Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Lipe
Imam en predlog. Kakor vem, ima TF pozitiven saldo na kontu tekaških dresov. Predlagam Erotu, da se zadeva preknjiži na konto digitalni fotoaparat. Ko se zbere dovolj sredstev, se enega kupi in je last TF, predlagam pa, da se ga da v upravljanje fotru. S tem bo moč svojega peresa podkrepil še z močjo slike. Če je ideja za forum sprejemljiva, sem pripravljen na ta konto prispevati še prostovoljnih 2000 SIT. Mislim pa, da bi bilo potrebno za to odpreti novo temo.
Uporabniški avatar
 zagi
Bravo FOTR, odličen članek ..... :TF)
 dpop
Lipe napisal/-a:Imam en predlog. Kakor vem, ima TF pozitiven saldo na kontu tekaških dresov. Predlagam Erotu, da se zadeva preknjiži na konto digitalni fotoaparat. Ko se zbere dovolj sredstev, se enega kupi in je last TF, predlagam pa, da se ga da v upravljanje fotru. S tem bo moč svojega peresa podkrepil še z močjo slike. Če je ideja za forum sprejemljiva, sem pripravljen na ta konto prispevati še prostovoljnih 2000 SIT. Mislim pa, da bi bilo potrebno za to odpreti novo temo.

Predlog je pohvale vreden...
Za zbiranje sredstev bi bilo pa bolj smiselno narediti takole...
Vsak član TF nej odtece kaksen tek (KJER SO STARTNINE MASTNO
PREVISOKE ZA ENO KLOBASO PA ENO PASJO ZNAČKO) tako
"izven konkurence"... pa nameni sredstva (skor povsod je to jurja ali vec)
za izgradnjo... ne.. ne ... za nakup enega digitalčka. Sej ne da si Fotr to
ne bi mogu privoščit.. to bi bilo bolj DARILO za ves trud, ki ga vlaga
v "čudež imenovan TF"

but this is "just my 2 cents"... kot pravijo Bušmani

LP Darko

P.S. sej ni treba da je to kaksna zverina z 8megapiksli
pa 10 kratnim zumom... en Canon-ček bi bil čist zadost :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Fotr ... vse forumovce si stlačil v članek ... odlično :)

ja, če bi ti objavili tiste krave, bi bilo pa veliko smeha po Sloveniji ... ajjjjaaa ... ali pa, kako so se ti roke tresle tam v gozdu, da bi lahko krofe na Trojanah s sladkorjem posipal, ko je lovec skočil pred tebe :lol: pa tiste japonske turisteke na Bledu :lol: :lol:

bomo jutri še "v živo" pokomentirali :)
Uporabniški avatar
 nada
Fotr, :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 simi
Prav jezna sem bila zjutraj, ko v naši čitalnici ni bilo Poleta, popoldan pa je bil še nebesno daleč :evil: ,zdaj pa sem se končno dokopala do 'vročega' izvoda najbolj brane priloge..

Fotr zaslužiš si svojo kolumno!!! Bravo :!:
Uporabniški avatar
 tmp
Bravo Fotr, res dobro napisan clanek, sem ga kar dvakrat prebrala in moram rec, super si.

Tudi tvoje dogodivscine med tekom redno spremljam in se vcasih prav do solz nasmejim. Brez tvojega pisanja, bi bil ta forum res zelo osiromasen.
Le tako naprej!!!!!!!!!!

:laola
 Ursa
SLpoh ne vem kaj naj napisem, ker se strinjam cist z vesmi pohvalami in vzdihovanji. Hvala, da si objavil clanek tudi na netu, ker do Poleta se nisem prisla :)

S Fotrom naprej!

Ursa
 mirans
Običajno imam pri sebi dva robca. Na srečo. Eden je po branju članka moker.

Čestitam
Uporabniški avatar
 bigfrik
Bravo :!: :!: :!: Najbrz je res vsaka beseda odvec,si napisal vse :!: Res si najboljsi :!: :laola
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jokal ravno nisem, mi je pa članek zelo všeč. Zelo dober o(r)(p)is TF realnosti.
Kul!
Uporabniški avatar
 lojzeP
A takole nekateri že cel dan uživate v lastnih vrednotah ( Fotrovi poeziji ), drugim je pa dano šeleeeeeeeeee popoldne :twisted: :twisted:

Iskrene čestitke Fotr. :juhuhu:

Boš moral še malo predlagat, kako se odbraniti pretirane evforije, ki bo ( zagotovo ) zajela širno Slovenijo. 8) 8)

2x Lp
Uporabniški avatar
 primus
lojzeP napisal/-a:
Boš moral še malo predlagat, kako se odbraniti pretirane evforije, ki bo ( zagotovo ) zajela širno Slovenijo. 8) 8)

in transparentov v stilu: FOTRA ZA PREDSEDNIKA !

Se pa pridruzujem čestitkam z vseh dosedanjim postov. Bravo.

Sej smo vedl da bos dobr napisu ampak vseeno... :D :D :D

primus

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA