- 25 Jan 2009, 21:12
Posledica bolečin in skrbi za naprej. Poznam občutek. S takim občutkom sem se peljal iz Istre domov koncem decembra. Počasi pride vse na svoje mesto in vse bo lepo kot prej.
spela* napisal/-a:Ker je MojcaZ žal zbolela, sem imela na današnji poti do Kopra in nazaj danes dovolj časa za razmišljanje. Tudi o tem, ali je sploh "fer", da tečem in uživam v teku in mi je nasploh lepo, ter da se lahko smilim sama sebi zaradi bolečin v kolenu, kar je vendarle precej nedolžna stvar v primerjavi s kakšnimi pravimi problemi ... Da bi danes morala biti nekje drugje, početi nekaj drugega - kaj, sicer še sama ne vem, a nekako bi to moralo biti povezano z otožnim spraševanjem o smislu vsega skupaj, ne pa z užitkom v teku in družbi. Skorajda (?) imam občutek krivde ... čeprav vem, da v resnici ni nobenega racionalnega razloga za to ... eh ...
Posledica bolečin in skrbi za naprej. Poznam občutek. S takim občutkom sem se peljal iz Istre domov koncem decembra. Počasi pride vse na svoje mesto in vse bo lepo kot prej.
S polno truda do povprečnosti!