Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
[quote="ROBOCOP"]

V teh dneh, ko je bilo tako vroče je zelo priporočljivo če piješ, saj z znojenjem zgubiš veliko "soli", drgač pa je dober da piješ takoj , ko vadba traja več kot uro.
Drgač pa kar se tiče tvoje bolečine v predelu gležnja, tudi meni se je pred dnevi zgodilo, da me je nekaj speklo pod gležnjem. V pogovoru z dr. (kirurginjo) mi je le ta razložla, da je tam pod gležnjem 8 majhnih kosti in je možno, da se je strgaala kakšna ovojnica okoli vezi, kite oz. priščipnil kakšen živček. A si pomislila, da te gleženj boli, ker imaš "hin" teniske, ker to se je zgodilo meni, ker sem šel tečit s starimi. No samo v razmislek, uživajtev LJ.[/quote]

hehe, torej pitje na 10 km ni potrebno, ker pretečem v manj kot v uri. pač pa takoj, ko pridem domov popijem neko "mišungo", ki vrača minerala ipd.

kar se tiče copat, so novi, še 100 km nimajo (ta mesec bodo praznovali svojo prvo stotko). oni manj hitri pa ene 300 km.
kot kaže, je moja nogica zapleten del zapletene celote. :lol:

spiridon, a si ti kaj pogruntal?

lp, nini
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Hm, :? a bi kdo tekel jutri :?: Baje bodo temperature bolj kulturne kot danes :clap:

kaj pa če bi midve skupi danes tekli ;)
Uporabniški avatar
 nini32
lenči, kakšne barve so majice?
povejta, kdaj gresta danes, če bom lahko pridem.

lepo se imejte!!!

:D
nini
Uporabniški avatar
 Koci
Se popolnoma strinjam, da so bolečine v gležnju lahko posledica teka v iztrošenih tekaških copatah.
Meni se je pozimi zgodilo, da sem pozabil, da imam na nogah že kar iztrošene copate. rahle bolečine me sicer niso motile, ko pa se je zadeva slabšala in sem copate zamenjal, so bolečine takoj umirile in po parih dneh izginile. :D
Vodenje kilometraže za posamezen copat torej niti ni tako slabo. :!:
Pa lp
Uporabniški avatar
 nini32
nekje sem že prebrala kdaj (po določenem številu km) bi bilo potrebno zamenjat copate. ampak so bila mnenja TFjevcev zelo različna.
kaj pa vaše izkušnje pravijo?

nini
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:Hm, :? a bi kdo tekel jutri :?: Baje bodo temperature bolj kulturne kot danes :clap:

kaj pa če bi midve skupi danes tekli ;)

Kje si pa imela v mislih :wink: :?: Da te poberem ali da sebe odložim :D
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:lenči, kakšne barve so majice?
lepo se imejte!!!
nini

Majce za DM so baje lila (jih še nimam).
Takole, danes prideva s Ksenijo ob 19.00 na parkirišče in gremo en krogec do Petrovškega naokoli :clap: . Družba je dobrodošla, Nini, če bo šlo, se pridruži, te bova skušali dohajati :wink:
Uporabniški avatar
 Koci
nini32 napisal/-a:nekje sem že prebrala kdaj (po določenem številu km) bi bilo potrebno zamenjat copate. ampak so bila mnenja TFjevcev zelo različna.
kaj pa vaše izkušnje pravijo?

nini

Po moje tekaške copate niso več uporabne, seveda za tek, po kakih 1000 km, verjetno pa manj, saj je to odvisno od podlage po katerih tečeš, teže tekača, kvalitete copata, pa še kaj sem izpustil, me bodo drugi dopolnili.
Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
nini32 napisal/-a:lenči, kakšne barve so majice?
lepo se imejte!!!
nini

Majce za DM so baje lila (jih še nimam).
Takole, danes prideva s Ksenijo ob 19.00 na parkirišče in gremo en krogec do Petrovškega naokoli :clap: . Družba je dobrodošla, Nini, če bo šlo, se pridruži, te bova skušali dohajati :wink:

šli sva v Laškem, luštna turca, še boljša družba, sem čisto "očarala" neko pasje bitje ;) zdej moram pa sam še neki sčarat pa sem na konju... luštn se mam
Uporabniški avatar
 lenči
Ker je Nini žal odpovedala :--( , sva jo s Ksenijo mahnili kar lepo po moji klasični progi v Laškem. Sva si pa privoščili družbo :heart . Indy je bil presrečen, ker je po dolgem času lahko tekal. Ampak lumpek ni dovolil, da bi Ksenija tekla pred njim. Ko je prišla vzporedno do smrčka, je pospešil. Ha, ha, sta imela fartlek :clap: (pa jaz z njima :oops: ).
Ksenija, hvala za družbo, po tednu dni sem zopet tekla. V sredo pa na olimpijski tek :clap:
Uporabniški avatar
 nini32
takole ....

celanarke, ki se boste jutri udeležile teka v LJ, želim vam lep tek in veliko zabave.

celanarji in celanarke, ki boste ostali v celju in se udeležili teka za zdavje, vam tudi želim lep in zabaven tek, hitre noge in ....

sama imam namen neizmerno uživat!!

:laola

lp, nini
Uporabniški avatar
 natasa
Jutri pa uživajte, kjerkoli že boste tekli :D !

Jaz grem jutri na malo drugačne športne igre naše firme!!

:wink:
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA