Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Četrta najina tekma na Felt triatlon ligi na Aquacityju v Varaždinu.
Sprint razdalja, 750 m plavanja, 20,6 km kolesa in 5 km teka:
Leon 1:10:33,
jaz 1:11:24.
Dobro je šlo. Podrl sem svoj rekord na sprint razdalji.
:juhuhu:
Danes so tekmovali tudi trije triatlonci in triatlonka iz Slovenije iz kluba 3kšport.
:clap:
42 km cestnega kolesa z dobrih 800 m višincev. Odkril sem nov zelo strm vzpon. Po mojem je bolj strm kot Janški vrh ali Donačka gora. Na 1,7 km se cesta vzpne za 210 višinskih metrov, potem gre naprej gor in dol v kratkih močnih strminah, kot bi tekel intervale.
Iz Zakla mimo cerkve, preko magistralke in na Ložino.
Jutri pa aktivni počitek - 12 ur sedenja v službi.
:?
ob pol petih zjutraj po škofji loki 5,5 km :!: (kako gre fajn skupaj, pol petih in pet pa po 8) )
od tega sem približno 10% prehodil, ker sem užival v miru in temi :!:
PS: tisti mrcini, ki je lajala za mano, bi najraje vrat zavil al pa "vsaj nogo zlomu" :rol:
mal drgač bi pa blo, če bi kakšna mladenka zažvižgala za mano :wink:
61 km cestnega kolesa. Z Leonom sta tekmovala. Krog Barislovci - Podlehnik - Žetale - Rogatec - Stoperce - Ptujska gora - Barislovci sva prevozila vsak v svoji smeri. V Rogatcu, kjer sva se dobila na sredini je Leon imel majčkeno višjo povprečje, na koncu pa jaz. Malenkost. Šlo je na polno, povprečje 30,5 km/h, dobrih 600 m višincev.
:juhuhu:
 bruny
Popoldan iz Poljčan preko Boča in Plešivca z gorskim kolesom nekje v najkrajši liniji po kilometrih in višincih do domačije Vrhovski in od tam prvi pristop na vrh oziroma koto Resenik 569 m.n.v. med Makolami in Stopercami...nadaljevanje do cerkvice Sv. Ana in spust v dolino potoka Skralska do odcepa za Winettu v eni kar pravi ,,goša verziji,, in nato ob Dravinji domov...

Trasa:http://connect.garmin.com/activity/209732647

Fotke:http://www.mojalbum.com/bruny/resenik-569m-n-v-in-sv-ana-nad-makolami
Lp
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA