Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bluegreen
Carlito napisal/-a:
MančaPomaranča napisal/-a:Betnavski gozd. Sicer ni ravno za kilometrino nabirat. Je pa fajna podlaga, nikjer nobenga avtomobila, sprehajalcev je kar veliko, pa tudi gozdih živali ne manjka.
:)

Jaz pa imam Betnavski gozd ravno za kilometrino nabirat.Krog je dolg1,95km.Jih nardiš 10-12 in je kilometrina tu. :P

Ki pa to laufaš, da je skoraj 2 km? Greš po Ljubljanski gor do ceste za Razvanje pa pol mimo grada nazaj v gozd ali je krog znotraj nje tak dolgi?
 skorc
Sebi, včeraj sem šel za Dravo proti Zlatoličju, pa sem prišel samo do Miklavža. Tam je bila taka ograja, da več nisem mogel naprej. Pa še povsod so table, da je hoja in vožnja prepovedana po kroni nasipa. A to sem jaz prav šel ali bi moral v Malečniku čez most pa na drugo stran?
 lilizura
Živjo!
Grem na seminar v Maribor.Pa ker treniram za ljubljanski maraton bi želela med odmorom vsaj kdaj laufat. Ali mi lahko kdo svetuje kje , bom pa stacionirana pod Pohorjem. Lp Lili Žura
Uporabniški avatar
 Sebi
@Skorc: hm, ko sem jaz nazadnje tam tekla se je dalo dlje do Miklavža priti. Je pa res, da se za napise / opozorila ne zmenim :oops:...
 HanaMB
skorc napisal/-a:Sebi, včeraj sem šel za Dravo proti Zlatoličju, pa sem prišel samo do Miklavža. Tam je bila taka ograja, da več nisem mogel naprej. Pa še povsod so table, da je hoja in vožnja prepovedana po kroni nasipa. A to sem jaz prav šel ali bi moral v Malečniku čez most pa na drugo stran?

Nisi zgrešil strani :-).
Ko grem jaz po tej poti, v Miklavžu preplezam ograjo in grem desno po cesti do glavne ceste Ptuj-Maribor, jo prečkam in nadaljujem ob Dravi po istem bregu reke v smeri proti Ptuju.

Ja, vsepovsod so tiste table, da je prepovedana hoja in vožnja po kroni nasipa - pa ni panike (dokler ne bom enkrat telebnila not, recimo).

Če hočeš delat kakšne dolge teke, je opcija tudi smer proti Dupleku. V Dupleku zaviješ takoj za črpalko desno. S Pobrežja tu narediš (tja in nazaj) komot 30-32 km. Čez vikend tukaj srečujem zelo dosti tekačev na dolgih tekih.
Uporabniški avatar
 tulček
Pa še ena lepa: vzpenjača, obrambni dom, kordek, belvie (11-tka), ki se po želji lahko podaljša do Areha, Glažute...Rogle :wink: Proga je lepo označena, sam se drži table PT-pohorska transverzala. Ne moreš falit.
Z biciklom ali peš, ni ga čez Pohorje :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tulček napisal/-a:Pa še ena lepa: vzpenjača, obrambni dom, kordek, belvie (11-tka), ki se po želji lahko podaljša ......... ni ga čez Pohorje :laola

Sem nameraval to čudovito krožno pot omenit, pa samo dopolnjujem
iz Bellevueja tekaški spust po cesti v Hoče do gradu ali v Razvanje in potem nazaj na izhodišče
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tulček napisal/-a:Kdaj gremo? :D Samo jaz bi šla nazaj grede s sedežnico :oops: Nisem glih downhiller, pa treba je izkoristit dokler je še zastonj :P

1) minuli vikend je bilo Pohorje, pred LM pa več ne, pol pa ??? je še daleč
2) tek navzdol po cesti je pa res za male punčke :wink:
3) sedežnica zastonj ??? te pa grem jaz gor s sedežnico, pa dol laufat :?
Pozdrav s Pohorja :D
Uporabniški avatar
 tulček
Ah, škoda :(
JA, sedežnica je ZASTONJ od kar gondola ne dela :D
Ti lump :lol:, no saj sem sama tudi že razmišljala, da bi šla s sedežnico gor, pa na Pohorju naredla en fanj trening, pa mi :heart ni dalo
Nazadnje spremenil tulček, dne 14 Okt 2009, 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
 David Greif
tulček napisal/-a:JA, sedežnica je ZASTONJ od kar gondola ne dela :D

Mater, jaz kmet pa zadnjic dol laufal,da so me se tri dni noge bolele ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA