Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pajo
ROSI64 napisal/-a:Tudi četrti dan teka je za menoj v dolžini 2,3km :D občutki zelo pozitivni :D naj se tako nadaljuje :D lepo je spet laufa :juhuhu: :juhuhu:

Dobro. Kaj pa Marjana?
Uporabniški avatar
 ROSI64
pajo napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Tudi četrti dan teka je za menoj v dolžini 2,3km :D občutki zelo pozitivni :D naj se tako nadaljuje :D lepo je spet laufa :juhuhu: :juhuhu:

Dobro. Kaj pa Marjana?

50% manj kot jaz, :wink: 2x je šla z mano, v soboto in nedeljo :D
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Današnji tek je bil posvečen vsem, ki jih imam rada in so na žalost že pokojni. Namesto,da bi prižgala sveče sem obujala spomine na njih :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 areh
Od doma, ob Savinji do visečega mosta, po drugi strani čez Petriček nazaj do splavarja in zopet ob Savinji nazaj do doma. Dobrih 8 km. Celjani boste vedeli kje je to.
lpA
Uporabniški avatar
 vencelj
Po vseh grapah, spustih in vzponih, na gozdnih poteh, stezah, makadamskih cestah in brezpotjih, ki sem jih ubiral zadnje čase, od LM naprej, sem se v nedeljo zvečer, tri tedne pred naslednjim maratonom, ponovno podal na cesto. Čisto kratko, slabe pol ure, a kar intenzivno. Pa včeraj spet, tudi zvečer. Okrašen kot novoletna jelka v svetlobnih trakovih...
Danes sem pa šel prej: 2 km ceste, nato pa direkt v breg, včasih tudi po štirih, na škrge, pekoče noge...tako sem v kratkem premagal cca 400 m višincev, vrnil sem se po eni makadamski cesti, veliko bolj zložni in tekaški od vzpona. 1 uro 20 min.

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 banANA
(Ponovno) odtekla eno 10ko .... zadnje čase so same 10ke ... Danes s povprečnim tempom 4:54, kar je zame super čas :D Sploh pa je fino, da nisem čutila kakšnega napora. Edino kar me bega je, da sem opazila, da zadnje čase bolj gledam na čas. Se mi zdi, da od kar se je tempo izboljšal, bolj sem pozorna na čas, kar mi nekako ni všeč :? Začne se pa s tem, ko prvi km odtečem v tempu ki mi je nekako všeč, nadaljujem z naslednjim km, ki tudi ni trajal predolgo ... itd itd ... in potem kar ne želim popustiti in želim držati tempo do konca.

Upam da se ne bom začela obremenjevat s časom .... ali sem se že?!

No, važno je da med tekom uživam. Sem si pa vseeno rekla da bom naslednji tek šla bolj "v izy".

Uživajte v teku!
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes še malo bolj počasi do Pogonika in nazaj, ker sem včeraj prehodila dve tretjini pohoda na Čatež, v petek zvečer pa sem tudi tekla :D . Ker nisem vajena vsakodnevne aktivnosti, se nisem ravno gnala.
 srozman
Namesto ogleda steze za 1. tek Celjskih knezov od Knežjega dvorca do Starega gradu, sva s kolegom Urhom tekla 9 km za 38.30 po stezi na AD Kladivarju.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA