Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jedrnat
lonely napisal/-a:
lemurian napisal/-a:Odlično bi bilo, upam da se sedaj lonely najde notri...

hmm...a spet mene :D

60-70 tekov letno...polovica so maratoni,ultre..zadnji je bil 100 km FiIRENZE.
...in tako že 15 let ,dragi - lemurian-
Moj SLO rekord v maratonih (137)....in polmaratonih (178) ti ne bom omenjal :D
...ostalih 400 tekov,tudi ne :D

Odlično bi bilo, da bi kdo dal še kakšen predlog na anketo.
Uporabniški avatar
 lonely
@jedrnat...sej sem rekel,tvoja anketa je "hvale vredna",ma ne vem,kolk tekačev ali članov TF,se ti bo oglasilo z resničnimi odgovori. :?
Uporabniški avatar
 vencelj
:arrow: osebno bi imel probleme z vprašanjem glede superg: doma imam več parov, nekatere po več letih še nosim, druge sem več uporabljal in po težavnejših terenih, pa so v kratkem času zanič. Morda bi bilo boljše vprašanje, koliko parov superg kupite letno;
:arrow: tisti šifranti poklicev ne povedo veliko, nepoznavalec ne more izluščiti, kaj spada pod določene "dela in naloge"a, to je največkrat stvar posameznega delodajalca in nikakor ni povsod enako za isti poklic;
:arrow: morda bi bilo dobro dodati vprašanje, koliko delovnih ur opravite mesečno v povprečju ali kaj podobnega;
Če je že "delovna anketa", je prav, da vključuje malo več tega področja, vem pa, da to kaj lahko stvari zakomplicira... :roll:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 boginja39
hehe, smešni ste, priznam pa da vas je prijetno brat.

jaz pa sem ekonomistka, zaposlena kot namestnica poslovodje v trgovini, tako da tekanja imam v službi vrh glave, pa tudi fizičnega dela...ampak zvečer pa paše it malo na zrak.prej so bili bolj sprehodi, sedaj pa še tek..malo zbistriš glavo :D :D
Uporabniški avatar
 KidrocK
uh! boga zemlja kaj vse mora prenašat.

Če bi nekateri padli z višine svojega ega - na višino svoje inteligence, bi umrli

Kid
Uporabniški avatar
 jedrnat
vencelj napisal/-a::arrow: osebno bi imel probleme z vprašanjem glede superg: doma imam več parov, nekatere po več letih še nosim, druge sem več uporabljal in po težavnejših terenih, pa so v kratkem času zanič. Morda bi bilo boljše vprašanje, koliko parov superg kupite letno;
:arrow: tisti šifranti poklicev ne povedo veliko, nepoznavalec ne more izluščiti, kaj spada pod določene "dela in naloge"a, to je največkrat stvar posameznega delodajalca in nikakor ni povsod enako za isti poklic;
:arrow: morda bi bilo dobro dodati vprašanje, koliko delovnih ur opravite mesečno v povprečju ali kaj podobnega;
Če je že "delovna anketa", je prav, da vključuje malo več tega področja, vem pa, da to kaj lahko stvari zakomplicira... :roll:

LP, vencelj

Vencelj, zelo konstruktivno, hvala.
Kaj si mislil z "koliko delovnih ur"? Običajni delovnik je 8urni....in tako vprašanje bo razburilo duhove.
Pravzaprav na anketo ne gledam samo kot na "delovno anketo". Lahko bi dala veliko več kot samo "delovne" rezultate.
Ali bi bil ta šifrant poklicev dober:
http://www.ess.gov.si/trg_dela/publicis ... sifikacije (dokument Sistem šifriranja in pregled skupin)?
Uporabniški avatar
 lonely
@jedrnat,,,,,zapomni si,folk gleda mehiške nadaljevanke,.....če pa pridejo na Tf,je to potreba po na nakupu ali prodaji prijavnine...vse ostalo je,zajebavati koga. :D

Resno vas opozarjam...če se kdorkoli vmešava moje poglede na tek,svet...bo dobil nazaj ......hud komentar. !

Sem najbolj izkušen tekač V SLO........TKO,DA VEM ...vseeee.
Uporabniški avatar
 lonely
KidrocK napisal/-a:uh! boga zemlja kaj vse mora prenašat.

Če bi nekateri padli z višine svojega ega - na višino svoje inteligence, bi umrli

Kid

Bodi konkreten....ne le generalen :D :D :D

Pa zapomni si....tvoja intligenca,se ne more primerjati z mojo....ajde,izberi področje.......ti dokažem. :D

Svojo zmago na Svetovnem prvenstvu v enigmatiki,ti ne bom omenjal,....torej pančkat prijatelj :D
 Jola
Predlagam, da se odpre nova tema : nesramnost brez meja !

Večvrednostni kompleks je posledica velikega manjvrednostnega kompleksa in nesramnost in aroganca ter filozofska vzvišenost so edino orožje takih osebkov !

Pa kaj ni to tekaški forum ? Vsem, ki se boste danes odpravili, ali pa ste se že, želim en lep tekaški dan !
Uporabniški avatar
 boatjan
Ta forum je izgubil svoj pomen. Lonely zgleda, da tečeš samo zato, da se lahko bahaš. Mogoče dobiš kdaj še državno priznanje.
 anab
lonely napisal/-a:
bernarda napisal/-a:
Jola napisal/-a:Poznam branjevko, ki ima višjo šolo, je ...

Tekačice....starostno upokojene pri 40-ih ali promiskuitetno vertirane osebe--ne jemljem resno :D aaa dobro se ve,kdo je.... :evil:

Ne bom pisala o poklicih, izobrazbi, delu...ker zame je vsako delo častno in vsak, ki še lahko karkoli dela in dobi plačo je Gospod.
Ob prebiranju teh komentarjev sem se včasih nasmihala, včasih čudila, no ja, tudi jokala bi lahko in se nisem imela namena oglašati na to temo. Vendar ugotavljam, da so pri nekaterih piscih stvari resnično ušle iz rok. Toliko nestrpnosti nisem pričakovala od določenih tekačev, ki so "športniki?" Razočarana in žalostna sem Lonely! Želim pa ti še veliko let uspešnih in zdravih tekov.
Uporabniški avatar
 KidrocK
lonely napisal/-a:Bodi konkreten....ne le generalen :D :D :D
Pa zapomni si....tvoja intligenca,se ne more primerjati z mojo....ajde,izberi področje.......ti dokažem. :D
Svojo zmago na Svetovnem prvenstvu v enigmatiki,ti ne bom omenjal,....torej pančkat prijatelj :D

Ah ti "moj" enigmatik...
sam ti uradno poklanjam še lento za egotriperja tekaškega foruma. Tako da boš k svojemu svetovnemu prvenstvu iz enigmatike dodal še tale laskavi naslov. :lol:

V vsemu kar si napisal ima le ena stvar smisel in to je da se moja in tvoja inteligenca resnično ne moreta primerjati na nobenem področju.

Kid
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
vencelj napisal/-a::shock: :shock:
Tole pa moram precej "globoko premisliti". Oblekel se bom in šel tečt, pa psa bom peljal na sprehod... :lauf:
Kakorkoli komentirati takle nivo razprave je nesmiselno...samo tole vprašanje: ali res nekateri niste sposobni enostavno prebrati vprašanja v naslovu teme in nanj preprosto odgovoriti, ne da bi se pri tem trudili biti žaljivi do drugih :?: :?: Saj vendar gre za povsem miroljubno in dobronamreno temo, zdaj pa poglejte, kaj je nastalo :!: :!: Ne bi verjel, če ne bi videl :( :(

LP, vencelj

Podpis.
Nazadnje spremenil Bojan Ambrožič, dne 12 Jul 2012, 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA