Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Stanislav Meža
Živio ali bi šel kdo teč iz Velenja na Celjsko kočo to nedeljo.V družbi je lažje.STANE
 Stanislav Meža
Zdravo. Ali bikdo šel zraven teč iz Velenja na Celjsko kočo.Čaš teka NEDELJA15.3 OB 8.00 TRAJANJE .3.30URE,NAZAJ SI BOM UREDIL PREVOZ. STANE
Uporabniški avatar
 mojcej77
Franci Škorjanc, glede ponudbe prevoza imate zasebno sporočilo:)
Mi je pa v veselje, da bom končno spoznala še kakega Celjana tudi bolj osebno, pa čeprav v Sežani (bi se bolj spodobilo za Savinjo, a ne?)
Aja - še eno bolj splošno vprašanje - s kakšnim tempom tečete ta najbolj počasni (tok da vem, kdaj se vam pridružit)?

lp,

m
Uporabniški avatar
 lenči
Jupi, bo pa udeležba v Sežani Celjanov tam na repu na izi :wink: :lol: .
Naš tempo je tam +-7.00min/km na izi, enim malo hitreje, ampak tu nekje. Moj tempo včeraj na 10 km je bil bruto 6.49min/km :oops: .
Mojcej se veselim, da se spoznamo :wink:
Franci lepo, da se bomo zopet videli :D
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a:Jupi, bo pa udeležba v Sežani Celjanov tam na repu na izi :wink: :lol:

Jaz se tudi že veselim, da se spet malo srečamo (in spoznamo) :D
Lenči, potem velja glede prevoza?
Katrca, sem vesela zate, da jutri spet začneš in da se kmalu spet vidimo na kakšnem skupinskem teku!
Jančika, čimprejšnje okrevanje ti želim!
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Jupi, bo pa udeležba v Sežani Celjanov tam na repu na izi :wink: :lol:

Jaz se tudi že veselim, da se spet malo srečamo (in spoznamo) :D
Lenči, potem velja glede prevoza?
Katrca, sem vesela zate, da jutri spet začneš in da se kmalu spet vidimo na kakšnem skupinskem teku!
Jančika, čimprejšnje okrevanje ti želim!

Petka, velja, za podrobnosti pa se dogovorimo. :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
Stanislav Meža napisal/-a:Zdravo. Ali bikdo šel zraven teč iz Velenja na Celjsko kočo.Čaš teka NEDELJA15.3 OB 8.00 TRAJANJE .3.30URE,NAZAJ SI BOM UREDIL PREVOZ. STANE

Mi je zelo žal, ker tole nedeljo ne utegnem, sem pa definitivno kandidatka za kakšen drug termin. Žal sploh ne vem kako bom ta vikend pod streho spravla dolgi tek:? .

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz grem jutri tam okoli 15km, vendar štart okoli 8.00. Prijetna družba je vedno dober spodbujevalec, zato je bom vesela, drugače bom spet šibala po Laškem.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Jaz grem jutri tam okoli 15km, vendar štart okoli 8.00. Prijetna družba je vedno dober spodbujevalec, zato je bom vesela, drugače bom spet šibala po Laškem.

Midva štartava ob šestih, naredila bova cca 20 km v malce hitrejšem tempu. :shock: :?

Upam, da se ti kdo pridruži.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, lahek korak vama želim :wink: . Jaz jo bom mahnila kar po Laškem :D .
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz imam še vročino, pa nič drugega pravzaprav, razen da čutim, da imam vročino. Tako da počivam (žal samo kar se tiče teka, ostalo moram pač rihtat, ni kej). Uživajte jutri pri teku, skupaj ali vsak po svoje.
 katrca
jaz pa sploh ne vem kako sem lahko pred parimi meseci še tekla na daljše razdalje. Včeraj sem šla do visešega mostu z vmesnimi postanki in ne vem kaj je bilo slabše - kondicija ali koleno. No, z vajo bom že nadoknadila.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:jaz pa sploh ne vem kako sem lahko pred parimi meseci še tekla na daljše razdalje. Včeraj sem šla do visešega mostu z vmesnimi postanki in ne vem kaj je bilo slabše - kondicija ali koleno. No, z vajo bom že nadoknadila.

Katrca, kondicija bo hitro prišla nazaj, samo lepo počasi prični tekat :lol: . Super, da si nazaj :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem danes odpolžala mojih 15 km, sedaj pa še malo riti po zemljici :D
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA