Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
semjul napisal/-a::D
sobota bo sončna in ženske imajo praznik, zato vabljene vse zainteresirane slavljenke kakor tudi ves ostali tekaški svet na Knapovsko pot 8.3.2014 v turističnem tempu. Vsi, ki se mi boste pridružili, prosim javite tukaj ali na zs, da ne bomo koga pustili na startu. S Suzi bova Knapovsko v soboto obrnila v vsakem primeru.
Več o Knapovski imate na spodnji povezavi in v prejšnjih postih. :wink:

Kdaj drugič, bomo imeli fitnes v domači hosti. Sva se pa glih menila, da te bo treba kaj poklicati :wink: .
Uporabniški avatar
 semjul
Loni napisal/-a:
semjul napisal/-a::D
sobota bo sončna in ženske imajo praznik, zato vabljene vse zainteresirane slavljenke kakor tudi ves ostali tekaški svet na Knapovsko pot 8.3.2014 v turističnem tempu. Vsi, ki se mi boste pridružili, prosim javite tukaj ali na zs, da ne bomo koga pustili na startu. S Suzi bova Knapovsko v soboto obrnila v vsakem primeru.
Več o Knapovski imate na spodnji povezavi in v prejšnjih postih. :wink:

start ob 7:00 pri muzeju, cilj oz. povratek na start pa (seveda odvisno od udeležencev)nekje 10 ur kasneje pri turističnem tempu in normalnimi postanki vsaj 2x daljši- Podmeja in Čemšeniška, opcijsko še Mrzlica in Vrhe( spet vse odvisno od družbe). Zmerno hiter tempo je od 8 do 8:30 ure.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Maryet napisal/-a:Tudi jaz pridem :D

OK za stoje na glavi pa tako, kaj pa pevca ne boš vzela zraven 8) saj veš da zna bit harmonika na Čemšeniški :lol: Spet bo lušno.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Se mi zdi, da bo Semjul letos izvedel prvo tradicionalno osmomarčevsko edicijo :lol:
Mene je v levi nogi nekaj vsekalo, pa takšne družbe kljub temu ne bom izpustil.
Za pravice žena grem tudi čez takšne hribe ...
Najbolj me pa zanima, kdaj bomo nehali jest štrudl na tej poti in bo Leon zrihtal oni fajnštruc ali kak se že reče :lol:
Meni je že sedaj fajn, pa še nismo štartali :laola
 Maryet
ZdravkoC napisal/-a:
Maryet napisal/-a:Tudi jaz pridem :D

OK za stoje na glavi pa tako, kaj pa pevca ne boš vzela zraven 8) saj veš da zna bit harmonika na Čemšeniški :lol: Spet bo lušno.

Boš pa ti namesto njega zapel... :lol:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA