Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Mzungu40 napisal/-a:Hmm, nimam 'zimskih gum', tako da ne vem, kako bo šlo po snegu...

Tudi jaz jih nimam :lol: , vse čas tečem v letnih copatih...če bo preveč drselo, bom šla pa bosa :wink: . Ti le pridi, to bo prava zimska idila.
Uporabniški avatar
 lenči
Mzungu40 napisal/-a:Hmm, nimam 'zimskih gum', tako da ne vem, kako bo šlo po snegu...

Kaj bi šele bilo, če bi imela zimske gume :wink: . Lepo, da si se nam pridružila in upam, da se večkrat takole vidimo na našem skupnem teku. :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70

Če sprav sklepam, sva si delali družbo pri teku? Bilo je enkratno in zdi se mi, da sva kar v enakem polžjem rangu. Tek in prijetno kramljanje. Seveda ni šlo brez zmanjašnja naše polžje hitrosti na poledenelih odsekih tekaške poti :-- .

Tek po snegu in ledu je bil prijeten, prijetne so bile tudi razgibalne vaje pred teku, vendar pa niso prav nič prijetne posledice razgibalnih vaj, ki jih čutim to jutro. :rol: :bum: :rol: :rol:
 Mzungu40
Levinja, prav sklepaš. Prav prijetno je bilo, če odštejem ledene predele...
Tiste ogrevalne vaje so bile ubijalske, morda je kriva le ena ali dve vaji - tudi jaz čutim posledice :mrgreen:

Občutek v kolenu je bil pravi... Danes, ko sem šla po stopnicah (dol) sem spet začutila rahlo bolečino. Upam, da ni hujšega - mislim, da je bila le preobremenitev, predvsem zaradi teka navzdol...

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 lenči
Hi, hi, hi, hi, saj vas je bilo lepo gledati, kako delate vaje...včasih Indy zelo prav pride za izgovor :-- . Mzunga, upam, da bo koleno vredu in se vidimo v nedeljo na štartu :clap:
 Mzungu40
Ni hudega, čeprav ga 'čutim'. Danes sem sprobala (krajšo in polžjo varianto), pa je kar šlo. Bolj je bil problem, ker še kar čutim posledice tistih vaj :mrgreen: Morda bo malo težje po hribčku navzdol oz. 'po razgibanem terenu', vendar je tega le za vzorec, če se prav spomnim. Bom do nedelje bolj počivala, pa bo, kar bo. Pridem pa vsekakor :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Še vedno migamo :clap: :clap: , tudi danes smo bili pridni in kar nekaj se nas je zbralo na štartu.
Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sem na standardni progi preizkusila Feelmaxice :D . Prva dva kilometra makadama sta bila konkretno masiranje podplatov :lol: , no tudi potem se je našlo dovolj peska na pločnikih, da nisem ostala brez :-- . Nekaj pogledov sem si pa prislužila z mojimi copatki :wink: . Tekačev ni bilo obilo, sprehajalcev pa kar precej. Naslednjo nedeljo pa spet migamo, štart ob 10 h :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
Lepa skupina se nas je zbrala na štartu današnjega teka. Čudovito lep dan, le veter nas je pošteno ustavljal na trenutke...vendar se ne damo :wink: .
Slika
Uporabniški avatar
 levinja70
Teki tako ob nedeljah v Celju in četrtkih v Žalcu so v polnem teku.
Nekateri pridno tečejo, drugi pa se po novem (ali starem - le, da tega nismo vedeli)sprehajamo). Med tiste "sprehajače" sodim tudi sama, čeprav vedno iz sebe iztisnem 100%. Torej največ kar zmorem :-- .
To nedeljo se v Celju ne bom sprehajala, ampak bom svoj sprehod vršila v Sežani :-- .
Našemu "trenerju" pa polagam na srce, da bo imel z menoj še veliko dela (če mu je prav ali ne), kajti moj cilj je, da bom tudi sama tekla. :clap:
:laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 natasa
Vidim, da ŠRK - jevci pridno migate :D , ampak niste edini :-- , le da smo se nekateri začeli skrivati po gozdovih :wink: in se še le tu in tam pojavimo na asfaltu.

Se bo pa ta redek asfaltni trenutek zgodil jutri zgooooooooodaj zjutraj, ko se bova s Petko odpravili na nekaj urc dolgo tekaško avanturo 8) .

Uživajte kjerkoli se že podite :D .
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Se bo pa ta redek asfaltni trenutek zgodil jutri zgooooooooodaj zjutraj, ko se bova s Petko odpravili na nekaj urc dolgo tekaško avanturo 8).

Se že veselim :clap: To bojo čvekaški in tekaški užitki ;)
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:
natasa napisal/-a:Se bo pa ta redek asfaltni trenutek zgodil jutri zgooooooooodaj zjutraj, ko se bova s Petko odpravili na nekaj urc dolgo tekaško avanturo 8).

Se že veselim :clap: To bojo čvekaški in tekaški užitki ;)

Res je bilo čvekaško - tekaško :D : Ravno, ko sva se pogovarjali, da je vse (vreme, narava....) že skoraj idilično, me je v komolec leve roke ugriznil pes :twisted: . Prav zares, takšen velik "medo" . Rana je na srečo bolj kot ne površinska in vse kaže, da bo zraven še ena velika podpludba ....me pa zelo :twisted: :twisted: :twisted: , da mi je na komolcu razcefral majico, ki smo jo dobili na Trans Slovenia Winter Edition :( . Majico, ki jo oblečem takrat, ko mi manjka motivacije za tek......Sva pa kljub temu odtekli 35 km :wink: .

Petra hvala za družbo, še ponovima vse, RAZEN UGRIZA!!!

:wink:
 LEON RO
Nataša ne sekiraj se. rana se bo zacelila, ti boš siguren odtekla kak super tek in dobila novo majčko za motivacijo. Kaj pa kuža-je preživel :roll: ?
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA