Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 an_že
a tečete kej na brnico tukaj ko je vsako leto organiziran tek??na petrovškem mostu je štart.
danes sem šel prvič kr lepa trasa,višincev je pa tudi nekaj
Uporabniški avatar
 nini32
pozdravljeni celjani!

tole je pa že mal se zasekirt. nobenega glasu. kaj to pomeni, da ste vsi na dopustu? :evil: torej, če ste, uživajte.

a je že kdo tekel na goro oljko? in kakšni so nasveti?

lep dan vam želim!
nini
Uporabniški avatar
 petka
nini32 napisal/-a: a je že kdo tekel na goro oljko? in kakšni so nasveti?

Ej, a nameravaš v soboto na goro Oljko? Mene tudi nekaj doma hecajo, ampak se ne morem odločit :roll:
Uporabniški avatar
 nini32
petka napisal/-a: Ej, a nameravaš v soboto na goro Oljko? Mene tudi nekaj doma hecajo, ampak se ne morem odločit :roll:

dobla si me!!!! :twisted: si že kdaj tekla gor?
jst bi šla .... me kolegica nagovarja..... ampak ......... bom pač poskusila. če ne bo šlo bom pa hodila. včeraj sem gledala lanske rezultate. zadnji prihod je bil v času okoli 55 min. pa 8 km je.

če boš tam in če boš imela oblečeno majčko TF in če bom jaz tam, te pocukam. :wink:

nini
Uporabniški avatar
 petka
nini32 napisal/-a: če boš tam in če boš imela oblečeno majčko TF in če bom jaz tam, te pocukam. :wink:

Velja, mogoče pa res pridem! :D
Uporabniški avatar
 nini32
včeraj sem si ogledala traso GORA OLJKA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: in še enkrat :oops:
mi je treba kaj več napisat?

:arrow: koci (al pa kdo ki ve) tvojo pomoč potrebujem.
tekla sem od špice, čez most na čopovi do mestnega gozda in po njem do petrička, čez klance do petrovškega mosta, nazaj ob savinji do špice. koliko km sem pretekla?

čas 1:09:15, povp. srčni utrip 173, ves čas govorila (sem imela prijateljico s seboj), se spominjala lepih trenutkov ..... fajn je bilo. lepa trasa!

lp, nini
 katrca
Nini, kje si tekla ? me zanima tale trasa. A greš v park po srčni poti navzgor in potem kam ???? Jaz sem včeraj šla po desnem bregu ( pomeni mimo Petrička ) Savinje do Kasaz ob 20h, seveda brez vode, in je bilo tako zatohlo po cesti, da sem komaj prišla nazaj do doma. Ponavadi jo mahnem ravno obratno, pa je laže, ker je ob Savinji bolj zračno.
Uporabniški avatar
 nini32
Katrca,
čez most na čopovi in čez cesto (mislim, da sta dve hiši) je smerokaz za mestni gozd. prišla pri petričku in nadaljevala za teboj cca. 20 minut. je blo res soparno. še dolge tanke hlače sem imela oblečene, tako, da me je precej zdelala vročina.

to traso, za katero si spraševala, po njej sem tekla zadnjič. štartala sem v parku (srčna pot), vse do anskega vrha, se spustila po mestnem gozdu do petrička in do visečega mosta, čez most, do špice in zaključila v parku. tudi zanimiva.

nini
Uporabniški avatar
 Koci
nini32 napisal/-a:včeraj sem si ogledala traso GORA OLJKA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: in še enkrat :oops:
mi je treba kaj več napisat?

:arrow: koci (al pa kdo ki ve) tvojo pomoč potrebujem.
tekla sem od špice, čez most na čopovi do mestnega gozda in po njem do petrička, čez klance do petrovškega mosta, nazaj ob savinji do špice. koliko km sem pretekla?

čas 1:09:15, povp. srčni utrip 173, ves čas govorila (sem imela prijateljico s seboj), se spominjala lepih trenutkov ..... fajn je bilo. lepa trasa!

lp, nini

Če nekdo rabi pomoč, mu jo je pač potrebno nuditi, ha, ha.
Pa brez heca, če si tekla tako kot si napisala si natekla nekje 10,3 km, klančov pa je na tej trasi +45 m (po mojem GPS), kar lepo ne ? :D
Računal sem tek od Špice do Čopovega mostu in nato proti zahodu, ne vem pa kaj pomeni tek po mestnem gozdu ? A je to Park ? Če si tekla dodatno okoli... pa moraš sama oceniti dodatne km.
V redu ?
Pa lp
Uporabniški avatar
 nini32
Koci napisal/-a: Če nekdo rabi pomoč, mu jo je pač potrebno nuditi, ha, ha.
:clap: HVALA!

Koci napisal/-a: Pa brez heca, če si tekla tako kot si napisala si natekla nekje 10,3 km, klančov pa je na tej trasi +45 m (po mojem GPS), kar lepo ne ? :D
V redu ?
Pa lp

kaj ti dvomiš v to, kje vse sem tekla? :-- :wink: bom drugč bolj usmerjena na okolico in ne na kvaliteto čveka, zato da bom bolj natančno napisala oziroma opisala traso.

drugače pa, najlepša hvala za odgovor!

nini
Uporabniški avatar
 NINOCOKAN
Nini.
Krog tavelik je 11.2.km (od špice do špice), če greš pa v mestni gozd je pa od 300-500m več, tako da računaj nekje 11.6km -+100m. Kr dober tempo svaka čast glede na razgibanost trase. :D Le tako naprej
Uporabniški avatar
 nini32
NINOCOKAN napisal/-a:Nini.
Krog tavelik je 11.2.km (od špice do špice), če greš pa v mestni gozd je pa od 300-500m več, tako da računaj nekje 11.6km -+100m. Kr dober tempo svaka čast glede na razgibanost trase. :D Le tako naprej

hvala nino za spodbudo. se trudim in uspevam in sem zadovoljna z dosežki. :)

v soboto sem pretekla svoj prvi gorski tek. gora oljka je pač morala klonit. z doseženim časom zadovoljna. cilj dosežen. sem pa ugotovila, da bom morala delat na moči. na cilju so merili tudi krvni pritisk, moj je bil 120/70 (par minutk po prihodu na cilj).
- počutje odlično, :clap:
- golaž njami, :wink:
- družba fejst :D.

prvič sem tekla po nalivu, copati so bili mokri "u iber". ampak ...... še grem! :wink:

lep teden vam želim.

nini
  • 1
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA