Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Romch napisal/-a:Bogdan 15.mesto in 6. mesto v kategoriji
Nataša 6.mesto in 1.mesto v kategoriji

:laola :laola :clap: :clap: :cast1: :cast1:
Saj mi je besed zmanjkalo, ampak tako kot sta trenirala in bila pripravljena, je to najlepša nagrada za vse. Sta pa res razturala.
Uporabniški avatar
 mojcej77
VAAAUUUUUUUUUU!!!!
Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!! :laola
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Hvala za čestitke, ampak ta tekma je pa ena lepših in za moje pojme tudi ena zahtevnejših, morte probat!!! Zlo razgiban teren, skoraj ves čas po gozdu, prelepa narava, na postajah ful prijazni ljudje, ob progi pa skoraj nič gledalcev, lušno. :D
Uporabniški avatar
 vandrovc
Čestitke obema...Sem vedel, da bo navdušenje...res prijazni ljudje... Čehi nam itak vrnejo ponavad obisk na maratonu Celje Logarska, in nas pocukajo za rokav... ;)

Srečno...
Uporabniški avatar
 natasa
Uhhh, komaj sem temo potegnila iz arhiva, je bila že čist prašna :P .
Kaj se kaj dogaja???? Očitno bolj malo. Sem videla, da vas je kar nekaj pridno teklo okoli Šmartinskega :clap: .
Bravo Petka !!!!!!!Za odlično uvrstitev, si me kar malo presentila kako zelo si napredovala od zime!!! :laola

:wink:
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Uhhh, komaj sem temo potegnila iz arhiva, je bila že čist prašna :P .
Kaj se kaj dogaja???? Očitno bolj malo. Sem videla, da vas je kar nekaj pridno teklo okoli Šmartinskega :clap: .
Bravo Petka !!!!!!!Za odlično uvrstitev, si me kar malo presentila kako zelo si napredovala od zime!!! :laola

Hvala :D :oops: !

Tudi jaz sem že razmišljala, kaj se dogaja z našo temo... je manjkala šefica :wink:

Drugače me pa zanima, ali se bo kdo od Celjanov udeležil Teka trojk in Radencev? Tek trojk me mika, nisem pa še 100% (no, tudi trojke še nimam), na Radence pa grem!
Se vidimo? :D
Uporabniški avatar
 natasa
Jaz na trojke sigurno ne grem.
Glede Radencev pa še kolebam, glede na to, da imam Biel že 11. junija ...mhm kaj pa vem. Če bom šla v Radence bom tekla na polno in, če tečem na polno potem rabim teden dni za regeneracijo, ki si ga ne morem privoščiti......se mi pa zdi neumno it v Radence delat trening na pulzu, ker ga lahko naredim za Savinjo. Kaj pa vem .....tule bi lahko vskočil Spiridon in namignil kaj mi je naredit....

Saso202
pozdrav tudi iz moje strani. res smo malo zanemarili to temo, pa tudi teke ob nedeljah. Zanima me ali vas je večina za to da bi tek prestavili ob nedeljah na 9:00??? kaksna bi bila udelezba??

Lp,
Saso P.
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem za naše skupne teke ob sredah ob 19.00 kot je že bilo rečeno. Imam v planu prihodnji teden priti, upam, da bo še kdo za družbo :D . Mi je že kar malo dolgčas, pa upam, da ne bom prepočasna :oops: . Se bom morala malo potruditi.

Tudi ob nedeljah bi prišla, ob 9.00? hm, bolje že kot ob 10.00, če vas bo še kaj, drugače pa mogoče prvi krog že prej, potem pa še drugega. Je treba spet malo nazaj v ritem priti. Razen kadar so tekme ob nedeljah, kar bo pa prva sedaj Radenci.
Uporabniški avatar
 spiridon
natasa napisal/-a:Jaz na trojke sigurno ne grem.
Glede Radencev pa še kolebam, glede na to, da imam Biel že 11. junija ...mhm kaj pa vem. Če bom šla v Radence bom tekla na polno in, če tečem na polno potem rabim teden dni za regeneracijo, ki si ga ne morem privoščiti......se mi pa zdi neumno it v Radence delat trening na pulzu, ker ga lahko naredim za Savinjo. Kaj pa vem .....tule bi lahko vskočil Spiridon in namignil kaj mi je naredit....

moje mnenje je tako,vsaka tekma je boljsa kot trening.mislim da bi bil tek v radencih dobrodošel kot specifični trening za stotko.ta tek odtečeš malo hitreje od načrtovanega tempa za 100.ravno tako kot se moraš spočiti po radencih.se moraš tudi po močnem treningu,sam tek pa je sigurno lazji v grupi kot pa sama.z ogrevanjem in iztekom pa narediš tudi dobro kilometražo.
tako mislim jaz,odloči pa se vsak sam.pridno treniraj! :)
Uporabniški avatar
 petka
Saso202 napisal/-a:Zanima me ali vas je večina za to da bi tek prestavili ob nedeljah na 9:00??? kaksna bi bila udelezba??
Lp,
Saso P.

Meni se tudi zdi 9h boljše kot 10h, še raje pa kakšno uro prej.
Uporabniški avatar
 Jančika
No fajn, da ste malo dvignili temo iz pozabe! V nedeljo sem vas nekaj srečala (Spiridon, je maža pomagala?), ko sem peljala mulca na cici tek (na štartu sta zmrznila in nista naredila niti koraka, tako da nista ravno nek hud tekaški podmladek, hahaha). Mož je naredil par slik štarta, ga bom nagnala, da jih do večera zrihta in jih prilepim sem.

Jaz sem vredu, samo teči sem pa nehala, ker mi je precej slabo, predvsem sem pa tako svinjsko utrujena, da mi je občasno problem premakniti se za en meter, kaj šele, da bi vklopila brzino :oops: . Temu primerno se mi je začela širiti rit in to mi ni nič kaj všeč :roll: . Pripravljen imam eliptik, ampak zaenkrat ga samo gledam....ah ja.
Uporabniški avatar
 petka
Danes sem šla prvič kao navsezgodaj laufat (6.30), pa še v dežju, pa še - kar je pomembneje :? psa sem tudi imela prvič zraven. "Podtaknil" mi ga je moj dragi, kao, saj v dežju, pa zgodaj zjutraj ne bo nobenega za Savinjo :twisted: . Ok, v eno smer brez večjih problemov, nazajgrede se mi pa na pot postavi en ogromen črn pes in negibno strmi v naju :shock: , seveda si nisem upala mimo. In sva jadrno obrnila in potem so se začeli ovinki in dodatni neplanirani kilometri po blatu do kolen skoraj :evil: , kakšna svinjakla sma prišla domov!
Skratka, s psom ne grem več :?
Uporabniški avatar
 lenči
Da vem malo planirati. Kako kaj kaže za sredo ob 19.00? :?: Čisto sama tudi ne bi rada tekla :-(( . Ker pa so v soboto trojke, tudi hudega tempa ravno ne, en krog ob Savinji bi bil idealen :juhuhu: .
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA