Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MAKALU
Leon čestitke za predstavitev Knapovske :clap: me veseli, da so mi nekateri odseki poti znani :clap: čestitke tudi ostalim članom odprave :D posebej še tebi Zdravko in tvojemu filmskemu zapisu :laola prav luštna klapa ste in lepo vas je spremljati s kakšnim užitkom se potepate po prelepih Knapovskih koncih :wink: upam, da vas tudi sam kdaj ujamem v objektiv kamere

LP Andrej
 Maryet
Zdravko, super filmček, prav tako slikce! Z Leonom sta napisala super poročila, prav lepo sta opisala celotno dogajanje, tako da ni več kaj dodati.
Dodam lahko le to, da sem se počutila "odlično!" :D
Prijetno ste me presenetili na Mrzlici. :o
Pa še smučišče sem si ogledala, kar ni bilo v planu (ha-ha-ha). :)
Zanimivi poročili in filmček. Se vidi, da je bilo res odlično vzdušje. Najbolj me je pa nasmejal ZdravkeCev zaključek o tuših in serpentinah. :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:Ha, videti je kot,da ste samo jedli in pili :wink:

Rajko, saj sem napisal, da sem jih celo pot lovil. Vidiš lahko na Partizanskem vrhu, da sem bil sam. Vseeno sem naredil vetrovni posnetek, drugače pa je v zaveterju domov kamera lažje delala. :wink: Na filmčku bolj manjka raznih zgodb, kakršnih je Semjul poln in so res zanimive. Ravno zaradi teh bom šel na to pot znova in znova.
Uporabniški avatar
 Vreme
semjul napisal/-a::D

od starega leta se poslavljam z opravljeno Knapovsko v sedmih urah in pol.Se vidi da sem že utrujen :roll: Super vreme in super družba.Pa še kdaj. Ta mesec sem bil poleg ostalih poti dvakrat na Knapovski. Jutri je novo leto in vse se začne znova. SREČNO VSEM!
:laola

Bravo Semjul, :laola , sedaj pa le glej,da ne boš šel pred polnočjo spat :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Super Semjul :clap:. Mogoče bi bilo smiselno, da dodaš še GPS zapis poti, za vse tiste, ki se bodo podali na progo sami. Predlagam ti, da uporabiš gpsies.com - KLIK ima največ možnosti snemanja GPS zapisov v različnih oblikah.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a:KNAPOVSKA POT - uspelo mi je dokončati stran z opisom.

Superca. Sedaj bi pa jaz moral iti enkrat sam, po opisu :-)
Mislim, da mi ne bo treba :lol:
Uporabniški avatar
 semjul
:D
sobota bo sončna in ženske imajo praznik, zato vabljene vse zainteresirane slavljenke kakor tudi ves ostali tekaški svet na Knapovsko pot 8.3.2014 v turističnem tempu. Vsi, ki se mi boste pridružili, prosim javite tukaj ali na zs, da ne bomo koga pustili na startu. S Suzi bova Knapovsko v soboto obrnila v vsakem primeru.
Več o Knapovski imate na spodnji povezavi in v prejšnjih postih. :wink:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA