Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

zdej pa spat, da boste zjutri taprav cajt pr muzeji. Res pa je, da ne vem kdo vse pride, ker je bilo veliko če bom lahko, tako da tudi ne vem koga naj bi čakal. Mogoče bi se vsi, ki se še niste pofočkali,javili tukaj na TF, da vas lahko pred odhodom obkljukamo in ne boste zaradi par minut ostali pred muzejem, ta je namreč ob nedeljah zaprt :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jaz pridem, te pa tudi če 5 minut prej, kot 7:10 :--
Avto bo poln. Zvone je odjavil, ajp, Maryet in Nataša pa pridejo s Knapomobilom s 5 min. predčasnim prihodom. Saj gremo ob ... aja, sem že napisal 8)
Kako je bilo na trekingu?

Dobra varianta za treking po Zasavju je tudi Pot spominov NOB občine Hrastnik. Včeraj sem jo pretekel/prehodil, skupaj z zgubljanji, v 10 urah, ca. 55 km. Kaj bolj podroben opis pa, ko jo dam skozi prihodnjič, ker je ob dobri orientaciji krajša kakih 10 km in 2 uri :D
 PIA B.B.
Oooo....hudooo...zdaj sm porajtala :--( naslednič pa grem zravn,če boste še kam jo mahnili in seveda če me vzamete :D
skratka imejte se lepooo in uživajte ob takooo lepem dnevu :laola

lp
Brigita
Uporabniški avatar
 EčO
Knapovska + Kum (nekateri še štartni dodatek ogrevanja "izvor lučka by Zdravkec" "izvedba by semjul" :D :D, nekateri pa ogled sanacija smučišča Lontovž "izvedba ajp, Maryet in EčO :D :D )

Družba 7 + 1 odlična. Po dolgem času en tak sproščen trail. Sem pa še živ, čeprav mi včeraj ni bilo nič jasno kaj je z mano!! Cel čas me namreč ni nič bolelo. Sem se že zelo ustrašil, da je pa tokrat res nekaj zelo hudo narobe z mano :D :D :D
Uporabniški avatar
 Vreme
semjul napisal/-a::D

Knapovska + Kum je padla. Sedem knapov jo je opravilo v odličnem vzdušju. Sled poti in fotomaterial sledi.

Bravo knapi, ops pa ne mi rečt, da ste bili sami knapje :wink:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA