Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Veggie
MihaPR napisal/-a:eh kje, ce sem 140 km v nedeljo na Wildonu prepelu bom pa tud tole :D :D

:shock: :shock: (naenkrat? Koliko casa, koliko povprecna hitrost?)

Veliko uspeha na Bledu!
Uporabniški avatar
 MihaPR
5 ur 15 minut, povprečna torej okol 25 km/h, tko nekako je slo :)
Uporabniški avatar
 Veggie
Ajde, nimas se kaj bat za soboto!

:wink:
Uporabniški avatar
 miro
Lucifer , na Bled me ne bo, ker bom isti dan pretekel SAM-a. Mogoče se vidiva na duatlonu v Škofji Loki. Vse je stvar navdiha vsaj pri meni , ki nisem pravi triatlonec , čeprav imam kar visoke cilje (mislim razdalje ).
Lp Miro
Uporabniški avatar
 Lucifer
OK Miro vso srečo na SAM-u. Jast grem pa zmrzvt na Bled, sm šu včeraj probat plavat BRRRRR! jajca kt dve radirke! Ampak nč nas ne ustav, ne somi, ne krapi, ne jaws...
Za Sašov dua pa delam, tako da ga bom prešpricav. Maybe na LJ maraton?!
LP Lucifer
Uporabniški avatar
 pia
Glede na to, da ostale udeleženke Celja poznam, sem z detektivsko žilico nekako odkrila, da bi nam Veggie zelo prav prišla prejšnji teden v Trstu :lol: . Da bi pokazala Italijankam, kako se teče več kot 15 km v eni uri (glede na tempo na olimpiku v CE)...

In, Lojze, za take rezultate pa že rabiš resnega trenerja in resnega atleta... in življenski moto na y... Bravo, Veggie, imaš ene 600 novih navijačev...

http://www.adm98.org/opis/daneja_grandovec.htm
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jah, kaj naj rečem :oops:

Očitno seže TF glas tako daleč, da se nam pridružujejjo tudi RESNE atletinje :clap:
Nekako upam, da tale naša Veggica ne bo prevečkrat hodila na tekme, ker pol se pa nam moškim slabo piše ( 15 km / h - zanimiv podatek, ni kaj - pa tudi zelo uporaben ).

Vsekakor zavidljiva informacija, ki bo, sam trdno prepričan, večkrat tema analitičnih debat.

2x LP

P.S. en navijač potrjuje zgoraj napisano 8)
 dpop
pia napisal/-a:Glede na to, da ostale udeleženke Celja poznam, sem z detektivsko žilico nekako odkrila, da bi nam Veggie zelo prav prišla prejšnji teden v Trstu :lol: . Da bi pokazala Italijankam, kako se teče več kot 15 km v eni uri (glede na tempo na olimpiku v CE)...

In, Lojze, za take rezultate pa že rabiš resnega trenerja in resnega atleta... in življenski moto na y... Bravo, Veggie, imaš ene 600 novih navijačev...

http://www.adm98.org/opis/daneja_grandovec.htm

Orka motorka... tale "veggie" je pa en ornk feferonček.. a ne de?
Ampak v vsakem primeru.... 15km/h... ufff :cast: :cast:

lojzeP napisal/-a:Nekako upam, da tale naša Veggica ne bo prevečkrat hodila na tekme

Jaz pa upam ravno nasprotno... :wink:

1033 Darko

P.S. Lojze... a si se kej u jezik ugriznil?! :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Vegie ,potem pa sem lahko vesel , da me nisi še bolj nažgala!
Lp
Miro

Ps: Imaš novega navijača, DRŽI SE!!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Darko - grizti se v jezik :twisted:

Ja kje je pa moj moški ponos :roll: - se pa že veselim, da bi kdaj zaokrožili(a) skupaj z bodočo filozofinjo :D

2x LP
Uporabniški avatar
 Staša
lojzeP napisal/-a:Ja kje je pa moj moški ponos :roll: - se pa že veselim, da bi kdaj zaokrožili(a) skupaj z bodočo filozofinjo :D
2x LP

misliš psihologinjo...

Sicer pa: haha! Je celo nekdo v ponedeljek razburjen pridrvel k meni, češ da kaj se pa tale Veggie tule nekaj gre.. :) menda je bila celo tema na ptujski analizi :)

Ja, TF sestavlajo različni ljudje, eni bolj drugi manj zgovorni, uspešni, z več ali manj časa, bolj ali manj sramežljivi, z višjimi ali nižjimi cilji... dokler ni nihče žaljiv, se meni ne zdi nič hudega, če se samo oglaša in nikoli pokaže... ima verjetno svoje razloge...

Aja, pa seveda moje čestitke!
Uporabniški avatar
 Barb
Staša napisal/-a:Sicer pa: haha! Je celo nekdo v ponedeljek razburjen pridrvel k meni, češ da kaj se pa tale Veggie tule nekaj gre.. :) menda je bila celo tema na ptujski analizi :)

Draga Staša veš, tale Veggie je že sama tolk brihtna punca, da je dobr vedla, da je men na temi Ptujski maraton mal živce načela. :x
Ampak sama dobr veš,da jih je bilo že kar nekaj tu-mislim,da nisem edina,ki sem takšnega mnenja,ki so zgolj prišli-in zelo hitro tudi odšli.Seveda da ne omenjam tekaških rezultatov.
Že res da jih lahko delajo v ilegali,samo zakaj pa smo potem tu :?: :shock: Zakaj pa potem mi tule na veliko razpravljamo o rezultatih.
In vsak,ki pride na novo na kakšni tekmi, smo ga zlo veseli. Še zdaleč pa, da bi se meni-al pa še mogoče komu šlo, da bi koga silila, da se nam mora na tekmi pridružit in teči v imenu TF.
Veš pa še nekaj, da je zlo luštn pol po tekmi, z vsemi ki jih s TF-ja poznaš posedet na kakšni ana-lizi in kakšno pametno rečt,a ne :?:
Saj smo vendar ljudje, in vsako novo znanstvo je dobrodošlo.

Se pa opravičujem Veggie, če sem jo kakorkoli užalila.Samo prvih nekaj postov je blo zlo čudnih :?
Uporabniški avatar
 lojzeP
konkurenca, konkurenca ...

2x LP
Uporabniški avatar
 Lucifer
Mimgrede, a kdo ve kako naj pridem do rezultatov iz tria v Slo. Konjicah 2004. Na strani PK-ja majo še kr razpis, cajtov pa nkjer??!!
Hvala
LP Lucifer
Uporabniški avatar
 Veggie
Hojla!

Ste pa pravi detektivi... :D Zdaj ste me pa razkrinkali... :roll: :D :D

In hvala za cestitke! :) (huh, o meni se debatira :oops: ) :D

LojzeP:
Lahko kdaj tudi kako (p)re(te)cema! A na dirki?

Barb:
Oprosti za tisto o Ptujskem teku. Seveda se ne gre samo nagrade. In ni bilo misljeno kot namerna provokacija. Friends? :)

Torej naslednjic skupaj kako pretecemo in se kako recemo, a ne?

Samo to me se zanima: vsi, ki sodeljujejo na TF, tudi tecejo za TF?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA