Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija, se vedno spremljam forum, zaenkrat prek telefona. Smo se selili, pa se vedno nimamo neta. Tko da bolj cekiram, pisem pa bolj mal - nic.
Porec je uspel?
Bravo docca!

Lp david
 docca
A tako, torej si še znami. Nas je že skrbelo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Semjul, ti moram povedat, da je bil nekdo včeraj zelooo vesel ker te je srečal... pravi, da si CAR!
Uporabniški avatar
 Ksenija
semjul napisal/-a::D

tudi jaz moram povedati, da sem se razveselil, ker sem ga videl po daljšem času in ugotovil, da spadata skupaj, res sem bil vesel. No sicer pa fajn punce in fajn fantje spadajo skupaj, ni kaj :wink:

upam, da se še kdaj srečamo ;)
Uporabniški avatar
 Ksenija
moram reči da nimam zmerjenih kilometrov, še zbiram za nakup garmina,
po oceni pa je okrog 25km, in kar nekaj višincev.Časovno pa odvisno kako si pot privoščiš.lahko od dobrih 3 ur pa do 5ur ali seveda več.
LP

tole je odgovor za traso od čemšeniške do Kleka, torej sva imeli midve danes sigurno 25 km ker sva tekli do Zagorja... Dejzi, carici sva ;) 3 ure 30 minut
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 08 Mar 2009, 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Ksenija
DAVID 08 napisal/-a:Ksenija, se vedno spremljam forum, zaenkrat prek telefona. Smo se selili, pa se vedno nimamo neta. Tko da bolj cekiram, pisem pa bolj mal - nic.
Porec je uspel?
Bravo docca!

Lp david

kje si mi ti????
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:
moram reči da nimam zmerjenih kilometrov, še zbiram za nakup garmina,
po oceni pa je okrog 25km, in kar nekaj višincev.Časovno pa odvisno kako si pot privoščiš.lahko od dobrih 3 ur pa do 5ur ali seveda več.
LP

tole je odgovor za traso od čemšeniške do Kleka, torej sva imeli midve danes sigurno 25 km ker sva tekli do Zagorja... Dejzi, carici sva ;) 3 ure 30 minut

:laola :laola

midve sva čist usekane! In to mi je ZELO VŠEČ!!! Jeeeeeej!
Uporabniški avatar
 Ksenija
Jaz sem štela 20 km... ker za 25 je kr malce prehud tempo prišel. Škoda ker ne veva točno, ampak nič zato ane ,) saj je tole predvsem za razvajanje duše
Uporabniški avatar
 Ksenija
:)
štart na Prvinah, čez Čemšeniško, nato spust na Vrhe, pa proti Partizanskem vrhu, tam po gozdu do Planinske vasi, nato po gozdu nazaj proti Planini ;) - ven prideš pri Ahacu, nato po cesti do kamnoloma, tam nekje v gozd in po bližnici do ceste, ki pelje za Potoško vas... jst sem te zadnjič spraševala do Kleka, zdej sem pa že malce podaljšala zadevo in pridem tekaško nazaj domov... 3 urce pa pol, s tem, da je bila Čemšeniška v ledu in snegu, tko da je bil pravi podvig spust v dolino ;)
Uporabniški avatar
 semjul
:D

No sedaj vem kje sta tekali, samo o ponovitvi sem se pa zarekel, kajti tale vajina trasa je malce neracionalna.
Ko ste bile enkrat pri Ahacu, bi zavile desno po makadamu in prišle do Polne lune - Flere, nato pa le še spust čez Slačnik v Zagorje.
Zelo lepa tekaška pot vodi od Vrhov čez Jelovico do Čebin nato pa po travniku do Barličeve kmetije, tam pa cesta v Potoško.

Sem pa zadnjič odkril še en kolovoz, ki vodi od vikendov v Znojilah, na poti s Čemšeniške proti Vrhem, ki od Zgornjih Znojil vodi direktno do
križišča kjer asfaltna cesta zavije v breg za Jesenovo.

Tko da, ko sem enkrat skoraj na Kleku mi res ni za tek v Zagorje. :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
tale bližnjica od Ahaca je kulska, kr padeš v dolino... ;) tudi tisto čez čebine poznam,samo saj veš kakšne smo ženske haha... čist kul je če veva km do Planinske vasi ;) potem ni frke za naprej... torej kolk km si naj štejeva :))))
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Od doma na Prvinah do Planinske vasi je okoli 12,5 km, po poti do Ahaca in skozi Potoško vas in Kotredeža do cerkve v Zagorju pa dobrih 17 km.

Seveda je vse odvisno od nians vajine poti v primerjavi z mojo, tako da lahko dotate kakšnih par sto metrov ali jih odvzameta, kaj več pa že ne.
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala... glede na vse bližnjice ne verjamem da jih je več kot 20, 22 km...
v soboto, če se ne bom smehljala v službici imam pa namen it proti klančišam, pa potem na zaloko, v hrib na vrhe potem pa bomo videli naprej... bo tud luštna turca ;) verjetno bom šla spet do jase tam pri taborniških skalah al kako se reče... tam če sem sama malce meditiram in potem nazaj v Zagorje
;)
http://www.gore-ljudje.net/novosti/4741/
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA