Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 luzr
bobr napisal/-a:
spela* napisal/-a:Bobr, torej ponudba z letosnjega LM velja tudi za naprej? :D

Velja pod pogojem da si resna. Da ne bom potem sam zvisel kot letos :).

Nič nisi zvisel. Zagrebel si se za štartno pozicijo in tekel enakomerno dokler nisi začel pospeševati. Tako sem slišal.
A nimaš namena odteči ljubljansko polovičko nekaj hitreje? MOrda greš potem še na dodatni krogec??
Nazadnje spremenil luzr, dne 25 Nov 2008, 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
bobr napisal/-a:Olala to pa imaš hude plane :lol: Želim ti vso srečo in itak se vidimo na mnogo tistih 30 tekem ;).

Več, ko ima človek planov, večje ima možnosti, da jih bo vsaj nekaj uresničil. :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni napisal/-a:Pridna kolenčka, pa bo tudi ostalo prišlo zraven.

brez išiasa in podobnih nadlog...
Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:Nič nisi zvisel. Zagrebel si se za štartno pozicijo in tekel enakomerno dokler nisi začel pospeševati. Tako sem slišal.
A nimaš namena odteči ljubljansko polovičko nekaj hitreje?

Če bi bil zraven bi videl resnico. Tako pa še kar naprej verjemi govoricam ;)

LM mi ni izziv in se ga udeležujem ljubiteljsko in ker se spodobi. Zato grem špeli "spet" :lol: za zajčka.
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:
bobr napisal/-a:Olala to pa imaš hude plane :lol: Želim ti vso srečo in itak se vidimo na mnogo tistih 30 tekem ;).

Več, ko ima človek planov, večje ima možnosti, da jih bo vsaj nekaj uresničil. :D

Se strinjam tae.
Presenetil si me ker lani si bil ravno kontra zagovornik :wink:
Uporabniški avatar
 primus
Kako že gre tisto - cilji morajo tako postavljeni, da so zahtevni in motivirajo, prehudi pa tudi ne smejo bit, je ravno nasprotni učinek. :D

Nekaj mojih želja (ok, ciljev 8) ), ki tudi če se ne uresničijo ne bo panike.
- maraton pod 3h30
- Grintovec (čas nepomemben, recimo v časovnem limitu)
- kakšen tek daljši od 42km
- prit k Nataši na obisk :D .

Za eno leto bode čisto dovolj, sploh ker bo s časom in vsem ostalim približno tako kot do sedaj... :D :D

primus
Nazadnje spremenil primus, dne 26 Nov 2008, 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.
 nana
- pretečt Vrbsko jezero pod 2:40... (hec, hec)
- preživeti tekaško sezono brez kakšne operacije (to pa sploh ni hec!)

@Bobr: pozabil si na Vrbsko jezero, sicer imam pa podobne (krajevne) načrte kot ti. Če bo šlo na 21 s tempom pod 6 min/km (recimo 5:55), bo zmaga :lol:

Pa še kaj zraven (npr. imam že plačano štartnino za Sladkih6 :lol: )
 spela*
bobr napisal/-a:Velja pod pogojem da si resna. Da ne bom potem sam zvisel kot letos.

Bobr, te bom držala za besedo. :wink:
Ampak te moram popraviti: nisem te jaz pustila na cedilu ali požrla besede. Mar ti nisem že takoj, ko si se javil za zajčka, rekla, da bo to letos zame prehitro? Naslednje leto pa upam, da bo šlo. :D

tae napisal/-a:Še odgovor za Špelo: 10 krogov naenkrat brez pavze po trim stezi na Zapricah v Kamniku (krog je dolg cca 2 km), vendar je gori-doli, po drugi strani pa ponavljanje ubija - do sedaj imam rekord 7 krogov že dolgo nazaj.

Tae, hvala za pojasnilo.
:wink: Luzr ima preveč dober spomin. :twisted:
Svojim planom dodajam še: premagati luzrja na TF 10ki in/ali na Ljubljanskem maratonu. Tu mi bo bobr pomagal, a ne? :lol:

tae napisal/-a:Več, ko ima človek planov, večje ima možnosti, da jih bo vsaj nekaj uresničil.

Tole je pa tudi dobra taktika. :lol:

Jaz pa ne verjamem, da sem lahko izboljšam rekord na 5 km. Razen, če ... očitno se bo treba udeležiti drugega grajskega teka na Otočcu. :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
Preteči prvič 21k, popraviti čas na 10k, to dvoje sem si želela že letos, a mi ni uspelo :( [/quote]
Uporabniški avatar
 vasko
Moje želje so prvi maraton in pa na polmaratonu izboljšati osebni rekord. :)
Uporabniški avatar
 natasa
Moje želje:
:arrow: pa so odteči svoj prvi Evropski pokal v ultramaratonu. Nekako imam v planu Mnišek ( 50km) , Biel (100 km) ter Logarska(75 km), kjer želim izboljšati svoj čas na 7 ur 15 min.
:arrow: 42,2 km odteči v 3:30
:arrow: in končno po letu in pol odteči 21-tko za katero ne najdem prave motivacije

Zdaj pa še Božičku napišem pismo za leto brez poškodb :lol: .

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 27 Nov 2008, 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lonely
Moje želje:
:arrow: zaokrožiti število maratonov na 100
:arrow: udeležba na 22-ih mednarodnih maratonih (letos 15)
:arrow: udeležba na 60-ih tekmah (letos 45)
 Nataša
jaz mam eno hudo željo: maraton v Berlinu septembra 2009.

Bi pa Mikvaužka prosila še za mal več mišic, mal manj dela in pisarniškega sedenja in za en velik TF piknik.

ostalo se bo pa že samo po sebi zrihtalo ;-)

p.s. pa Primus nej kdaj pride na obisk!
Uporabniški avatar
 Loni
Nataša napisal/-a:jaz mam eno hudo željo: maraton v Berlinu septembra 2009.

Bi pa Mikvaužka prosila še za mal več mišic, mal manj dela in pisarniškega sedenja in za en velik TF piknik.

ostalo se bo pa že samo po sebi zrihtalo ;-)

p.s. pa Primus nej kdaj pride na obisk!

To bi pa tudi jaz, za Berlin ni treba, da je drugo leto. Enkrat pač. No, pa Primusa ne poznam, ma lahko vseeno pride pogledat.

Zlata ribica, kje si se zgubila? Te iščem in čakam.
 Nataša
Loni napisal/-a:No, pa Primusa ne poznam, ma lahko vseeno pride pogledat..

Primus (Primož) je tak ful resen možakar. S kravato pa to.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA