Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Vedno nižje ;)
Danes je bil recimo 163. Lth še nisem posebej meril, samo glede na zadnjo kvazi tekmo je vsaj par pulzov nad 180. Na začetku smo šli na polno...in je bilo povprečje 180 prvih 10km. Se pravi vsaj toliko je lth - če se ne motim in računam kaj narobe ;)
Treningi so torej na cca mal manj kot 90% lth. Tako mi paše :) Sem poskusil tudi počasneje samo prav "trpim" takrat :)

Lp
Uporabniški avatar
 Medicius
@danijel.hajdinjak, torej baze, intervalov in iztekov ne vključuješ v treninge ali zraven teka delaš še kakšne vaje za moč (fitnes)? Oprosti ko sem radoveden. :oops:

Moj trening danes je bil bazičen:
Duration - 00:41:48, HRAvg - 125bpm, Distance - 7.37km, PaceAvg - 5:40
Ne, zaenkrat samo tečem ;)
Baza so lahko edino družinski sprehodi... Intervali so lahko med treningi hitreje pretečeni kakšni klancu... To je pa zaenkrat to. Prav ali narobe, zaenkrat paše tako :)
3 teke tedensko, cca 85km, ostali dnevi pa za družino. Profi ne mislim postati, za moje ambicije pa želje pa zaenkrat ustreza tak način :)

Lp
Uporabniški avatar
 Medicius
Jaz bi bil navdušen s tempom 4:30/km na polmaratonski dolžini, kar se v mojih očeh zdi za rekreativca čisto soliden rezultat, tvoji rezultati pa so že za polprofije. 8)
Sem pa sam ugotovil, da mi je vključitev dveh bazičnih treningov v moj tedenski program prineslo ogromno dobrega in čedalje bolj sem prepričan, da je baza ključnega pomena. :)
Uporabniški avatar
 mac
Veš uni filing ko tečeš z novimi copati? No, to se je zgodilo danes. Kupljeni za GM4O, zgleda da je to to.

Danes 15 km praktično v istih "dimenzijah" kot nedeljski Kokoš trail. Sem sicer mislil it ravnino a sem se na hitro odločil da grem v takem soncu raje ptičke poslušat žvrgolet v gozd. Pa je kar letelo in letelo. Fajn ja.

Verjetno krivo sonce
Uporabniški avatar
 Medicius
Danes baza, ki ni bila glih baza:
Duration - 00:38:47, HRAvg - 140bpm, Distance - 7.38km, Pace Avg - 05:15min/km
Pulzi "visoki" že po nekaj metrih teka, dihanje, tek in občutek pa je bil bazičen. Verjetno malo mišične utrujenosti od nogometa v torek ali pa vremenska sprememba.

Za soboto, pa imam planirano 25km tek od Veščice do Beltincev in nazaj v tempu med 05:00 - 05:15/km. Gre kdo z mano??? Startam po 15h.
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA