Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija napisal/-a:
DAVID 08 napisal/-a:Ksenija, se vedno spremljam forum, zaenkrat prek telefona. Smo se selili, pa se vedno nimamo neta. Tko da bolj cekiram, pisem pa bolj mal - nic.
Porec je uspel?
Bravo docca!

Lp david

kje si mi ti????

Mal tle, mal tam,...
Zdej bolj švoh tečem, nisem glih najbolj pripravljen, ampak grem vseen na 21km v Sežano, mah bomo vidl kaj bo. Včeri smo šli do Radeč iz Hrastnika in nazaj (20km), me je zadnje tri km čist sesul (žeja), nisem mogu več, sem raje prehodu do konca. Drugač pa nč novga.

LP
Uporabniški avatar
 Ksenija
ej, a se lahko na tej poti izgubiš ;) tale pot mene tud mika
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:ej, a se lahko na tej poti izgubiš ;) tale pot mene tud mika

Ja, ob tako zgodnji uri se bi jaz sigurno :lol: . Hm, štart v Hrastniku in do Radeč in nazaj :?: Kdaj :?:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Tko kot je Semjul reku. Drugače pa luštna, ravninska sam en klanček je vmes. Jst sem se zdej priključil tej skupini "Zagorje teče", vsak torek se dobimo v Evroparku, razen zdej smo šli dvakrat proti Radečam. Sam pridem enkrat na 14 dni, ker ne morem vsak torek(služba). Če je 20km preveč, greš pa do Zidanega mosta, pa nazaj(16km). Nč, gremo še mal na sončka, če ga še je kej.

LP
Uporabniški avatar
 Ksenija
fanta, če se kdo zna izgubit sredi neizgubljivega, sem to jst... kr Lenči naj pove haha
torej enkrat bom poskusila tole... a je zadeva fajn prometna?

A vas je veliko v tej skupini? jst razmišljam o individualnih zadevici s tem tipom, čeprav sem jst člvoek ki ne mara urnika pa programa tko da... jst gozdno bitje ki se rado izgublja in ne dela rada po ukazu... bom še videla, v skupini me sihurno ne bo...

drugače je pa na cesti David zelo fin fant... ;)
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Tkole, na cesti do Radeč je malo prometa, tm pa tm kakšen avto, sam ga že od daleč slišiš, tko da se ta prav cajt umakneš na stran.
V skupini nas je pa...hm...ne vem, zmeri kakšen manjka. Kadar sem bil zraven smo bili trije, drugač nas je pa več. Sploh zdej nas bo več, ko bo toplej.
Ksenija, kateri David? :p

LP
Uporabniški avatar
 DAVID 08
lenči napisal/-a:

Ja, ob tako zgodnji uri se bi jaz sigurno :lol: . Hm, štart v Hrastniku in do Radeč in nazaj :?: Kdaj :?:

Lahk se enkrat po Sežani zmenmo, ni problema.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:

kaj imaš v planu za ta vikend?
Uporabniški avatar
 Ksenija
DAVID 08 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Lahk se enkrat po Sežani zmenmo, ni problema.

ja lahko, samo ti si prihiter....
ti si za volanom tko važen... al si pa že pozabil kako izgledam ;)
Uporabniški avatar
 Ksenija
očitno grem v tem vikendu se sama potepat...Bom videla če se bom izgubila haha iščite me tam okrog Znojil ... grem klančiše, Zaloka, Jesenovo, Znojile, potem pa če bom našla Vrhe, potem pa znam naprej ;) tole naj bi bilo 20 + sicer je pa vseeno važno da bom v naravi in uživala
ojeee 8)
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 13 Apr 2009, 13:05, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:očitno grem v tem vikendu se sama potepat...Bom videla če se bom izgubila haha iščite me tam okrog Znojil ... grem klančiše, Zaloka, Jesenovo, Znojile, potem pa če bom našla Vrhe, potem pa znam naprej ;) tole naj bi bilo 20 + sicer je pa vseeno važno da bom v naravi in uživala
ojeee 8)

Uh, tole je pa zame malo preveč, ne smem toliko. Tam okoli 15km grem po mojem načrtu. Pa tudi preveč hriba :oops: . Hm, tisto od zadnjič bi še pa šla :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
sej jst nisem šla potem, sem se prilagodila družbi... jutri ob 12 imamo pa praznovanje enega r. dne... tako da ne vem kako bo s tekom... je bil pa danes čvekalno tekaško pohodniško dopoldne... luštn, tja do maja bazo nabiram ;) potem pa na hitrosti delam haha
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija napisal/-a:si za volanom tko važen... al si pa že pozabil kako izgledam ;)

Ja vejžde, še zmeri sem te pozdravu. :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA