Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
miselnost je treba tud odpravit. Aleksandra se je najprej podpisovala kot bajsika, pa smo ji težil, da je popravla nick. Sigurn v resnici nisi tak žalosten rožnat svinjaček kot na sliki. pa ime imaš sigurno ful lepše kot pa debeluh. ajde, popravi to, da te ne bomo še mi tko sprejel :P :P :wink: :P

p.s. vse samo dobronamerno!!!!!!!!! :P
Uporabniški avatar
 miro
Približno sedem let.
lp
Miro
Uporabniški avatar
 bigfrik
Tko ene šest let(pismu avto bi zdej počas že zamenal,sicer bi pa jest tud mogu kolena menat) :bum:
Uporabniški avatar
 primus
če kot prvo 'resno' štejem sezono, ki sem jo zaključil z ljubljanskim polmaratonom, bo to 5 let. :D

žal pa že drugo sezono tečem manj kot bi želel in ne dosegam kilometrine, ki sem jo enkrat že imel... :(

primus
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
LEP POZDRAV!
Sem izračunal, da treniram od 01.09.2000.Natančneje 3 leta 8 mesecev in pa 17 dni.Alora ure in minute pa, Se opravičujem ne vem točno.Mogoče tam nekje okoli, če pogledam sedaj na uro pa cirka 10 ur ker se spomnim, da sem začel trenirati v dopoldanskem času.Ja tako bo točno dopoldne sem se spomnil in začel trenirati pri Atletskem klubu Triglav Kranj.V katerem še danes sodelujem z trenerjem Dobrivoje Vučkovič - Legenda, tako sem mu namreč dal vzdevek.
ciao, grem trenirat ker bo kmalu na vrsti 18 dan v tem mesecu ha, ha, ha, ha.
Uporabniški avatar
 zagi
Jaz tečem..... začel sem 1.8.2004 v kombinaciji s hojo, da lahko rečem, da tečem pa od začetka leta 2003.
Torej tečem dobro leto in pol. :rol:
Uporabniški avatar
 SilvoM
8 let ( 2-5x tedensko, cca 35km na teden).
Uporabniški avatar
 triman
Po malem sem zacel ze v vojski, ko sem imel 19 let. Potem sem dosti kolesaril in ugotovil, da mi teki pomagajo pri kolesarjenju v hrib, potem so pa sledili triatloni. Sedaj sem pa ze star 37 ojej. :)) Vsega skupaj torej ze skoraj 18 let. Grozno. :)) Je pa res, da kaksnih 10 let nazaj zaradi poskodbe eno leto nisem tekel potem sem pa se spet vrnil nazaj. Z leti sem si pridobival izkusnje in se prekalil v solidnega tekaca. Vedno bolj poznam svoje telo in vem kaksne vaje potrebujem, da cim hitreje okrevam po tezkih tekih ali tekmah. Čim vec tekaskih let in uzitkov pri teku vam zelim !
Uporabniški avatar
 marathon95
Hi,
i ja sam postao punoljetan ove godine ili 18 godina trčanja i 314 trka i cca 30.000 km. Svakakvih povreda i od njih svake godine sve sporiji. Od 5x tjedno trening, sad sam na 3-4x ili cca 40 km. Malo sporiji, ali prisutan.
Godine su dale iskustvo, bar tak mislim, pa se više ne žurim, ali nikad nisam odustao ili bio zadnji.
Pobjednik je svaki tko dojde u cilj :clap:

S nama trči čovjek koji je ove godine navršio 80 godina i godišnje trči oko 25-30 trka. Prošle godine, na njegov rođendan, zajedno smo ušli u cilj Vigaranomaratona sa 4 sata i 19 minuta, a puhala je jaka bura u prsa od 18 km.
Uporabniški avatar
 gregorb
1 leto glih
Uporabniški avatar
 Z*
marathon95 napisal/-a:S nama trči čovjek koji je ove godine navršio 80 godina i godišnje trči oko 25-30 trka. Prošle godine, na njegov rođendan, zajedno smo ušli u cilj Vigaranomaratona sa 4 sata i 19 minuta, a puhala je jaka bura u prsa od 18 km.

Misliš Josipa Đunđeka? Neverjeten je, ja, :cast: sem ga videla pred dvema letoma v Ljutomeru vsega poskočnega v cilju. :juhuhu: Tudi Vilim Pap ni od muh, pa še nekateri, tudi med našimi. Jekleni fantje so to ... tako hitri, da jih leta ne dohitijo. :clap:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Tečem že 24 let z občasnimi letnimi , mesečnimi, tedenskimi prekinitvami.
Vzroki so običajni: familija, depra, gravidnost, bolezni, bolnišnice, laverji, poškodbe, ločtve, zdravilišča, smrti, študij, brezposelnost, prezaposlenost, potovanja, zločini, operacije, debelost, zadetost... ampak na koncu grem vedno TEČT!
Uporabniški avatar
 Filipid
7 let. Upam da jih bom še nadaljnih sedem let.

AndrejaT. napisal/-a:Tečem že 24 let z občasnimi letnimi , mesečnimi, tedenskimi prekinitvami.
Vzroki so običajni: familija, depra, gravidnost, bolezni, bolnišnice, laverji, poškodbe, ločtve, zdravilišča, smrti, študij, brezposelnost, prezaposlenost, potovanja, zločini, operacije, debelost, zadetost... ampak na koncu grem vedno TEČT!

lol :lol: :lol: :lol:

kako nogica? (se vedno imam slabo vest)

LP runner
Uporabniški avatar
 cyc
Jaz moram pa svoj vnos popraviti, se mi zdi, da je zdaj tam ene 0,13-0,14 leta :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA