Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
ZdravkoC napisal/-a:
mediterano. napisal/-a: ... je pa bila zelo zanimiva. Za tek se je vedno opedenala, kot da ... Frizura, uhani, zanimiva majčka ter španarce in docela neustrezne superge z nekim obupno debelim podplatom, ki si jih ni zavezovala, verjetno zato ker je lepše zgledalo. Za povrh vsega pa je vedno zadišalo ko je laufala mimo mene ...

Punca je vedela kaj hoče. Očitno je to tudi dosegla. Ljudje brez ciljev pa še kar naprej laufajo v zašvicanih cotah, ki niso za pogledat. :?

kakšna butasta izjava...
Uporabniški avatar
 Loni
Zdravko pa res ne daje butastih izjav :wink: Je treba znati brati tudi med vrsticami. Sem sama tudi mislila, da je ena od tekačic lani na Ježici čisto usekana, ker si je pred startom v WCju dala cel make-up gor, pa je bila na koncu na stopničkah. Če ji tako paše, ji pač paše.
Navedel sem samo primer ko je ena terala modno revijo namesto športa. Zame je pač butasto ko nekdo pri teku izključuje švic.
Predlagam, da najprej sebe pogledaš (upam da se ve koga mislim - vse tiste, ki se obregujejo ob druge), svoje izjave preštudiraš in uživaš na TF v prijetni družbi.
Pa napiši kaj prijaznega.
Meni so kiklce všeč, pa uhančki tudi :D
mediterano. napisal/-a: ..Se pa ob tej debati vedno spomnim na punco, ki sem jo večkrat srečeval pri svojem treningu, na 'svoji' progi. Zdaj mislim da več ne laufa, ker je bil njen tek bolj kratkega veka, je pa bila zelo zanimiva. Za tek se je vedno opedenala, kot da gre dobesedno na modno revijo. Frizura, uhani, zanimiva majčka ter španarce in docela neustrezne superge z nekim obupno debelim podplatom, ki si jih ni zavezovala, verjetno zato ker je lepše zgledalo. Za povrh vsega pa je vedno zadišalo ko je laufala mimo mene tako, kot da bi tekel mimo tovarne parfumov. :mrgreen: Res so ji bili učinki teka bolj postranskega pomena in več razkazovanje.

Vidiš, pomoglo ti je da ju po nečemu zapamtiš :D :D Nisi reagiral, pa ti neće smetatil :( i trebalo ti je neko vrijeme da se toga zmisliš. :clap: :clap:
Priznaj, koliko put si se obrnul za njom ? :?:
mediterano. napisal/-a:....ko je ena terala modno revijo namesto športa. Zame je pač butasto ko nekdo pri teku izključuje švic.

A kakvi ti je to tek bez švica :?:
Komad je znal da dolaziš, pa se "zrihtala", a ti niš :|
Si bar pozdravil :?:
Ej, sedaj sem se pa res nasmejal. Pozitivna energija je res pozitivna in le kdor jo ima, jo lahko da. :laola
ZdravkoC napisal/-a:Predlagam, da najprej sebe pogledaš (upam da se ve koga mislim - vse tiste, ki se obregujejo ob druge), svoje izjave preštudiraš in uživaš na TF v prijetni družbi.
Pa napiši kaj prijaznega.
Meni so kiklce všeč, pa uhančki tudi :D

Na TF vedno uživam, saj sem na tem forumu že dlje kot ti, čeprav prej pod drugimi nicki, saj sem že 2x spremenil profil zaradi pozabljenega gesla. :(
Tisto punco sem omenil samo kot anekdoto, brez slabega namena, to je bilo valjda jasno vidno. Ni to obregovanje, v bistvu mi je čisto vseeno kakšen kdo laufa in ne vem zakaj takšen napad name zaradi malo drugačnega mnenja o tekoči zadevi.
marathon95 napisal/-a:
mediterano. napisal/-a: ..Se pa ob tej debati vedno spomnim na punco, ki sem jo večkrat srečeval pri svojem treningu, na 'svoji' progi. Zdaj mislim da več ne laufa, ker je bil njen tek bolj kratkega veka, je pa bila zelo zanimiva. Za tek se je vedno opedenala, kot da gre dobesedno na modno revijo. Frizura, uhani, zanimiva majčka ter španarce in docela neustrezne superge z nekim obupno debelim podplatom, ki si jih ni zavezovala, verjetno zato ker je lepše zgledalo. Za povrh vsega pa je vedno zadišalo ko je laufala mimo mene tako, kot da bi tekel mimo tovarne parfumov. :mrgreen: Res so ji bili učinki teka bolj postranskega pomena in več razkazovanje.

Vidiš, pomoglo ti je da ju po nečemu zapamtiš :D :D Nisi reagiral, pa ti neće smetatil :( i trebalo ti je neko vrijeme da se toga zmisliš. :clap: :clap:

Nigdje nisan napisa, da bi mi smetala, obrnuto, priznajem da sam se uvik okrenija kada je prolazila. :mrgreen: A nisan pisa o tome, nego san tija s time da kažem, da je za neke -naročito žene- trčanje šansa i za mini modnu reviju. 8) Nek trči svako kako hoće, di hoće i kad hoće, neman ja ništa protiv. A pozdravija nisan, činila mi se prilično nedostupna, mada je bilo doista lipo pogledati za njon. Eto. :wink:
mediterano. napisal/-a: mada je bilo doista lipo pogledati za njon. Eto. :wink:

Pa sej v tem je fora :D . Ker smo punce!Pa Dalmatinke tud med drugim, je kar fajn dialekt vidt na TF.

Pa če gledate večja atletska tekmovanja, ima veliko tekmovalk na sebi make up, nakit, dolge načičkane nohte in podobno. Ker so punce. Verjetno bi tudi marsikatera med njimi tekla v krilcu, če na njihovem nivoju ne bi odločale stotinke in je vsak odvečen kos blaga lahko v napoto.

Zna pa biti tudi zoprno za fante, ko vas na tekmi prehiti tekačica v pink krilcu :lol: (Tak komentar sem namreč dobila od enega tekača na LM :-- ). Mogoče pa v tem grmu tiči zajec...
Saj ni bilo mišljeno nič negativnega v vsem skupaj, ne vem zakaj je tisti Zdravko tako navalil name. Punca je pač dišala kot tovarna parfumov in ne vem kako naj se drugače izrazim , če je pa bilo res tako. :lol: Je pa res da teka brez švica ni, zato pri teku ne moreš pričakovati da boš kakšen 15km dolg tek končal svež, dišeč in suh. Ne vem kako si eno to lahko predstavljajo.
Ko pa omenjaš atletinje na tekmovanjih: seveda, to si lahko privoščijo kakšne tekačice na krajših, sprinterskih razdaljah. Skorajda si pa tega ne more privoščiti ena maratonka, katere frizura bo po koncu maratona ziher malo razmršena, majčka pa verjetno tudi mokra in ne ravno dišeča. :mrgreen:
Lepo je živeti v družbi v kateri se lahko vsakdo obleče, kot si želi. (omejitev le javna morala) :--
In vsak ima pravico si misliti o obleki drugega kar si hoče. :FO:
In to tudi povedati (omejitev le prepoved žaljenja)- Torej "jaz mislim, da je tvoja obleka brezvezna", ne pa "ti si bedak ker se oblačiš brezvezno". Ta stavek je mišljen strogo na splošno in ne leti na nobenega razpravljujočega. :argue:
Lepo je biti član foruma, kjer se lahko mnenja tudi napiše. :nono: :cenz: :heart
Nobene potrebe pa ni, da bi se strinjali. :nono:
Torej ni nič narobe če vsak misli drugače. In drugačno mnenje še ni napad na sogovornika.
:--
Pravi zaključki pa pridejo vedno iz izmenjave različnih mnenj. :argue: :clap:

Še moje mnenje - kiklce so iz vizualnega vidika zakon, poleti pa (to le iz druge roke) menda tudi praktične.
Pa tudi make-up in šminka, me čisto nič ne motijo, tudi če zdržijo le do štarta. Čestitke tistim, ki se trudijo. Kjub posmehu ali neodobravanju.
Močni vonji (ženskih parfumov v dnevnem času, ki se vlečejo še kakšne pol ure v liftu pa so mi (pre)agresivni. Na teku tudi to ni problem. :lauf:
Ko me je nazadnje nažgala ena v kiklci (pravzaprav modri oblekci) na desetki, sem ji pač skušal slediti dokler je šlo. Če ne bi bila v kiklci bi jo prav gotovo še prehitel. :lol: :heart
mediterano. napisal/-a:
marathon95 napisal/-a:....

.... A pozdravija nisan, činila mi se prilično nedostupna, mada je bilo doista lipo pogledati za njon. Eto. :wink:[quote="mediterano."]
E, sad si me razočaral :oops:
A kaj ti je "zasmrdela" :?: stazu [quote="mediterano."] ... da bi tekel mimo tovarne parfumov..[quote="mediterano."]
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA