečni pulz okrog 135bpm. Tempo je potem bil 5:18/km.
 wind
jurkokafro napisal/-a:Vglavnem, ne delat intervalov ponoči, ker se še pri tempu 5:30/km marsikaj na pot postavi.

Izbereš manj prometno cesto ali pločnik, prižgeš lučko in si privoščiš. Parkrat sem skočil s pločnika na cesto, da se izognem, ker imajo pešaki s kužki bolj švoh reflekse... :D

Danes 11 km v 4:36 min/km: ogrevanje 1k, nato 4 x (1k hitro, 1k počasi), iztek.

Slika
 wind
danes pa počasnih 5 km v 4:47/km, skoraj ves čas lepo zmerno, le na koncu sem si privoščil 6 x (100m malo hitreje, 100m jogging) - za dušo. :D

Prav prijetno svetlo je bilo, in čeprav lune ni bilo videti (najbrž se je skrivala za hribom, ali pa za oblakom), bi se dalo tečt tudi brez lučke.
 nivesj
Jaz sem pa danes pretekla svoj prvi letošnji PST, zmerila 34km, čas 3 ure 35; tempo 6:20...pa še ves čas sem tekla, tudi na Golovcu, sicer sopihala in štorasto skakljala, ampak je kar šlo :oops:

Kar me je pa najbolj veselilo je bilo dejstvo, da sem imela roke čisto okej (imam Raynaud sindrom, in kdor ga ima, ve kaj pomeni ta 'napad' v mrazu in vlagi..).. :D

Pa še posebej HVALA enem tekaču s foruma, ki je pred dnevi zapisal, da je tekel s Pink Floydi; tako sem še jaz danes tekla z njimi na ušesih, in uživala vsak kilometer sproti, briljantni so...
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA