Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Sva odtekli najino turco. Malo bolj "žgečkljivo" je bilo, ker je veliko peska na pločnikih, jaz pa sem tekla v Feelmaxicah, vendar vseeeno lepih 10km :clap: . Tudi sprehodek v gozd je bil prijeten :-- , upam, da nisem prestrašila preveč srnic, ampak, mati narava zahteva svoje :lol: .
Naslednji termin je 18.2. prizorišče štarta znano, ura pa se še javi :)
Uporabniški avatar
 lenči
Sem sicer še kar pod vtisom TS in res čestitke Nataša :laola

Drugače pa jutri ob 18.00 na parkirišču pred Ingradom spet štart zenovskega teka proti Šmartinskemu jezeru :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Sem sicer še kar pod vtisom TS in res čestitke Nataša :laola

Drugače pa jutri ob 18.00 na parkirišču pred Ingradom spet štart zenovskega teka proti Šmartinskemu jezeru :clap:

Hvala Lenči, bilo je res napoooorno in nepozabno...ne bom pa rekla neponovljivo :shock: !

Pridno tekajta, meni zaenkrat zdravje še ne dopušča teka in po pravici povedano nimam še prav nobenih luštov :lol: .
 TatoSlo
mislim, da sem včeraj za savinjo srečal gospo tekačico Lenči. Z povsem lahkotnim korakom. Upam da ste izkoristili včerajšni fantastični dan. Mene je sonček ponesel v rekodnih 23km. Še večkrat.
Uporabniški avatar
 lenči
TatoSlo napisal/-a: gospo tekačico Lenči. Z povsem lahkotnim korakom.

Hi, hi,sem bila opažena, sveže sem izgledala verjetno zato, ker sem se dvakrat preoblekla :lol: , no na 28 km sem bila res videti čisto OK
Slika
Sem jih pa v lepem sončnem vremenu spravila skupaj 30. Lepšega dne za daljši trening si ne bi mogla želeti, je srce kar pelo, ko sem se od doma odpravila proti Celju, še hribčki so se mi zdeli bolj položni :--
Uživajte še naprej, vreme nam gre vse bolj na roko :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 18.00 uri na parkirišču pred Ingradom spet odpolžamo proti Šmartinskemu. Prihodnji teden pa se dan prestavi na sredo za kakšen izi tek , kje in ob kateri uri pa sproti javim, če se mi bo kdo javil za družbo
Uporabniški avatar
 lenči
Tri rožice so danes v čvekalnem tempu in prijetnem soju lune odtekle čudovit pomladni tek :clap: . Občutki pomladno enkratni, prečudovito :laola
Uporabniški avatar
 CEO4ever
En lep živjo! Moj prvi post tule, sicer tu in tam malo pogledam tale forum. Ali se še kaj organizirano teče po Celju? Jaz sem namreč iz Celja in včasih opazim kakšno tekaško razpoloženo skupino. Sploh proti šmartinskemu jezeru ali pa tukaj od Celja do vrbenskega jezera.
Uporabniški avatar
 lenči
CEO4ever napisal/-a:En lep živjo! Moj prvi post tule, sicer tu in tam malo pogledam tale forum. Ali se še kaj organizirano teče po Celju? Jaz sem namreč iz Celja in včasih opazim kakšno tekaško razpoloženo skupino. Sploh proti šmartinskemu jezeru ali pa tukaj od Celja do vrbenskega jezera.

Seveda še migamo. Jutri ob 10.00 kot vsako nedeljo bo štart na parkirišču pred letnim bazenom in se bo teklo do visečega in potem po želji tudi do glavnega mosta. Hitri zase, počasni bomo pa zase. Jaz pritečem kar od doma :wink: .
 an_že
mi lahko date kakšna mnenja u "nike+sportBand" sm čisto nov v tekaškem svetu ,in se ravno ne spoznam na te stavri.
 zag
Živjo!Vidim,da vsi kar pridno migate.Ali ima morda kdo v nedeljo za mali kraški maraton,prostora za dva tekača v avtu iz Celja?
Danes smo oddelali tek povežimo soline,bilo je super,le malo gužve. :laola Upam,da je v nedeljo tudi takšen dan. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Uh, tako dolgo je že tema tiha, kot da nič ne migamo :lol: . Pa smo še vedno pridni. In bomo tudi še. Tudi to nedeljo bomo tekali, dve polžki gresta 15 km, štart ob 9.00, ostali se bodo pa porazdelili po hitrosti. In uživamo tudi, nekaj slikovnega gradiva pred štartom pred 14 dnevi :wink:
Slika
Uporabniški avatar
 lenči
pranger napisal/-a:Čau! Mi lahko poveste kje poteka ta 15kmjska :D potka?

Jih je več, medve pa bova šli od Špice proti čistilni v Tremarjah in nazaj, čez most na Čopovi v park in preko glavnega mostu nazaj do Špice. Kakšen meter mogoče več, je pa tu nekje.
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA