Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Koci
nini32 napisal/-a:
nazanje, ko sem tekla po trasi proti vrbnem jezeru, sem prišla do belega voznega mosta. gor in dol je bilo 12 km. koliko je še do šešč?

Lp, nini

Prišla si, verjetno, do mostu na cesti za Liboje, od tam do Vrbenskega jezera je 3 km in od jezera do Šešč še 3 km.

Lp Koci
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, naslednjih 14 dni sem jaz na zelo izi, se pravi nad 7.00 tempu :oops: in pa samo do 8 km. Več trenutno ne upam, potem pa spet po starem :wink: :lol: . Če je kdo za kakšen takšen tempo in kratko razdaljo, bom družbe vesela. Čez teden bolj pozno, v sredo jo spet mahnem na en sprehodek :D .
Mnišek se bliža, bom v mislih z vami :lol:
Uporabniški avatar
 spiridon
hojla!držim pesti za vas maratonce in vam želim dober tek na češkem :D !jaz sem trenutno že 4dni na bolniški,poškodba za umret..... :oops: opraskal me je domači maček in sem dobil vredu vnetje,cela noga otecena,boleča...zdaj pa je treba pojest antibiotike in počakat...,to je za po.......!!!!! a bo že,se bom pa spočil,pa ravno nove racer-ke sem si nabavil,zdaj pa ne vem kako so hitre :wink:
pridno trenirajte!!!! :D
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a:hojla!držim pesti za vas maratonce in vam želim dober tek na češkem :D !jaz sem trenutno že 4dni na bolniški,poškodba za umret..... :oops: opraskal me je domači maček in sem dobil vredu vnetje,cela noga otecena,boleča...zdaj pa je treba pojest antibiotike in počakat...,to je za po.......!!!!! a bo že,se bom pa spočil,pa ravno nove racer-ke sem si nabavil,zdaj pa ne vem kako so hitre :wink:
pridno trenirajte!!!! :D

Pozdravi nogo, da boš pol lahko dirkal!!!

Jaz sem treninge že končala, še malo razteka, pol bom pa vidla kako sem trenirala. :?
Po Mnišku pa upam, da spet zašibamo skupaj!!

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 14 Apr 2009, 07:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Hm, naslednjih 14 dni sem jaz na zelo izi, se pravi nad 7.00 tempu :oops: in pa samo do 8 km. Več trenutno ne upam, potem pa spet po starem :wink: :lol: . Če je kdo za kakšen takšen tempo in kratko razdaljo, bom družbe vesela. Čez teden bolj pozno, v sredo jo spet mahnem na en sprehodek :D .
Mnišek se bliža, bom v mislih z vami :lol:

lenči, kaj pa je narobe, da boš bolj na izi?

@ spiridon, pozdravi se.

lp
Uporabniški avatar
 nini32
katrca napisal/-a:si moram najprej še nabrati nekaj kilometrine. Vsem lepe praznike.

katrca, enkrat sem prebrala tvoj zapis, da razmišljaš o vključitvi v skupino tekačev. si se vključila?

lp, nini
Uporabniški avatar
 Turbo Roman
natasa napisal/-a:...Po Mnišku pa upam, da spet zašibamo skupaj!!

Dolgo se nisem nič javil, vseeno pa sem in tja pogledam na Forum, če bodo naši sredini teki spet zaživeli. Tudi jaz si želim malo družbe, sami rezultati niso najpomembnejši.
Nataša, vidim, da si še vedno vneta tekačica in da bi nas rada spet spravila skupaj. Jaz sem za. Mislim, da bi bil tudi Gospod 5:00, kaj praviš za jutri ob 19:00?
Uporabniški avatar
 natasa
Turbo Roman napisal/-a:Nataša, vidim, da si še vedno vneta tekačica in da bi nas rada spet spravila skupaj. Jaz sem za. Mislim, da bi bil tudi Gospod 5:00, kaj praviš za jutri ob 19:00?

Ojla Roman,

res lepo, da si se javil :lol: .
Za jutri je takole nekje po planu po katerem treniram imam jutri na urniku rahel raztek cca 45 min v polžjem tempu ( zaradi tekme v soboto), kar pa z vama sigurno ne bi bil :wink:, tako da bom jutri tekla sama nekje po 20 uri zvečer lepo na izi. Za naprej VELJA SREDA OB 19 URI.

Jutri pa uživajta. Že kar pogrešam naše dirkanje :lauf: .

katrca
nini32 napisal/-a:
katrca napisal/-a:katrca, enkrat sem prebrala tvoj zapis, da razmišljaš o vključitvi v skupino tekačev. si se vključila?

lp, nini

ne, nikakor ne pridem zraven. Imam še toliko drugih obveznosti, da se težko vežem na čas. Bom pa poskusila iti v četrtek na pripravo na DM tek. Mislim, da se dobijo ob 17.30 na Špici. Če seveda ne pride kaj vmes.
Lep pozdrav,
Uporabniški avatar
 Turbo Roman
natasa napisal/-a:
Za naprej VELJA SREDA OB 19 URI.

Jutri pa uživajta. Že kar pogrešam naše dirkanje :lauf: .

Krasno! Se že veselim naslednje srede. Upam, da se nam bo še kdo pridružil. Če bomo za začetek sami, pa nič hudega, glavno je, da otvorimo novo sezono našega druženja.

PS: Seveda, sobota je za vaju pomemben dan, želim vama, da se zdrava in zadovoljna vrneta z občutkom, da se vama je trud poplačal.
Uporabniški avatar
 natasa
No, pa je prišel čas za Slika v Mnišek !!!!!

Torej pridno tekajte čez vikend in se tipkamo, ko se vrnemo.

Uporabniški avatar
 vandrovc
Nataša držimo pesti za Tebe! Na koncu se prekuži mal z Beherovko, prej Ti ne priporočam :lol: :juhuhu:
Ti pa zagotavljam, da ti bo ta maraton ostal v lepem spominu, kot je meni...

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 Romch
...seveda tudi za Bogdana! čakamo report, sms, karkoli, javite!
lp
T
Uporabniški avatar
 Romch
Informacije direkt iz Češke:

Bogdan 15.mesto in 6. mesto v kategoriji
Nataša 6.mesto in 1.mesto v kategoriji

Oba presrečna in že uživata!
Seveda pa vse in še več od Nataše report.
Toliko na hitro.

lp
T
Uporabniški avatar
 petka
Romch napisal/-a:
Bogdan 15.mesto in 6. mesto v kategoriji
Nataša 6.mesto in 1.mesto v kategoriji

Super! Čestitam! Slika
  • 1
  • 145
  • 146