Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Barb
Hvala za sprejem v svojo hordo :laola

Sem ti pa že hotla napisat, da sva sosedi ja

Pa a veš da sem do novembra lani bila celo v tvojem bloku v 7nad.
Uporabniški avatar
 5rca
Barb napisal/-a:Pa a veš da sem do novembra lani bila celo v tvojem bloku v 7nad.

jaaaaa .... zdaj se te spomnim (sem šla pogledat slike z Bevk) :shock: z dvigalom sva se nekajkrat peljali skupaj :lol:

je pa moj sine opazil, da ni več ene dobre bejbe iz sedmega nadstropja v našem bloku :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Tale je pa huda :juhuhu:
na tole se pa pije :toast: (takoj,ko bo ta vikend s poroko za mano-p.s.:ne mojo poroko :wink: )
fantje a ste slišal :wink:

Jaz bi morala pa vidt kakšno bolj večjo tvojo sliko
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:Jaz bi morala pa vidt kakšno bolj večjo tvojo sliko

Ja Barb, se vidi, da si šele čist mal časa na forumu-je malo nazaj krožila ena malo večja slika 5erce, pa se je potem kar umirilo;no mal poglej v galeriji ...

Ono o poroki smo pa vzeli na znanje.
Uporabniški avatar
 Filipid
5srca se strinjam s teboj :D . Barb je res dobra bejba Slika in je bilo v soboto ko je odšla kar malo žalostno ko ni ostala z nami :-(( .

Hvala :cast1: :cast1:

sej sm čisto običajno bitjece,ki se pa pač zlo rado smejčka :hehe:
mi je že itak Lojzek zadnjič reku,da še dobr da mam uhe

se bom še z veseljem udeleževala takšnih in drugačnih prireditev in seveda tud kdaj ostala :!:
 dpop
Barb napisal/-a:... in seveda tud kdaj ostala :!:

Vsaj do naslednje poroke! :wink:

LP Darko

P.S. ma pa sine od 5rce dobro oko... prec porajta ce kej manjka :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Sej sm povedalada ni moja poroka :cmok:

Drugi naj se ženjo :bum: ,ostali se ga bomo pa nažiral :piti: :drink

Petrca a pa si povedla zdej sinetu, da se nisem daleč preselila
 Lučko
ales napisal/-a:Ja Barb, se vidi, da si šele čist mal časa na forumu-je malo nazaj krožila ena malo večja slika 5erce, pa se je potem kar umirilo;no mal poglej v galeriji ...

Jz sm jo pa vidu, vidu, vidu, vidu, jz sm jo pa vidu vidu prav zares :shock: :-- :rol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Spet se mene notr meša u te babje čenče.

Ja, ja, Šiškarce ga ven plunejo. Počakajmo na naslednji skup v Kaj - mi - že - da.
So kelnarce že tko zdresirane, da so skozi pri mizi, ker nosijo samo po eno veliko pivo, pol se pa to pretaka v en kozarec, pa u drugi, pa u ... , in zopet, ...a lahko še enega naročimo.
Ni glih, da mi že korenine poganjajo na forumu, ampak starga mačka pa že naute mjavkat učil.

Vse skupaj je ena sama čenčarija - na koncu se pa ve kdo ostane zadnji - in čevape mljacka

Če me boste še takole jezil, bom TanjoO prosil, naj ponovno pove besede, ki jih je izrekla takoj po prihodu v cilj na teku v Bevkah, le moški spol naj zamenja za ženski. :roll: :roll: :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 Barb
Lojze, pa kaj maš tolk proti ženskicam?

A ko sva se pa tam na klopci stiskala je blo pa kr odbr :ignore:
Uporabniški avatar
 5rca
Barb napisal/-a:Petrca a pa si povedla zdej sinetu, da se nisem daleč preselila

sem mu povedala, ja ... je rekel, da bo začel krožiti s kolesom okoli tvojega bloka ... aja, pa kje laufaš, ga je tut zanimal :roll:

pa nič ga ne moti, da si deset let starejša :wink: :lol: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
lojzeP napisal/-a:So kelnarce že tko zdresirane, da so skozi pri mizi, ker nosijo samo po eno veliko pivo, pol se pa to pretaka v en kozarec, pa u drugi, pa u ... , in zopet, ...a lahko še enega naročimo.

Lojze, je krasna tale naša kelnarca, anede ... Ksenja ji je ime! Ima živce debele kot kabli za daljnovod :)
ma s tem pretakanjem piva pa ... dolga zgodba, ti jo povem ekrat tam v Kar mi že da :)

Lep dan!
Uporabniški avatar
 gregorb
5rca napisal/-a:
Barb napisal/-a:Petrca a pa si povedla zdej sinetu, da se nisem daleč preselila

sem mu povedala, ja ... je rekel, da bo začel krožiti s kolesom okoli tvojega bloka ... aja, pa kje laufaš, ga je tut zanimal :roll:

pa nič ga ne moti, da si deset let starejša :wink: :lol: :wink: :lol:

Mam obtuček, da mama sinkotu dejt rihta?Slika
Pomoje, da bo moral sine kr sam u akcijoSlika, če ne nou nč!
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 74

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA