Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Pri Šempetru bom namreč šla čez most proti Latkovi vasi, Dolenji vasi, čez Prebold in proti Matkam, Šeščam, Grižam, Kasaze .........vse skupaj bo naneslo cca 35,5 km. V Preboldu bom v trgovini nafilala bidončke in gasa naprej. Tempo bo od 5:30 do 6:00 oz. proti Šempetru verjetno počasneje, ker bo sneg pod nogami 8) , potem je do konca asfalt.

Morda kakšna kandidatka ali kandidat :D :?: :?: :?: :?: :?:

Sem prepozno opazila tale tvoj plan, če ga boš še kdaj ponovila, se ti vmes pridružim.
Uporabniški avatar
 natasa
Petra škoda, ni bilo super odteči del poti v družbi :) .

V glavnem sem odtekla. Nekako sem se odločila in sem odtekla kontra smer od začrtane in do Šempetra je bilo super. Edina stavr, ki me je motila so bile nove Gora tex superge Asics 2150, saj sem imela občutek, da tečem v pancarjih. Ampak sem se nekako navadila nanje, pa je šlo. V Preboldu sem nafilala bidončke in tekla do Šempetra, kjer sem zavila za Savinjo in od tam pa do visečega mosta je bilo GROZNO!!!Trasa je bila zeloo poledenela, in sem morala res pazit na gležnje. Nekako sem zborbala in na koncu treninga sem bila zelo zadovoljna, da ga je konec.
Sem pa ugotovila, da je veliko lažje teči po južnem celem snegu, kot pa po poledeneli trasi.

Zdaj me do TS čaka še en dolg tek in vse tako kaže, da se bo ponovno zgodil ob Dravi v družbi Štajerskih ultrašev. Je na dolgem teku družba dobrodošla, žal pa v Celju ni prav veliko kandidatov za dolge teke :evil: :evil: :evil: .
SIcer so pa toti Štajerci prav fajn družba :D .

Lepo se imejte in, ko boste ta teden kaj tekali po Celju se javite morda se vam pridružim.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jeeee, čudovito je bilo tekati v pravi zimski idili. Od doma sta me pospremili srnici, v Celju pa me je pričakalo ogromno sotekačev :laola . Kaj morem, meni je bilo danes res všeč tekati skozi snežinke.
Nekaj fotografij in kometarjev pa na spodnji povezavi. Družba, res ste super :clap:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... e89fddf9f7

Tudi tek ob Savinji do visečega mosta je bil vredu, potka je dovolj shojena, da se da teči.
V četrtek pa spet malo tekanja :D
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Zdaj me do TS čaka še en dolg tek in vse tako kaže, da se bo ponovno zgodil ob Dravi v družbi Štajerskih ultrašev. Je na dolgem teku družba dobrodošla, žal pa v Celju ni prav veliko kandidatov za dolge teke :evil: :evil: :evil: .
SIcer so pa toti Štajerci prav fajn družba :D .
Lepo se imejte in, ko boste ta teden kaj tekali po Celju se javite morda se vam pridružim.

Nataša, se strinjam, da je na dolgem teku družba zelo dobrodošla, škoda, da sem prepočasna zate :--( , polžki so pa zame prekratki :lol: . Le uživaj ob Dravi, meni je bilo tam zelo všeč.
Na TS pa seveda vse :laola.
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri pa spet en lušten tekec proti Šmartinskemu. 18.00 parkirišče pred Ingradom. Upam, da ne bo kakšnih problemov na cesti. Jupiiiiii :laola
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Jutri pa spet en lušten tekec proti Šmartinskemu. 18.00 parkirišče pred Ingradom. Upam, da ne bo kakšnih problemov na cesti. Jupiiiiii :laola

Če mi bo časovno uspelo se pridružim. Luka ima namreč svojo prvo tekmo v smučarskih skokih v Kisovcu in glede nato , da je tekma ob 15:30, bo po moje šlo fejst na tesno.

Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, Martina, glede na prometno situacijo in moje obveznosti danes, jaz predlagam, ker ne bom prej, da štartamo ob 18.30, da me ne bi čakali. Nataša, tebi bo pa tudi lažje zneslo. Torej ob 18.30 pri Ingradu štartamo, jaz imam opremo v avtu in pridem sigurno. :laola
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, Martina, glede na prometno situacijo in moje obveznosti danes, jaz predlagam, ker ne bom prej, da štartamo ob 18.30, da me ne bi čakali. Nataša, tebi bo pa tudi lažje zneslo. Torej ob 18.30 pri Ingradu štartamo, jaz imam opremo v avtu in pridem sigurno. :laola

Upam, da mi znese :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Jupiiiii, pa sem ga dočakala. Tek med snežinkami po mehki, nežni snežni podlagi, na nogah pa Feelmaxice :heart . 12 km v čudoviti družbi, se še toplo priporočam za prihodnjič. Dokazno gradivo pa je tudi tukaj :lol:

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Danes ob 18.15 pred Ingradom na parkirišču štartava z Martino v mrzlo noč :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sva oddelali 10km, čisto luštno je bilo, sploh ne preveč mrzlo (no, še vedno se ogrevam :lol: ).
Prihodnji teden pa tekava v sredo, tam okoli 18...??? no , še javim :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 18.15 štart na parkirišču pred Ingradom :clap: . Tempo polžji :oops: , razdalja do 10km (PST je malček utrudil moje gležnje in boke :-- )
 TatoSlo
celjani pozor... vsi uni ki laufamo ob savinji... pri špici most zasneženo-leden, pot ob savinji tak tak. parkirišči pri rondoju LEDENO v tri krasne (dva aksla, 5.9,5.8,5.8 - norma za olimpijado dosežena in to brez drsalk), viadukt rahlo posoljen. Pločnik - boljš da je no comment. V glavnem velik razlogov za dodatno nezgodno zavarovanje...
 zag
OK,Lenči,komaj čakam,da zopet malo počvekam :laola in si dam duška...Kar ni pravega časa za tek,razen,da se zmenim potem se prisilim,da se dogovora držim.Se vidimo.... :D
Uporabniški avatar
 lenči
zag napisal/-a:OK,Lenči,komaj čakam,da zopet malo počvekam :laola in si dam duška...Kar ni pravega časa za tek,razen,da se zmenim potem se prisilim,da se dogovora držim.Se vidimo.... :D

Superca, prišibam, nogice so odlično, torej pade 10km - smer Šmartinsko :clap:
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA