Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:
pranger napisal/-a:Čau! Mi lahko poveste kje poteka ta 15kmjska :D potka?

Jih je več, medve pa bova šli od Špice proti čistilni v Tremarjah in nazaj, čez most na Čopovi v park in preko glavnega mostu nazaj do Špice. Kakšen meter mogoče več, je pa tu nekje.

Torej bom za tabo peketala po poti (klobasi :-- ), ki smo jo oddelale v nedeljo? HB, da bo vsaj samo en del te "klobase" :clap: :clap: :clap:
:laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
pranger napisal/-a:Čau! Mi lahko poveste kje poteka ta 15kmjska :D potka?

Jih je več, medve pa bova šli od Špice proti čistilni v Tremarjah in nazaj, čez most na Čopovi v park in preko glavnega mostu nazaj do Špice. Kakšen meter mogoče več, je pa tu nekje.

Res je, jih je več :D . Trasa, ki jo je napisala Lenči je večina asfaltirana.
V primeru, če ne maraš asfalta lahko greš od Špice proti Grižam ( 14km), če želiš še več km potegneš proti Šeščam ( 20km) ali še dlje do Šempetra ( 25 km ). Podlaga je mehka, saj vodi v celoti ob Savinji, nekaj malega je makadama, drugače je v celoti travniška oz. gozdna pot. Zelo lepo se teče.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Uh, tako dolgo je že tema tiha, [/img]

Pa si jo res potegnila iz naftalina :D , lepo, lepo.

:clap:
Uporabniški avatar
 areh
Še obstajajo kaki "uradni" skupni treningi, kot na začetku te teme izpred Špice?
lpA
Uporabniški avatar
 lenči
areh napisal/-a:Še obstajajo kaki "uradni" skupni treningi, kot na začetku te teme izpred Špice?
lpA

Še vedno tečemo ob nedeljah, trenutno ob 9.00, decembra pa pričnemo ob 10.00 in naredimo krogec ob Savinji. Čez teden pa ni takšnega termina. Midva sva vedno na štartu, če ni kakšne tekme.
Uporabniški avatar
 areh
Hvala, če boste kdaj tekli tudi med tednom, napišite. Za vikend pa če utegnem se pridružim. mogoče že ta vikend ko sem "fraj".
lPA
 Mzungu40
Tudi jaz bi se pridružila polžji sekciji oz. ne predolgi varianti...
Nazadnje spremenil Mzungu40, dne 24 Nov 2010, 16:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Mzungu40 napisal/-a:Tudi jaz bi se pridružila polžji sekciji oz. ne predolgi varianti, vsaj zaenkrat 8)

Jaz tečem 6 km krog- parkirišče letni bazen, viseči most, Čopov most...lepo počasi, po polžje :wink: ... Pridi :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Mzungu40 napisal/-a:To bi najbrž zmogla, čeprav grem ponavadi 1km manj...

Najbolj sigurno boš vedela, če prideš :wink: :clap: . V družbi gre veliko lažje :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
Ksenija napisal/-a:mogoče se vam pa jaz tudi še kdaj pridružim ;) je blo luštno :clap:

Evo tole tudi sama pogrešam. Moram ponovno zbrati pogum in priti v nedeljo tečt. V družbi je vse lažje in čas nam polžkom hitreje mine.

Če jih zmoreš 5 jih boš definitivno tudi 6.Seveda če boš tekla v družbi naše Lenči. Preverjeno na lastni koži, le, da je šlo za kar nekaj več km. :lol:
Lenči ti že veš, aneda....... :-- :-- . "Sprehod", ki bo za vedno v mojem spominu.
Uporabniški avatar
 areh
Žal v nedeljo ne morem, bom pa v soboto tekel pribl. od Špice pa na Grmado(no, v hrib bom hodil), CK in nazaj. Vreme bo :D
lpA
Uporabniški avatar
 lenči

Sedaj pa le pridi v nedeljo na en krogec, da se spoznamo :clap:
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA