Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Pismo, sej se bo kar kadilo za vama :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Pismo, sej se bo kar kadilo za vama :lol:

Hja, upam, da bova kaj vidle, ker boste ta hitri pred nama dvignili toliko prahu :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
No, kadilo se ni za nama :oops: , prispeli sva v cilj :clap: , kar je bil tudi cilj glede na novo nastalo situacijo. Po dopustu pa se nam Ksenija pridruži, je obljubila :lol: .

No, jaz pa včeraj za dušo odtekla svoj rekord na 6.3, prvič pod 6 min. Se že veselim sredinega skupnega teka :lol: .

Vsem pa čestitke za dobre rezultate, sonce ni hotelo ostati za oblaki. Še posebej pohvala tistim najbolj "zagnanim", ki so potem šli (prej pa prišli :wink: ) s kolesom :cast1: .
Uporabniški avatar
 natasa
Ja, zdravje je prvo, po boljši rezultat pa bosta prišli naslednje leto ! :lol:

Sama kar zadovoljna, čeprav mi tile kratki teki ravno ne ležijo ! :oops:
Uporabniški avatar
 Mojca99
lenči napisal/-a:Še posebej pohvala tistim najbolj "zagnanim", ki so potem šli (prej pa prišli :wink: ) s kolesom :cast1: .

Hehe, hvala za pohvalo Lenči :D :D. Iti s kolesom iz Celja v Zagorje in nazaj, skupaj 80 km, tudi hribčkov, vmes pa teči ... ja fajn trening je bil. :wink: To bi bila lahko tudi rešitev za Natašo - potem se ji proga 10,6 km ne bi več zdela tako lahka :shock:. Nataša, iskrene čestitke za medaljo! Škoda, da niso podeljevali tudi medalj za najbolj tekaško družino - vi štirje bi definitivno zmagali!

Lenči, čestitke tudi tebi in vsem v tvoji ekipi - tudi gospodu 5:30 (se mi zdi, da je res imel en tak čas :D ).

Bravo Celjanke in okolišanke! No pa Celjani tudi (vsaj Dejana sem videla). Zasavje nam očitno ustreza.

P.S. Če bi lahko v sredo malo kasneje, vsaj ob 19.30, bi lahko jaz tokrat zraven prišla.
Uporabniški avatar
 natasa
Hvala, hvala. :lol:
Ja, tokrat smo tekli kar vsi štirje. :lauf:

Meni je za sredo vseeno ob kateri uri, se pa dogovorimo pravi čas, ker bo verjetno nekaj novih ! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, kar se mene tiče, lahko ob 19.30. Gospod 5:30 te je res gledal v hrbet (si bila kljub rezervi malo prehitra zanj :wink: :lol: ).
Uporabniški avatar
 lenči
Torej, najnovejše obvestilo:
SREDA 20.8.2008 ob 19.30 uri na mostičku pri Špici.

Za vse tiste, ki bi se nam radi pridružili, ne spreglejte ure. Hja meni kar všečno, ker je vročeee.
Uporabniški avatar
 Romch
Lahko samo vprašam, kje boste tekle?
Namreč, ker že drugi dan vstanem ob 4h zjutraj, bom teku že okol 18.30h, če ne drugega, da vas v nasprotni smeri pozdravim. :oops:

Če ne pa se kakšno drugo sredo pridružim, če bo trening time dovoljeval!
lp

p.s. Nataša čestitke za medaljo, ki ne vem kakšno in kaj je bilo to! 8)
 tanprist
Dogovarjate se za naslednji teden...
Kaj pa jutri?

LP, Tanja
 tanprist
Romch, jaz pa vem kakšno medaljo...saj spremljam... :D

Tek po Zagorski dolini, 3. mesto v kategoriji.

Nataša, se pridružujem čestitki.
Uporabniški avatar
 natasa
tanprist napisal/-a:Dogovarjate se za naslednji teden...
Kaj pa jutri?

LP, Tanja

Predvidevam, da je Lenči spregledala datum :roll: , torej popravek

SREDA 13.08.2008 ob 19.30 na ŠPICI

lp, nataša
Uporabniški avatar
 natasa
tanprist napisal/-a:Romch, jaz pa vem kakšno medaljo...saj spremljam... :D

Tek po Zagorski dolini, 3. mesto v kategoriji.

Nataša, se pridružujem čestitki.

Tanja in Tomaž hvala za čestitke , sem se kar namučla, saj me desetke ubijajo :oops: !
Uporabniški avatar
 natasa
[quote="Romch"]Lahko samo vprašam, kje boste tekle?
Namreč, ker že drugi dan vstanem ob 4h zjutraj, bom teku že okol 18.30h, če ne drugega, da vas v nasprotni smeri pozdravim. :oops:

Če ne pa se kakšno drugo sredo pridružim, če bo trening time dovoljeval!
lp

quote]

A ni vseeno urca gor ali dol !? :twisted:
Itak ne boš nič spal, ker boš komaj čakal, da greš ! :wink:

Se vidimo? 8)
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 179