- 12 Jul 2012, 11:17
Sem predbolonski magister ekonomije, pri delu pa se srečujem predvsem s pravnimi temami. Sem neke vrste poklicni pisec strokovnih besedil. Včasih me roki, obseg dela in uradni listi v tujih jezikih tako utrudijo, da mi še do teka ni (npr. ta teden), na srečo pa imam svoje delo rad, ker se pri njem naučim vedno kaj novega.
Spoštujem delo drugih, ena od temeljnih resnic ekonomije je namreč, da nam t.i. družbena delitev dela omogoča, da vsi skupaj naredimo več (po domače vsak lahko dela tisto v čemer je najboljši).
Sočustvujem s tistimi, ki dela res ne morejo dobiti in tudi z tistimi, ki svojega dela ne marajo, še posebej, če so naredili vse, da bi jim to uspelo (najti delo. ki jih veseli).
Spoštujem delo drugih, ena od temeljnih resnic ekonomije je namreč, da nam t.i. družbena delitev dela omogoča, da vsi skupaj naredimo več (po domače vsak lahko dela tisto v čemer je najboljši).
Sočustvujem s tistimi, ki dela res ne morejo dobiti in tudi z tistimi, ki svojega dela ne marajo, še posebej, če so naredili vse, da bi jim to uspelo (najti delo. ki jih veseli).
Počasi se daleč pride, hitro pa še dlje.