Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Dobro jutro !

Danes je sreda in že dolgo ni bilo kakšnega skupnega teka. A je kdo za tek nekje med 15-20 km. Tempo prilagojen vročini, torej počasi.

Lep dan Vam želim !

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
natasa napisal/-a:Dobro jutro !

Danes je sreda in že dolgo ni bilo kakšnega skupnega teka. A je kdo za tek nekje med 15-20 km. Tempo prilagojen vročini, torej počasi.

Lep dan Vam želim !

Odziv, kot sem ga pričakovala :mrgreen: ! Ni prav veliko norcev, ki bi teklo na 30+ :wink: !

Sandi3team
Jst bi šel sam zraven sam ne vem če bom kos tempu ;)
 zag
Haj,jaz bi se ti pridružila,pa ne vem za kdaj je bilo to mišljeno? :laola Če si za,se lahko zmeniva jutri ali v petek :laola kot ti odgovarja....

Malo družbe in kakšen klepet......pa spoznavanje tekačic s foruma :clap:

Javi se

LP,Martina
Uporabniški avatar
 natasa
Tako, Sandija sem peljala na spoznavanje narave in glede na počasen tempo si je lahko tudi vse natančno ogledal. Pri jezeru sem potrebovala postanek :oops: , ker sem se prej najedla ne ravno primerne hrane :? , Sandi je pa lahko užival v prelepem razgledu na jezero in račke .

Sandi hvala za družbo !

Nazadnje spremenil natasa, dne 22 Jul 2009, 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
zag napisal/-a:Haj,jaz bi se ti pridružila,pa ne vem za kdaj je bilo to mišljeno? :laola Če si za,se lahko zmeniva jutri ali v petek :laola kot ti odgovarja....

Malo družbe in kakšen klepet......pa spoznavanje tekačic s foruma :clap:

Javi se

LP,Martina

Martina se javim, ko izvem kdaj bom lahko tekla!!
Super me veseli, da se bova spoznali.

Sandi3team
natasa napisal/-a:Tako, Sandija sem peljala na spoznavanje narave in glede na počasen tempo si je lahko tudi vse natančno ogledal. Pri jezeru sem potrebovala postanek :oops: , ker sem se prej najedla ne ravno primerne hrane :? , Sandi je pa lahko užival v prelepem razgledu na jezero in račke :wink: .

Sandi hvala za družbo !

Ja res je blo luštno :)

Pa še kdaj!

lp,Šanji
 zag
Po krajšem premoru zopet en krajši tek na izi. :D Videla sem kar nekaj tekačev,tako,da niste vsi na dopustu. :D Tudi vreme je bilo odlično.Samo jaz sem čisto popečena od sonca in nisem zdržala kaj več,se bo treba zopet disciplinirat in začeti bolj redno tečt,počasi se mi tudi dopust končuje. :clap: :clap: Očitno med dopustom ni časa.
 nino_29
hej vsi.. prvi post na tem forumu.. Sem nov v Celju pa ne poznam dosti ljudi v Celju, pa tudi tekaških prog ne, razen atletske steze kjer sem včasih bil na tekmovanjih na kratke proge. Če kakšne punce greste teči se lahko pridružim.

pozdrav
Uporabniški avatar
 nini32
nino,

nekaj strani nazaj sem spraševala isto .... preglej. so zanimive trase. :wink:

uživajte prav vsi.

nini
Uporabniški avatar
 sasa72
Tile oblaki so bili danes prav varljivi. Sopara, da mi je teklo z vsakega lasu posebej. Sem pa prvič dosegla svoj mesečni cilj - 100 km. Od začetka leta sem jih nabrala že 500. Kot začetnica sem kar malo ponosna nase, pa se moram še tule malo pohvalit.
Upam, da se kakšen dan vendarle vsaj še malo ohladi.

Uživajte v teku ali v vodi. Saša
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 9.00 na parkirišču spet navajanje na vročino :--( . Pravi moj, da ni druge variante :evil: , tolaži me vsaj to, da gre tudi on švicat :-- .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Hej!

Fajn se mejta jutri.

Se vidimo po dopustu (predvidevam, da drugi teden v avgustu).

Lep pozdrav iz Pirana :wink:

p.s.: ne pozabit na tekočino :wink:
 zag
No končno bo tudi kdo začel teči. :laola Če mi le uspe,se vama pridružim.Se vidimo!!!!

LP,Martina
 zag
Danes so me moji moški zbudili zelo zgodaj,ko sta se odpravljala v službo :P tak,da sem se odločla,da grem kar zdajle nardit en krog :clap: pa kaj čemo,jutri je itak ponovno služba in treba se bo privadit nazaj zgodnjega vstajanja.

LP,Martina
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA